şimdi bir umut olabilirmi bu :S

cemremferit

Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
14
0
6
Ordu
mrblar aranıza yenı katıldım ve bu sıteyı hep takıp edıyorum burda herkez bırıbırıne cok yakın davranıyo bende ıstedım hıkayemı anlatmayı cunku kımseyeye anlatamak cok kotu bos bos kagıtlara yazıp yırtmak ıse yaramadı gercenten ve bu yuzden uye oldum.. ben 21 yasındayım eşimle evleneli 1 sene 2 ay oluyo. bebeğim olmasını her annenin istedıği gibi çok istiyorduk benim adetlerim hep genç kızkende düzensizdi çok ümitsizLeniyordum olmicak diye ama ALLAH yüzüme güLmüştü ocak ayında hiç farkında olmadan , hiç bir belirti olmadan hamile oldugumu ögrendım o kadar cok sevındım kı esıme söyledıgımde umursamadı yokmus gıbı bana sevın işte dedi istedıgın oldu yıkılmıstım bilmiyorum kaç anne adayı böyle bır durum yasadı yasadıysa o psıkojıyı anlıyordur herhalde doktora gıttım bana adet duzensızlıgınden dolayı hesaplamıyorum 3 haftalık olabilir dedı 1 ay sonra gel dedi ben hiç doktora gıtmedım esımın ailesi sürekli üstüme gelıyordu dikkat et zaten zayıfsın sen cocuk tutamazsın felan diye 41 kiloyla hamile kalmıstım psikolojımı hep bozdular 1 ay snra tekrar gıttım bana cocuk gelısmıyo deyıp vıtamınle progestan hapı verdi 5 haftalıkken 3 haftalık gıbı gozukuyor gec dollenme ,1 hafta snra tekrar gel dedi esımın aılesı tabıkı tekrar uzerıme geldı ve esım hıc bırsey demıyordu yalan söylemıcem sigara kullanıyorum ama hamıle ıken fazla ıcmedım zaten hergunum aglamakla gecıyordu nerdeyse tekrar gıttıgımde gelısıyo dedı bana hersey yolunda dedı o kadar sevndımkı cok sukur dedım ALLAH'ım ne eylersen guzel eylersın ama bu mutlugugum malesef yarıda kaldı esımın aılesıyle bır sebeb yuzunden tartısdık ve o an kanamam basladı doktor dusuyo deyıp kurtaj yaptı benım psıkolojım ıyıce bozuldu kıme yanım bebegıme mı kendımemı hayırlısı dıyım dusundum esım yanımda olup tekrar tekrar ozur dıleyerek bana destek olmaya calıstı sımdı ekım ayındayız eylulun 24ü son adet tarıhım esım cocuk ıstedı denedık ve su an adetıme 1 hafta kaldı öncekınde belırtı yoktu ama su an kahverengı akıntı gelıyo karnım cok agrıyo kasıga gramp gırıyo uykum sureklı gelıyo tansıyonum dusuyo acaba dıyorum hamıle kaldımmı olabilirmi sizce.. ben 1 senelık evlı olmama ragmen o kadar cok sey yasadım tabıkı benden daha cok sey yasayan vardır ama ınanıyorum ALLAh hep yanımızda şimdiden okudugunuz ve cevaplarınız ıcın cok tsekkur edıyorum ınanın bana bu cok ıyı gelecek

öncelikle allah sabır versin erkelerin bir dönemiyle bir dönemi birbirini tutmuyo bende hamileleliğimi öğrendim eşime söyledim sağolsun inanmadı neye uğradığımı şaşırdım insan bekliyo yani güzel tepki vermesini sevindiğini görmeyi bekliyo ''yeni test al onların yanılma payı yüksek''miş dedi okadar bozuldumki ne hayal kurmuştum duyarsa şöyle olur böyle yapar falan çok istiyodu çünkü çocuğu kan testi yaptım tek gittim ona söylemedim geldim kaynım aramış müjde vermiş sonra geldi ağzı kulaklarında sevinçten dört köşe ne oldu ben sinir olduğumla kaldım 2 hafta önce ikiz olduğunu öğrendik deymeyin keyfine eşimin tabi benimde üstüme titriyo diyiceğim oki olanı hayra yorun umarım şimdi hissettiğn gibi hamilesindir ve ertelediğin o mutluluğu tadarsın allah gönlüne göre versin inş

geçmiş olsun , ne zaman kürtaj olmuştunuz ?

oncelikle cevap verdigin icin cok tesekkur ederim evet erkekleri anlamak.zor ben kismen anlattim buna dair cok seyler benm.esim biraz aileci iste :s ve senn adina cok mutlu oldum allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsn ins

ben ocak ayinda hamile kaldım subat ayinin sonunda malesef dustu iste

canım tekrar geçmiş olsun. kahverengi akıntı regl başlangıcında da ara ara olabiliyor. ben düşük yapmadan önce hiç regl öncesi kahverengi akıntı yaşamazdım. düşükten sonra iki üç ayda regl dönemime yakın akıntım oluyor , tutunma kanaması olabilir diye heyecanlanıyorum ama maalesef regl oluyorum. umarım senin ki tutunma kanamasıdır ama ihmal etme p.tesi doktora git regl ol yada olma git kan tahliline baktır gerekiyorsa muayene ol . gebelik olabilir , düşük yaşıyor olabilirsin kist olmuş olabilir , sevineceksek sevinelim , sorun varsa da tedbir alırsın.

evet belkide olabilir yada adet duzensizliginden de olabilir diye dusunuyorum cnku genc kizken adetten snra olurdu hep ilk defa adetten once gelince belki bir umuttur dedm zaten gidicem doktora ama pskilojm o kadr bozukki o ne derse hep kotu yone cekicem biliyorum kendimi herseyi umutsuz dusunuyorum artk bu arada cok tesekkur ederm gercekten yazdiginiz ve destek oldugunuz icin

bence umudunu yitirme ama illa bu ayada bağlama :) yani bende evleneli 11 ay oldu nisanda 1 düşük yaşadım bizde istiyoruz bebiş ,yaşımda senin kadar genç değildir 33 üme girmek üzereyim hani çokta takmamaya çalışıyorum nedense geçen ay zeynep kamile gidince bir rahatlama çöktü üstüme . orada vaj. ultrasonda canım yanınca biraz daha oluruna bırakayım nasipse olur , zamanı vardır daha diye düşünmeye başladım. tedavilik bir durumumuz yok herşey normal ama olmuyor.
sende ilgini başka şeylere yönlendirmeyi dene , nasipse en güzel en huzurlu hissettiğin anda bebişin yanına gelir. stresse girince hormonların değişir olacağı varsa bile olmaz o yüzden relax ol yada olalım

haklisin gecenki seferde oyle pek kafama takmiyordum cok zayifsin felan ustume geliyordu ama esim yanimdaydi takmiyordum hic ummadigim halde ogrenmistm hamile oldugumu ama istee olcagi varmis. ALLaH tum isteyenLere versin ins o hep yanimizda buna inaniyorum sadece dedigin gibi takmamak gerekiyo gercekten desteginiz icin cok tsekkur ederim ins en yakin zamanda hepimizin guzel haberlerini aliriz gercekten desteginiz icin tesekkur ederm elimden geleni yapicam esimin ailesi gercekten bende sorun ama basa cikmam gerekiyo inanin bir annem var yanimda onada boyle butun sorunlarimi anlatamiyorum cunku oda cok uzuluyo o zmn kendimi suclu hissediyorum gercekten bu site iyiki var cok tesekkur ederim

oncelikle cevap verdigin icin cok tesekkur ederim evet erkekleri anlamak.zor ben kismen anlattim buna dair cok seyler benm.esim biraz aileci iste :s ve senn adina cok mutlu oldum allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsn ins

aile sorunu herkezde var oraya girersek çıkamayız işin içinden o yüzden hiç girmeyelim :) mümkün oldukça sallama kimseyi kendine bak kendini dinle dinlen zamanını bekle zamanı gelince onlardan acısını çıkarırsın bebeğinle birlikte

inssaLLah ALLahtan tek diLegim bu zaten anne oLnak isteyen herkeze versin ins hic bir kucagi bos birakmasin hep burdakiLerin haberLerine sevinip umut bagLiyorum cok seviniyorum herkezin adina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…