- Konu Sahibi cemremferit
-
öncelikle allah sabır versin erkelerin bir dönemiyle bir dönemi birbirini tutmuyo bende hamileleliğimi öğrendim eşime söyledim sağolsun inanmadı neye uğradığımı şaşırdım insan bekliyo yani güzel tepki vermesini sevindiğini görmeyi bekliyo ''yeni test al onların yanılma payı yüksek''miş dedi okadar bozuldumki ne hayal kurmuştum duyarsa şöyle olur böyle yapar falan çok istiyodu çünkü çocuğu kan testi yaptım tek gittim ona söylemedim geldim kaynım aramış müjde vermiş sonra geldi ağzı kulaklarında sevinçten dört köşe ne oldu ben sinir olduğumla kaldım 2 hafta önce ikiz olduğunu öğrendik deymeyin keyfine eşimin tabi benimdeüstüme titriyo diyiceğim oki olanı hayra yorun umarım şimdi hissettiğn gibi hamilesindir ve ertelediğin o mutluluğu tadarsın allah gönlüne göre versin inş
geçmiş olsun , ne zaman kürtaj olmuştunuz ?
ben ocak ayinda hamile kaldım subat ayinin sonunda malesef dustu iste
canım tekrar geçmiş olsun. kahverengi akıntı regl başlangıcında da ara ara olabiliyor. ben düşük yapmadan önce hiç regl öncesi kahverengi akıntı yaşamazdım. düşükten sonra iki üç ayda regl dönemime yakın akıntım oluyor , tutunma kanaması olabilir diye heyecanlanıyorum ama maalesef regl oluyorum. umarım senin ki tutunma kanamasıdır ama ihmal etme p.tesi doktora git regl ol yada olma git kan tahliline baktır gerekiyorsa muayene ol . gebelik olabilir , düşük yaşıyor olabilirsin kist olmuş olabilir , sevineceksek sevinelim , sorun varsa da tedbir alırsın.
bence umudunu yitirme ama illa bu ayada bağlama :) yani bende evleneli 11 ay oldu nisanda 1 düşük yaşadım bizde istiyoruz bebiş ,yaşımda senin kadar genç değildir 33 üme girmek üzereyim hani çokta takmamaya çalışıyorum nedense geçen ay zeynep kamile gidince bir rahatlama çöktü üstüme . orada vaj. ultrasonda canım yanınca biraz daha oluruna bırakayım nasipse olur , zamanı vardır daha diye düşünmeye başladım. tedavilik bir durumumuz yok herşey normal ama olmuyor.evet belkide olabilir yada adet duzensizliginden de olabilir diye dusunuyorum cnku genc kizken adetten snra olurdu hep ilk defa adetten once gelince belki bir umuttur dedm zaten gidicem doktora ama pskilojm o kadr bozukki o ne derse hep kotu yone cekicem biliyorum kendimi herseyi umutsuz dusunuyorum artk bu arada cok tesekkur ederm gercekten yazdiginiz ve destek oldugunuz icin
oncelikle cevap verdigin icin cok tesekkur ederim evet erkekleri anlamak.zor ben kismen anlattim buna dair cok seyler benm.esim biraz aileci iste :s ve senn adina cok mutlu oldum allah saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsn ins
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?