- Konu Sahibi cemremferit
mrblar aranıza yenı katıldım ve bu sıteyı hep takıp edıyorum burda herkez bırıbırıne cok yakın davranıyo bende ıstedım hıkayemı anlatmayı cunku kımseyeye anlatamak cok kotu bos bos kagıtlara yazıp yırtmak ıse yaramadı gercenten ve bu yuzden uye oldum.. ben 21 yasındayım eşimle evleneli 1 sene 2 ay oluyo. bebeğim olmasını her annenin istedıği gibi çok istiyorduk benim adetlerim hep genç kızkende düzensizdi çok ümitsizLeniyordum olmicak diye ama ALLAH yüzüme güLmüştü ocak ayında hiç farkında olmadan , hiç bir belirti olmadan hamile oldugumu ögrendım o kadar cok sevındım kı esıme söyledıgımde umursamadı yokmus gıbı bana sevın işte dedi istedıgın oldu yıkılmıstım bilmiyorum kaç anne adayı böyle bır durum yasadı yasadıysa o psıkojıyı anlıyordur herhalde doktora gıttım bana adet duzensızlıgınden dolayı hesaplamıyorum 3 haftalık olabilir dedı 1 ay sonra gel dedi ben hiç doktora gıtmedım esımın ailesi sürekli üstüme gelıyordu dikkat et zaten zayıfsın sen cocuk tutamazsın felan diye 41 kiloyla hamile kalmıstım psikolojımı hep bozdular 1 ay snra tekrar gıttım bana cocuk gelısmıyo deyıp vıtamınle progestan hapı verdi 5 haftalıkken 3 haftalık gıbı gozukuyor gec dollenme ,1 hafta snra tekrar gel dedi esımın aılesı tabıkı tekrar uzerıme geldı ve esım hıc bırsey demıyordu yalan söylemıcem sigara kullanıyorum ama hamıle ıken fazla ıcmedım zaten hergunum aglamakla gecıyordu nerdeyse tekrar gıttıgımde gelısıyo dedı bana hersey yolunda dedı o kadar sevndımkı cok sukur dedım ALLAH'ım ne eylersen guzel eylersın ama bu mutlugugum malesef yarıda kaldı esımın aılesıyle bır sebeb yuzunden tartısdık ve o an kanamam basladı doktor dusuyo deyıp kurtaj yaptı benım psıkolojım ıyıce bozuldu kıme yanım bebegıme mı kendımemı hayırlısı dıyım dusundum esım yanımda olup tekrar tekrar ozur dıleyerek bana destek olmaya calıstı sımdı ekım ayındayız eylulun 24ü son adet tarıhım esım cocuk ıstedı denedık ve su an adetıme 1 hafta kaldı öncekınde belırtı yoktu ama su an kahverengı akıntı gelıyo karnım cok agrıyo kasıga gramp gırıyo uykum sureklı gelıyo tansıyonum dusuyo acaba dıyorum hamıle kaldımmı olabilirmi sizce.. ben 1 senelık evlı olmama ragmen o kadar cok sey yasadım tabıkı benden daha cok sey yasayan vardır ama ınanıyorum ALLAh hep yanımızda şimdiden okudugunuz ve cevaplarınız ıcın cok tsekkur edıyorum ınanın bana bu cok ıyı gelecek