- Konu Sahibi CanKusum_427
Herkese iyi günler bu konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum..Bi sorunum var yardimci olacaginizdan emin oldugum icin buraya yazmaya karar verdim..18yasindayim yeni nisanlandim 2006 yilinda en son tartiya ciktigimda 69 kiloydum
okul falan bitti evde otura otura 1ay öncesine kadar 100.7 kiloya ciktim
diyet yapamiyordum cünkü kendimi tutamiyordum tam tamina beynime geciremiyordum ama bu 100kiloydu görünce yeter artik dedim ve 3hafta oldu diyete baslayali 3.6 kg verdim..gercektende kararliyim artik cünkü herseyimi kiloya bagliyorum mutlu olamiyorum bu kilo yüzünden evet diyete basladim beynimde kararli ama simdide tek sorunum nasil beslenmezleliyim ben ya
sabahlari kahvalti yapiyorum azda olsa yiyorum 3saat sonra acikiyorum sebze tavukgögsü gibi seyler hazirliyorum kendime saat 17.00 gibide meyve yiyorum..saat 18.00den sonra hic bise yemiyorum...ama cok yavas kilo veriyorum nedenki acaba suyu cokmu icmeliyim eskiden diyete basladigim zaman ilk hafta cok cabuk verirdim biseyi yanlis yapiyorum ama anlayamadim fazla harekette etmiyorum acaba ondanmi
annemde hersey ye az ye diyo oda olmuyo illa fazla kaciriyorum o yüzden annemide dinlemek istemiyorum evet hizli kilo vermekten kaciniyorum artik sacma sapan diyetler denedim hizli kilo vereyim diye sonra beynime yerlestirdm sagliksiz oldugunu ama bukadarda yavas kilo vermem tuhaf gelio bana
uzun oldu galiba kusura bakmayin ablalarim okuyan herkesin gözlerine saglik