- 21 Aralık 2009
- 25.770
- 28.933
- 798
bir de ben hamileymişim o günlerde iyi ki tırsıp da doğuruvermedimtabi kızım en azından azıcık mapus yatar çıkarız![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bir de ben hamileymişim o günlerde iyi ki tırsıp da doğuruvermedimtabi kızım en azından azıcık mapus yatar çıkarız![]()
aha yine aşağıladı ezikledi beniZaten ben listede senin adını görünce şaka olduğunu anlayıp rahatladıydım.![]()
İyi bişey dedim kızım,amlamadıysan sen bilinaha yine aşağıladı ezikledi beni
gideyim mi ben![]()
ne dedin gı açlıktan beynim hücrelerini yemeye başladıİyi bişey dedim kızım,amlamadıysan sen bilin![]()
Ömrümü yedin kadesane dedin gı açlıktan beynim hücrelerini yemeye başladı![]()
ne dedin gı açlıktan beynim hücrelerini yemeye başladı![]()
Ben ortamı yumuşatmak için şeeetmiştim halbukiparkun ve kadiş hadi kavga edin çekirdeğimi aldım geldimsyes yavrım çık aradan bunlar seni yir
![]()
Ay yok demedim,öyle demedimparkon dedi ki sen zaten ayarında ölçüsünde yorum yapan birisin o listede görünce anladım şaka olduğunu dedi öyle dedi biliyorum dedi sana dedi
![]()
buyrun bir adet böbrek taşı örneğiparkun ve kadiş hadi kavga edin çekirdeğimi aldım geldimsyes yavrım çık aradan bunlar seni yir
![]()
senin yüzünden ui isteyip yeni bi nickle geri dönüp her gittiğin konuyu takip edicem kızaamAy yok demedim,öyle demedim
Korkak demek istemiştim kadişe
(şaka,şakaöyle dedim,pıtırcık dedim
)
nasıl gerçekleşti ki?
Kim hortlattı bu konuyu ne yemiştik ama kk nin en iyi en gerçekci şakasıydı
ne oldu ki ifade vermeye çagrılan mı oldu?