Silvermoon 999 Ayar Saf Gümüş Göğüs Ucu Koruyucu Kapak

Haticegk

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
10 Mart 2019
2
0
Uzun süren araştırmam sonucu satın aldığım ve çokta memnun kaldığım mucize niteliğinde bir ürün.
İlk çocuğumda yaşamış olduğum göğüs ucu yara ve acısını, 2. çocuğumda silvermoon sayesinde hiç yaşamıyorum.

Saf 999 ayar gümüş olması tercih etmemdeki en önemli sebep.

Bulandan edenden, emeği geçenden Allah gani gani razı olsun.
Darısı tüm anne ve anne adaylarının başına.

Genelde 2. Yaşanma ihtimali düşüyormuş hatta 2. De Hiç yaşamayanlar varmış . Reklam mı ki bu

Şikayet et butonu kullanmak çok güzel

eeeee

İki cocuk emzirdim
İkisindede neler yaptıysamda cektim bu acıyı
Artık inanmıyoruz canım böyle seylere

E bende basayım bari sikayet et butonuna
Hayırlı ugurlu olsun

Bu markayı bilemem ama ben yaralardn gümüş kapkla kurtuldum gerçekten

Hatta işimiz bitince kastanyet olarak bile kullanabiliyoruz, di mi? O kadar mucizevi ve süper.
Şimdi şaka bir yana, göğüs ucu yaraları zaten emzirmenin ilk aşamalarında oluşuyor, en fazla 1-2 hafta sürüyor ve sonra geçiyor. O süre zarfında da basit bir lanolin içerikli krem iş görüyor. Fiyatları da bu meredin onda biri neredeyse o kremlerin. Ben ekonomik bir insanım, paşa paşa acımı çeker ama o parayı buna vermem.

neredeyse 7 8 yıllık üyeyim sanıyorum bir defa bile basmadım şu butona
kötü hissettiriyor
bilinçaltında nasıl bir olay yatıyorsa
Ama butona basmak iyidir, kuralların herkese eşit uygulanmasına yardımcı olur, kiiiiiiii bu topiği rapor eden üyelere ve butonu gerek oldukça kullanan herkese teşekkür ederim, sayelerinde bir reklam çetesi çöküyor, böyle kaç reklam grubunu dağıttılar azzzz sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…