merhabask
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 6 Ağustos 2018
- 684
- 426
- 33
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben de yorumlardan almaya karar vermiştim ama sonradan doğru emzirme teknikleriyle ve farklı yöntemlerle çok gerekli olmadığına karar verdim . Şuan 13+5 haftalık hamileyim ilk günden beri araştırdım bunlarıhanımlar günaydın. aranızda daha önce silverette veya silvernurse göğüs kapağı kullanan oldu mu ve tavsiye eder misiniz. gerekli mi gereksiz mi?
Ayy sizin adınızı görünce aklıma biseksüel geliyor istemsizceBen de yorumlardan almaya karar vermiştim ama sonradan doğru emzirme teknikleriyle ve farklı yöntemlerle çok gerekli olmadığına karar verdim . Şuan 13+5 haftalık hamileyim ilk günden beri araştırdım bunları
Ayy sizin adınızı görünce aklıma biseksüel geliyor istemsizceaklıma geldikçe gülüyorum
![]()
Belli olana kadar biseksüel kıyafet almaya devam diyoruzArtık kıyafet cinsiyet vs aklıma gelince benim de geliyo
bı an önce cinsiyeti belli olsa d iyi olucak
![]()
AynenBelli olana kadar biseksüel kıyafet almaya devam diyoruz![]()
Takipteyim eğer faydalı olursa bende alacağımBen aldım
Deneyince tecrübelerimi yazarım
hanımlar günaydın. aranızda daha önce silverette veya silvernurse göğüs kapağı kullanan oldu mu ve tavsiye eder misiniz. gerekli mi gereksiz mi?
Faydası oldu mu canım merak ettim.Ben aldım
Deneyince tecrübelerimi yazarım
Ben faydasını gördümTakipteyim eğer faydalı olursa bende alacağım
Evet yara olmadı göğüslerim ve sürekli emen bir bebeğim varFaydası oldu mu canım merak ettim.
Peki doğumdan önce mi takmaya baslamistin yoksa emzirmeye başladıktan sonra miEvet yara olmadı göğüslerim ve sürekli emen bir bebeğim var