Doğuma Hazırlık silverette/silvernurse göğüs kapağı kullananlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

merhabask

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2018
684
426
33
38
hanımlar günaydın. aranızda daha önce silverette veya silvernurse göğüs kapağı kullanan oldu mu ve tavsiye eder misiniz. gerekli mi gereksiz mi?

Bende merak ediyorum bunu kullananlar tavsiye ediyor mu acaba

Kullanan arkadaslarim cok memnun ama biraz pahali bende cok sknti çekiyorum aslında almali miyim bilemedim birine iyi gelen birine gelmiyor

Ya şimdi gördüm silvernurse indirime girmiş trendyolda, ben de arkadaşıma hediye alacaktım güzel denk geldi :) link bırakıyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durumu olmayan biri kendini zorlayıpta alsın diye bişey yok olmazsa olmaz bir ürün değil, herkese iyi geliyor diye birşey de yok hiçbir faydasını görmeyen çok fazla kişi var. O kadar para verip fayda sağlamaması üzer diye düşünüyorum

hanımlar günaydın. aranızda daha önce silverette veya silvernurse göğüs kapağı kullanan oldu mu ve tavsiye eder misiniz. gerekli mi gereksiz mi?
Ben de yorumlardan almaya karar vermiştim ama sonradan doğru emzirme teknikleriyle ve farklı yöntemlerle çok gerekli olmadığına karar verdim . Şuan 13+5 haftalık hamileyim ilk günden beri araştırdım bunları

Ben de yorumlardan almaya karar vermiştim ama sonradan doğru emzirme teknikleriyle ve farklı yöntemlerle çok gerekli olmadığına karar verdim . Şuan 13+5 haftalık hamileyim ilk günden beri araştırdım bunları
Ayy sizin adınızı görünce aklıma biseksüel geliyor istemsizce :KK48: aklıma geldikçe gülüyorum 😂

ben de almadım da bi krem var ya lansiloh mu ne onu sürmeye başladım

bence kesinlikle gerekli, ben ılk gogus ucu kapagı ne, ne gerek var falan dedım cunku hamıleyken cok sıkıntım yoktu goguslerden ama emzırmeye baslayınca Allah’ım dedım bu ne. Kabus gıbı bı ıkı haftadan sonra daha fazla dırenmedım esim aldı bı tane internetten, şöyle söyleyeyim 3 günde normale dondu yaralar. Biz SİLVERNURSE aldık bir de mesaja boğdum insanları bunalttım yanı yuz tane soru sordum. İnanılmaz yardımcı oldular. Allah razı olsun gercekten, hepinize tavsıye ederım.link bırakıyorum
...

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X