Saç Rengi ve Saç Boyama silver şampuan ile saçımı gri yapabilirmiyim?

dbhg

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
71
3
saçlarım şuan beyaza yakın platin. gri istiyorum. nevacolorun gümüşünü aldım olmadı. kuaför fazla fiyat verdi. gümüş boyayı alırken silver şampuanda almıştım. acaba komple sürsem 3 4 saat falan beklesem olurmu ki sizce gri

şampuan turunculuğu alıyor ama bir dene ne kaybedersin en azından bir tutam dene nevacolorun gümüşü neden olmadı bendede var bende yapmayı düşünüyorum

bide kuaför bana geçen gri yapmak istiyorsan 7.1 8.1 9.1 i karıştır olur demişti ama bilemiyorum olurmu

Saçın beyaz olsa purple shampoo mor yapar evet.ama saçın platinmiş, öyle 3-4 saat bekleterek risk alma da bence, bu şampuanla normal yıkayarak renk değişimini gözlemle.saçındaki dorelik azalarak daha soğuk tonlara doğru gidecektir.renk hoşuna gidecek kıvama gelince ara verirsin bu şampuana, ihtiyaç duydukça tekrarlarsın.Saatlerce bekletirsen ne renk çıkar bilemiyorum, ama bu yöntemi takip edersen mor fln olmaz saçın.

bide kuaför bana geçen gri yapmak istiyorsan 7.1 8.1 9.1 i karıştır olur demişti ama bilemiyorum olurmu
Sakın diyorum ben! Platinin üstüne 8 boyamıştım onda bile boz bulanık yeşilimsi- grimsi olmuştu ama senin istediğin gibi gümüş bir gri değildi.yeşil kumral bir renk oluyor.

Sakın diyorum ben! Platinin üstüne 8 boyamıştım onda bile boz bulanık yeşilimsi- grimsi olmuştu ama senin istediğin gibi gümüş bir gri değildi.yeşil kumral bir renk oluyor.
ya bendede neva color gümüş var saçımda yeterince açık ama gümüşle neden olmazki ben birazdan bi tutam denim en iyisimi bu griyi nasıl yapıcazki

ya bendede neva color gümüş var saçımda yeterince açık ama gümüşle neden olmazki ben birazdan bi tutam denim en iyisimi bu griyi nasıl yapıcazki
Nevacolor gümüş hiç kullanmadım, yorum yapmayayım.konu sahibi tecrübesini paylaşır umarım nevacolor hakkında.

Silver şampuan kullanıyorum ben, aradığın rengi bu şampuanla yapamazsın canım. Eğer platin üzerine sürüp uzun süre bekletirsen saçlar gri değil mor oluyor maalesef. Aman diyeyim.

Bu arada küllü boyalar değil bu için özel üretilmiş gümüş veya kül grisi boyalardan kullanman gerek. Kuaför malzemeleri satan sitelere bakarsan daha iyi olur.

Silver şampuan kullanıyorum ben, aradığın rengi bu şampuanla yapamazsın canım. Eğer platin üzerine sürüp uzun süre bekletirsen saçlar gri değil mor oluyor maalesef. Aman diyeyim.

Bu arada küllü boyalar değil bu için özel üretilmiş gümüş veya kül grisi boyalardan kullanman gerek. Kuaför malzemeleri satan sitelere bakarsan daha iyi olur.
meraba canım bende nevacolorun gümüş boyası var atkadaş onunla olmadı demiş olmazmı kio_O

Eklentiler

• received_10207130464199518.jpeg
    received_10207130464199518.jpeg
    81,9 KB · Görüntüleme: 273
Bence düşük vol ile tutar ama duruşunu sever misin bilmiyorum.
bir tutam yaptım dipler daha açık olduğundan gri oldu ama ondan sonrası yeşilimsi oldu :KK12: saçımı dahada açamam biraz yıprandı zaten daha yıpransın istemiyoru koyu gri yapamicakmıyım acaba açık istemiyorumki saçımı çok açayım napsam ki o_O

buda resimler konu sahibi saçın tutar senin platinse nevacolorla ama ben çok az sıvısını kullandım birazda su ve boyayla üstler gri oldu :KK66:

Eklentiler

• received_10207159389602635.jpeg
    received_10207159389602635.jpeg
    78,5 KB · Görüntüleme: 279
  • received_10207159389282627.jpeg
    received_10207159389282627.jpeg
    88,9 KB · Görüntüleme: 276

kuzum benim saçım için silver şampuan kullanmak istiyorum
benim için uygunmu sence saçımı biliyorsun rengini ?

buda resimler konu sahibi saçın tutar senin platinse nevacolorla ama ben çok az sıvısını kullandım birazda su ve boyayla üstler gri oldu :KK66:
dipleri tam orjinal gri gibi ya sanki dipin gelmiş gibi bence güzel ama ucu daha farklı bencede
bir ton daha açmalısın gibi geliyor bana da

X