Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sakın diyorum ben! Platinin üstüne 8 boyamıştım onda bile boz bulanık yeşilimsi- grimsi olmuştu ama senin istediğin gibi gümüş bir gri değildi.yeşil kumral bir renk oluyor.bide kuaför bana geçen gri yapmak istiyorsan 7.1 8.1 9.1 i karıştır olur demişti ama bilemiyorum olurmu
ya bendede neva color gümüş var saçımda yeterince açık ama gümüşle neden olmazki ben birazdan bi tutam denim en iyisimi bu griyi nasıl yapıcazkiSakın diyorum ben! Platinin üstüne 8 boyamıştım onda bile boz bulanık yeşilimsi- grimsi olmuştu ama senin istediğin gibi gümüş bir gri değildi.yeşil kumral bir renk oluyor.
Nevacolor gümüş hiç kullanmadım, yorum yapmayayım.konu sahibi tecrübesini paylaşır umarım nevacolor hakkında.ya bendede neva color gümüş var saçımda yeterince açık ama gümüşle neden olmazki ben birazdan bi tutam denim en iyisimi bu griyi nasıl yapıcazki
meraba canım bende nevacolorun gümüş boyası var atkadaş onunla olmadı demiş olmazmı kiSilver şampuan kullanıyorum ben, aradığın rengi bu şampuanla yapamazsın canım. Eğer platin üzerine sürüp uzun süre bekletirsen saçlar gri değil mor oluyor maalesef. Aman diyeyim.
Bu arada küllü boyalar değil bu için özel üretilmiş gümüş veya kül grisi boyalardan kullanman gerek. Kuaför malzemeleri satan sitelere bakarsan daha iyi olur.
meraba canım bende nevacolorun gümüş boyası var atkadaş onunla olmadı demiş olmazmı ki
sence bunun üstüne tutarmı hoş ben biraz koyu istiyorumPlatin saçların üzerine olması gerekiyordu ama belki istediği ton bu değildi.
Bence düşük vol ile tutar ama duruşunu sever misin bilmiyorum.sence bunun üstüne tutarmı hoş ben biraz koyu istiyorum
düşük vol derken 9 luk vermişler yanında biraz su veya saç kremi koyarsam olur heralde ben bir tutuam deniyeyim en iyisimi sağolasınBence düşük vol ile tutar ama duruşunu sever misin bilmiyorum.
bir tutam yaptım dipler daha açık olduğundan gri oldu ama ondan sonrası yeşilimsi oldu saçımı dahada açamam biraz yıprandı zaten daha yıpransın istemiyoru koyu gri yapamicakmıyım acaba açık istemiyorumki saçımı çok açayım napsam kiBence düşük vol ile tutar ama duruşunu sever misin bilmiyorum.
kuzum benim saçım için silver şampuan kullanmak istiyorumSilver şampuan kullanıyorum ben, aradığın rengi bu şampuanla yapamazsın canım. Eğer platin üzerine sürüp uzun süre bekletirsen saçlar gri değil mor oluyor maalesef. Aman diyeyim.
Bu arada küllü boyalar değil bu için özel üretilmiş gümüş veya kül grisi boyalardan kullanman gerek. Kuaför malzemeleri satan sitelere bakarsan daha iyi olur.
dipleri tam orjinal gri gibi ya sanki dipin gelmiş gibi bence güzel ama ucu daha farklı bencedebuda resimler konu sahibi saçın tutar senin platinse nevacolorla ama ben çok az sıvısını kullandım birazda su ve boyayla üstler gri oldu
işte dipler çok güzl tuttu ama saçımı açamam daha hem zaten o kadar açık gri istemiyorumki saçımı açayım yawdipleri tam orjinal gri gibi ya sanki dipin gelmiş gibi bence güzel ama ucu daha farklı bencede
bir ton daha açmalısın gibi geliyor bana da