Anlaman zorlama kendini git 1000 fırın bul bence ahahaha cicişespri olmadı. biraz daha çalış bebişim.
ee kişiye kendi tarzıyla cevap yazmak boynumuzun borcu. kırmayalım kendisini ayıp ederiz şimdi.Beyazgri'yi begenmiyorsunuz ama maşallah rahmet okutuyorsunuz kıza
Yani söyle ki hem sevmiyorsunuz hem de geri durmuyorsunuz aferin aferin devam :)
Fanım oldular ahahsha şamarla beni hocaaaaammmmBeyazgri'yi begenmiyorsunuz ama maşallah rahmet okutuyorsunuz kıza
Yani söyle ki hem sevmiyorsunuz hem de geri durmuyorsunuz aferin aferin devam :)
abicim rejimddeyim diyorum hala ekmek ye diyon. amacın kilo almammı. kırıldım şimdi sanaSen anlaman zorlama kendini git 1000 fırın bul bence ahahaha ciciş
olivvv
En çok bu bağarıyo ahahsha şamarlaaaaee kişiye kendi tarzıyla cevap yazmak boynumuzun borcu. kırmayalım kendisini ayıp ederiz şimdi.
Simdi sana cumlede anlam bilgisi dersi mi vereyim onu mu istiyorsun?bunu sen yazmadınmı
Buna cevap vetmeyinSimdi sana cumlede anlam bilgisi dersi mi vereyim onu mu istiyorsun?
Bak sehide "kelle" diyen Erdogani kastederek simdi Kelle dedikleri askerleri Kahraman Asker olarak aniyorlar diyorum.
Bu da bi gelismedir diyorum
Insallah cozum sureci tekrar baslamaz da "kelle" dedikten sonra "Kahraman Asker" demeye baslayanlar yine "kelle" demeye baslamaz diyorum
Ama kime diyorum?
Vallahi sen erkeksinFanım oldular ahahsha şamarla beni hocaaaaammmmdiyolla
Yalanına, iftirana ALLAH ı şahit tutmaVallahi sen erkeksin
hımmm...Simdi sana cumlede anlam bilgisi dersi mi vereyim onu mu istiyorsun?
Bak sehide "kelle" diyen Erdogani kastederek simdi Kelle dedikleri askerleri Kahraman Asker olarak aniyorlar diyorum.
Bu da bi gelismedir diyorum
Insallah cozum sureci tekrar baslamaz da "kelle" dedikten sonra "Kahraman Asker" demeye baslayanlar yine "kelle" demeye baslamaz diyorum
Ama kime diyorum?
Disarda yasiyorum, oyle mi.. Ben bilmem yani, sen bilirsin..hoşuma gitmişti bu tartışılır saraylım .. sen şu saydıklarını anlatmıyorsun sen AKPye düşmanlığını erdoğana olan düşmanlığını anlatıyorsun burada dediğim gibi pc yi kapatıyorum sen ve AKP.. açıyorum sen ve AKP.. bu millet ne ler gördü saraylım ne satılmışlıklar gördü.. ne badireler atlattı ama sen bunu devletin bekası diye anlatmıyorsun buradan görülen erdoğana olan nefretin..şu an demirtaş nerede biliyormusun davetli olarak rusyada ve ne beyanat verdi biliyormusun .. bir oku ve anla o hendekleri açan pkk için hafif silahları dediğini biliyormusun..ve o aydınların kaçta kaçı masum onuda bir araştır. ve o aydınların ağzından erdoğan olacaksa darbe olsun diyenler hiçte az değil saraylımm.. dışarıda yaşıyorsun ne kadar bilebilirsin ki burayı oradaki yazılan gazetelerden.. sen burada hükümetin şu,şu yanlışı var ama şu ,şu doğruları var diye anlatmıyorsun sen erdoğan gitsin diye saçını ,başını yolanlardansın.. sen darbe olsun ama erdoğan olmasın diyenlerdensin.buradaki herkeslerde seni öyle görüyor(bir iki kişi müstesna)haa devammı edeceksin ett sen bilirsin
İftiracıları ve yalancıları kibledim onlar sel olmuştur ajahaha
Yok artik bunu da savunani gördü bu gözler .hımmm...işte fark burada karanfilim o kelle neden denmiş onu anlamaya çalışmamışsın.. bak benim iki abim bir oğlum ve herifim var bu vatan için ,, bu bayrak için hem kelle olurlar,, hem en ön safta vatanı için ,bayrağı için canlı bomba bilmem anlatabildimmi ,, yada anladınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?