- 5 Ocak 2013
- 125
- 50
-
- Konu Sahibi ikibilinmeyen
tekrar merhabaa.. tecrübelerimi paylaşma amaçlı tekrar yazmak istedim. bacaklarıma 2 kez yaptım. bu hafta sonu 3.yü yapıcam. gidişattan memnunum. göbek bölgesindeki tüyler de dökülüyor fakat daha zayıf ve sarı olduğu için bacaklarım kadar dökülmedi.merhaba. ben de sizin yorumlarınıza dayanarak gaza geldim ve dün comfort aldım. bugün kol ve kol attı hariç her yerime yaptım. Allah utandırmasın :))
Canım Merhaba bende vücuduma lazer yaptırmayı düşünüyorum ama sizin yazınızı okudun evde kendimizin yapması daha mi ıyi sizce bi de o aletlerin atış sayısı oluyo yanlış bilmiyosam bu atıslar tüylerin bitmesi için yeterli oluyo muKızlarrrr hiç biriniz bir fikir vermeyince bende philips lumea comfort aldım ve bugün ilk denememi yaptım gelişmeleri yazarım 
Meraba bende comfort almak istiyorum son durum nedir öğrenmek istedim lumeaya o kadar para vermek istemiyorum silk n glide a da güvenemedimTabiiki benim şuan nerdeyse bitti nerdeyse diyorum çünkü koltuk altı ve bikini bölgesi biraz inatçı çıktı . Atış sayısına gelince tek kişi için o atış bayağııııı yeterde artar bile. :)
peki silknden memnun musunuz :)Bi de bende silk'n glide var. kaydırarak kullanabilirsiniz diyo. kaydırarak kullanan var mı atış yerine
biraz geç oldu cevabım ama bende dün Silk'n Glide Xpress 300.000 Işık Atımlıyı sipariş ettim siz aldınız mı lumeayıMeraba bende comfort almak istiyorum son durum nedir öğrenmek istedim lumeaya o kadar para vermek istemiyorum silk n glide a da güvenemedim
Hayır bende rowente aldım 140.000 atımlık kartuşu değiştiği için aldım 2 seans yapabildim yer yer dökülmeler başladı ama tamamen etkili oldu diyemem henüzpeki silknden memnun musunuz :)
biraz geç oldu cevabım ama bende dün Silk'n Glide Xpress 300.000 Işık Atımlıyı sipariş ettim siz aldınız mı lumeayı
Dudak üzerine uyguladiniz mi pekiHayır bende rowente aldım 140.000 atımlık kartuşu değiştiği için aldım 2 seans yapabildim yer yer dökülmeler başladı ama tamamen etkili oldu diyemem henüz
Henüz denemedim diğer bölgelerde emin olmadan denemek istemedimDudak üzerine uyguladiniz mi peki
ben dün ikinci seansımı uyguladım 5. seviyesindeHenüz denemedim diğer bölgelerde emin olmadan denemek istemedim
etkisini görebildiniz mi?ben dün ikinci seansımı uyguladım 5. seviyesinde