Lazer Epilasyon silk'n glide mi philips lumea mı kızlarrrr yardımmm edinnnn

merhaba. ben de sizin yorumlarınıza dayanarak gaza geldim ve dün comfort aldım. bugün kol ve kol attı hariç her yerime yaptım. Allah utandırmasın :))
tekrar merhabaa.. tecrübelerimi paylaşma amaçlı tekrar yazmak istedim. bacaklarıma 2 kez yaptım. bu hafta sonu 3.yü yapıcam. gidişattan memnunum. göbek bölgesindeki tüyler de dökülüyor fakat daha zayıf ve sarı olduğu için bacaklarım kadar dökülmedi.

bende ikisi arasında kararsız kalmıştım internetten indirimli 410 liraya silk'n glide'yi görünce hemen aldım şansa o da stokta yokmuş iade oldu. Sonra comfort denk geldi onu aldım. İnşallah bende sizler gibi olumlu sonuçlar görürüm.

Kızlarrrr hiç biriniz bir fikir vermeyince bende philips lumea comfort aldım ve bugün ilk denememi yaptım gelişmeleri yazarım 
Canım Merhaba bende vücuduma lazer yaptırmayı düşünüyorum ama sizin yazınızı okudun evde kendimizin yapması daha mi ıyi sizce bi de o aletlerin atış sayısı oluyo yanlış bilmiyosam bu atıslar tüylerin bitmesi için yeterli oluyo mu

Tabiiki benim şuan nerdeyse bitti nerdeyse diyorum çünkü koltuk altı ve bikini bölgesi biraz inatçı çıktı . Atış sayısına gelince tek kişi için o atış bayağııııı yeterde artar bile. :)

Ben philips lumea precision plus kullanıyorum. 2 seans bitti 3.yü yapacağım birkaç güne kadar. Bimeksten 1200 e aldık. Yüz hariç her yere kullandım. Yüze jilet vurmaya güvenemediğim için çene bölgesi için lazere başladım. 2 seans sonrasında bacak kol ve koltuk altında çok azalma oldu. Dökülmüyor normal lazerdeki gibi ama çıkmıyor da. Diğer yerlerde de baya azalma var fakat en çok koltuk altı. Almak isteyenlere eğer cilt yapıları uygunsa şiddetle tavsiye ederim. Acı konusuna gelince evet acıtıyor ama açıkçası lazer merkezindeki kadar değil.koltuk altı biraz fazla acıyor diğer yerler o kadar değil. Sevgiler :)

Kızlar genitale nasıl yapıyorsunuuz. Yani utanıyorum sormaya ama genitale nasıl yapıyorsunuz lütfen üstü kapalı da olsa bilgi verir misiniz

Meraba bende comfort almak istiyorum son durum nedir öğrenmek istedim lumeaya o kadar para vermek istemiyorum silk n glide a da güvenemedim

Bi de bende silk'n glide var. kaydırarak kullanabilirsiniz diyo. kaydırarak kullanan var mı atış yerine
peki silknden memnun musunuz :)
Meraba bende comfort almak istiyorum son durum nedir öğrenmek istedim lumeaya o kadar para vermek istemiyorum silk n glide a da güvenemedim
biraz geç oldu cevabım ama bende dün Silk'n Glide Xpress 300.000 Işık Atımlıyı sipariş ettim siz aldınız mı lumeayı

peki silknden memnun musunuz :)

biraz geç oldu cevabım ama bende dün Silk'n Glide Xpress 300.000 Işık Atımlıyı sipariş ettim siz aldınız mı lumeayı
Hayır bende rowente aldım 140.000 atımlık kartuşu değiştiği için aldım 2 seans yapabildim yer yer dökülmeler başladı ama tamamen etkili oldu diyemem henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…