Lazer Epilasyon silk'n glide mi philips lumea mı kızlarrrr yardımmm edinnnn

ikibilinmeyen

Asla Vazgeçme
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
58
32
Kızlarr.. Ben daha yeni üye oldum ve bu aralar ciddi ciddi araştırdığım bir konu var. Evde lazer epilasyon. Daha önce salonda 2 seans yaptırdım ama bırakmazk zorunda kaldım şimdi almak istiyorum bu aletlerden ama philips ve silk'n glide arasında kaldım açıkcası ve şöyle bir düşüncemde var ikiside aynı şekildeyse yani mantık tüyleri uyutmaktan yanaysa sizce hangisi daha mantıklı??? Kullananlar memnuniyetlerini belirtebilirler mi ona göre alıcam ve ben ikiside tüyleri uyutmaya yönelikse ucuz olanı almaktan yanayım ama sizede sormak istedim deneyimleriniz çok önemli sonuçta vereceğim paraya değsin isterim.

Kızlarrrr hiç biriniz bir fikir vermeyince bende philips lumea comfort aldım ve bugün ilk denememi yaptım gelişmeleri yazarım 

Kızlar hiçbiriniz konumu önemseyip cevap yazmadınız ama ben gelişmeleri sizle paylaşacağım en azından bir fikir olur size diye. Dudak üstüm ve bacaklarımda inanılmaz azalma oldu ve bikini bölgemle koltuk altımda azaldı tabi ama diğerlerine nazaran çok değil zira dudak üstüm ve bacaklarım inanılmaz ya. Nasıl uyguladığıma gelince akşam uygulamayı tercih ediyorum ki cildimin hassasiyeti sabaha kadar geçsin diye traş olduktan hemen sonra uyguluyorum ve cildime uygulamadan sonra sabaha kadar hiçbirşey sürmüyorum. Acısına gelince bu konuda canı en az yanacak kişiler ve daha çabuk sonuç alacak kişiler kanımca beyaz tenlilerdir(şanslı kısım):)) ben buğdayım ve canım çok azda olsa yer yer yanıyor. Şimdilik diyeceklerim bunlar yine hafta hafta bilgileri buraya yazmaya devam edicem her ne kadar önemsenmesem de..

Merhaba bende bu üründen aldım ilk seansimi 2 gün once yaptim bacaklarima koltuk altima ve özel bölgeye sonuçları bende merak ediyprum ama koltuk altimdaki tüyler cikmaya basladi dokulmede yok sonradan mi dökülüyor acaba yada düşük ayarda mi yaptim acaba bi tanesine 3 bi tanesine 4 numarada yaptim

Bu arada dudak üstünü jiletle aldiniz mi yoksa öyle direk mi yaptınız
Merhaba.Ben hep 5 te yaptım ayar düşünce ister istemez etki oranıda düşüyor. Tüylere gelince gözlemlediğim kadarıyla uzayıp düşüyor tüyle dışarı atıyor yani bende ilk seansımı yaptığımda hiç etki etmemiş gibi gelmişti amA 1 hafta geçince yer yer azaldığını gördüm. Dudak üstüne gelince yüzüne jilet falan vurma çünkü sanılanın aksine bu makine ince tüylere daha çabuk etki ediyor ve yüz için risk jilet çokkk riskli. şu ucu küçük kaş kestiğimiz makas varya onla olabildiğine kısalt. Ben ilk yaptığımda 1 hafta öncesinde iple aldığım için küçücük çıkmışlardı öyle direk yaptım ama daha sofralarında makasla kısalttım 3. Seanstan sonra gerek kalmıyor zaten :)

Insallah yaaa cok büyük umutlarla aldım valla benim cildim bi acayip surekli batik oluyo doktor bile care olarak lazer dedi o yüzden umarım ise yarar. Şuan bakınca bbişi yok gibi ama daha cok yeni 1 hafta beklicem mutlakada yazicam buraya. Senin kacinci seans ve hep 5 te mi yapıyorsun genelde yani

Benim 3. Seansım bitti bu pazar 4. Yapıcam ve şu an ilerlemesi çok iyi 2. Seanstan sonra koltuk altımda çok değildi azalma ama 3. Seansımı yaptıktan sonra şu an yarı yarıya fark var batıklara gelince benim üst bacak ve alt bacapın arka kısmında çok batığım vardı şu an dokununca pürüzsüzlüğü hissediyorum. Ama öbereceğim en önemli şey atış yaparken titizlikle çok iyi taraman atış yapmadığın yer kalmasın o zman daha çabuk sonuç alınıyor.

Bende öyle yapmaya çalışıyorum ozelkikle bacaklarımı yaparken kalemle cizdim öyle yaptim ama ilk denemem koltuk altimdi sanirim oraya az atis yaptim. Ilki ise yaramadiysa 1hafta sonra tekrar yapsam olur mu acaba koltuk altina yoksa 2 haftayi doldurayim mi bilemedim

Canim cihaza ne kadar verdin ,ben salonda yaptiracaktim ama fikrim degisti su an

Bence 2 hafta bekle üst üste yapma klavuzdaki talimatlara uyulmasından yanayım ben biraz geç olsun ama güç olmasın

Canim cihaza ne kadar verdin ,ben salonda yaptiracaktim ama fikrim degisti su an
Ben 580 e aldım yanında maşa hediyesiyle :)) salonda yaptırmaya gelince ben daha önce bikaç seans yaptırdım salonda ama mahremiyet ve temizlik konusu kafamı karıştırdı açıkcası bi gazla gittiğim salondan hüsranla ayrıldım. Çünkü hep utana sıkıla açıyordum bir yerlerimi ve ne kadar temiz sorusunu kafamdan atamıyordum. Şu an evde yapıyorum bunun kesin sonuç olmadığını diyorlar ama benim içim rahat ve elle tutulur gözle görülür sonuçlar alıyorum. Üstelik o salonda yaptırdığımda ıpl di ve o zman oluşan yer yer dökülmelerin yerinede hala kıllar geri gelmedi :)

Sen cok uyguna almissin süper hemde hediyeli ben 4 gün önce 699 tlye aldim vatandan ama genel olarak fiyati bu saniriminternetten almayada cesaret edemedim yoksa daha uygunlar var ama cakmasi olur fln dye almadim

Benim aldığım yer yön mağazaları güvenilir bir yer normalde orası 710 du sanırım o fiyatta bişeye veriyorlardı pazarlıkla bu kadar aşağı çekebildim:) internete bende güvenmiyorum

Evet bende istanbulda yasarken ordan sac masasi almistim cok iyi bir indirimle suan rizedeyim burda bi tek evkur var o daxzaten pahaliya satıyor neyse sonucu iyi olsun da helali hoş olsun verdigimiz para ama benim tüyler ayni cikti yine bakalim dokulecek mi cok merak ediyorum

Benim aldığım yer yön mağazaları güvenilir bir yer normalde orası 710 du sanırım o fiyatta bişeye veriyorlardı pazarlıkla bu kadar aşağı çekebildim:) internete bende güvenmiyorum

Sen cok uyguna almissin süper hemde hediyeli ben 4 gün önce 699 tlye aldim vatandan ama genel olarak fiyati bu saniriminternetten almayada cesaret edemedim yoksa daha uygunlar var ama cakmasi olur fln dye almadim

kızlar her yerde fiyatı 1000 tl den başlıyor. siz çok ucuza almışsınız. Vatan'ın sitesine baktım şimdi 1.099 tl diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…