- 15 Kasım 2014
- 58
- 32
-
- Konu Sahibi ikibilinmeyen
Yine jilet yap tahminim ilk 2 ay her seans öncesi jilet gerekiyor ama sonrasında gerek kalmıyor zaten az oluyor ve küçük oluyor direk atış yapabiliyorsun kollarım mesela şu an traşa zerre ihtiyacı yok dökülenlerin çıkmasıda kişinin hormonal yapısına bağlı ki asla eskisi gibi olmaz diye düşünüyorumGaliba işe yarıyor ama sonra ne olcak bana soyler misin bacaklarima henüz 2.yi yapmadim bu aksam yapicam ama ilk seans sonrasi yer yer boşluklar var ve tutunca direk kopuyor elimde kalıyor peki kalanlari yine jiletle mi alip tekrar lazer yapicam ve o dokulenler yine cikacak mi yoksa tamamen gitti mi
Hadi inşallah ya. Bu arada mevsim yaz güneşten sakının kendinizi kendinizi. ben sırf yaz geliyor diye yüzümde sadece dudak üstü ve çeneme yaptım sakına sakına vücuduma da 2 aylık periyodun son seansını yapıp biraz bekeleyip öyle gideceğim denize o konu biraz hassas dikkat etmek lazımmerhaba. ben de sizin yorumlarınıza dayanarak gaza geldim ve dün comfort aldım. bugün kol ve kol attı hariç her yerime yaptım. Allah utandırmasın :))
Kızlar bende Arayış içindeyim ileriki zamanlarda kartuş almak gerekiyor diyenler var öyle bişey gerektiriyormu
Kızlar ben size uzunca etkilerinden bahsedeyim kollarım ve dudak üstü çenem yok denecek gibi bacaklarımda yakından bakılmadıkça yokk gibi ama bikini ve koltuk altı için maalesef aynı şeyi diyemeyeceğim %60-70 azalma var ama koltuk altı direk dışarı çıkılacak gibi değil bu durum dışında bikini bölgem dahil her yerden memnunum. Çünkü bikini bölgesi için bu bile mucize tek memnun olmadığım yer koltuk altı hatta kafama acayip takıyorum bunu ama geri jalan herşeyden çok memnunum heleki pürüzsüzlüğü o benim için hedefi tam 12 den vuruyor :)