Lazer Epilasyon silk'n glide mi philips lumea mı kızlarrrr yardımmm edinnnn

Aradaki fark birinin şarjlı diğerinin kablolu olması bide lumeanın yüz için başlığı var comfort tek başlık ama yüze uygulanabiliyor lumea nın cilt sensörü yok comfortta var ama sonuçlara gelince aynı yerde buluşuyorlar :)

bende salonda başlamayı düşünüyordum ama gerçekten çok çekiniyorum ve günaha da girmek istemiyorum senin yazdıklarını okuyunca ümitlenmedim değil ama yinede korkuyorum çünkü gittiğim mağazadaaki satıcı bunu alan herkesin kendini yaktığını ve geri getirdiklerini bu yüzden artık satışını yapmadıklarını söyledi lütfen yalan diyin kızlar

Nasıl yakmak bildiğin yanık yani? Evet sıcaklık hissediliyor hatta bu nedenle ben önce yiz bikini koltuk altı ve bacak olarak sıralarım ama o kadar sıcaklık yakmaya yetmez ki çok şaşırdım. Aa burada başına gelen var mı kızlarrrr

Koktuk altima yapabildim sadece yarinda diger yerlere yapicam 2.nin sonuçlarını merakla bekliyorum bu arada bu sefer 5te yaptım

Galiba işe yarıyor ama sonra ne olcak bana soyler misin bacaklarima henüz 2.yi yapmadim bu aksam yapicam ama ilk seans sonrasi yer yer boşluklar var ve tutunca direk kopuyor elimde kalıyor peki kalanlari yine jiletle mi alip tekrar lazer yapicam ve o dokulenler yine cikacak mi yoksa tamamen gitti mi

merhaba. ben de sizin yorumlarınıza dayanarak gaza geldim ve dün comfort aldım. bugün kol ve kol attı hariç her yerime yaptım. Allah utandırmasın :))

Yine jilet yap tahminim ilk 2 ay her seans öncesi jilet gerekiyor ama sonrasında gerek kalmıyor zaten az oluyor ve küçük oluyor direk atış yapabiliyorsun kollarım mesela şu an traşa zerre ihtiyacı yok dökülenlerin çıkmasıda kişinin hormonal yapısına bağlı ki asla eskisi gibi olmaz diye düşünüyorum

merhaba. ben de sizin yorumlarınıza dayanarak gaza geldim ve dün comfort aldım. bugün kol ve kol attı hariç her yerime yaptım. Allah utandırmasın :))
Hadi inşallah ya. Bu arada mevsim yaz güneşten sakının kendinizi kendinizi. ben sırf yaz geliyor diye yüzümde sadece dudak üstü ve çeneme yaptım sakına sakına vücuduma da 2 aylık periyodun son seansını yapıp biraz bekeleyip öyle gideceğim denize o konu biraz hassas dikkat etmek lazım

Kızlar bu cihazın etkisini çok merak ediyorum kullanan arkadaşlar lütfen iyi yada kotu yorumlarınızı yazın lütfen kullanıcı yorumları benim için çok önemli

Kızlar bende Arayış içindeyim ileriki zamanlarda kartuş almak gerekiyor diyenler var öyle bişey gerektiriyormu

Kızlar ben size uzunca etkilerinden bahsedeyim kollarım ve dudak üstü çenem yok denecek gibi bacaklarımda yakından bakılmadıkça yokk gibi ama bikini ve koltuk altı için maalesef aynı şeyi diyemeyeceğim %60-70 azalma var ama koltuk altı direk dışarı çıkılacak gibi değil bu durum dışında bikini bölgem dahil her yerden memnunum. Çünkü bikini bölgesi için bu bile mucize tek memnun olmadığım yer koltuk altı hatta kafama acayip takıyorum bunu ama geri jalan herşeyden çok memnunum heleki pürüzsüzlüğü o benim için hedefi tam 12 den vuruyor :)

Bizdekinden alsana aynisi sadece kablolu
bizim aldigimiz da boyle birsey yok ama bunda da oolcagini sanmiyorum ama atım sayısı bitince hepsi çöpün yolunu tutacak

Bende 3.seansimi geçen hafta yaptim bu hafta sonu 4.seansi yapmam gerekiyor ama bayramda tatile gidicez
1.si tatile gitmeden kac gun önce lazer yapmaliyim ve yaptiktan kac gün sonra güneşe ciksam acaba
2.si taril dönüşü bronzlaşmis olcam ve galiba bu lazere engel kac gün sonra tekrar yapmaliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…