• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Silk'n Glide 150.000 Işık Atımlı Epilasyon Aleti

Kullanan yok galiba almayı düşünüyorum en azindan kendime yapari fazla bir para değil taksitle epilasuon ücreti kadar

Bende almak istiyorum ama philips mi alsam bunu mu bilemedim fiyat olarak bu daha uygun geldi

Saticilar bana estetik merkezlerinde kullanilan cihazin el tipi dediler.bilmem diger ismi duyulan markalar nasil

Ben dün ilk seansı mı yaptım bakalım sonuçlar ne olacak kızlar

En cok yuz bolgesi icin istiyorum.ama benim tuyler sari makine gormez diyorlar bilemiyorum

Lazer epilasyon işlevi mi görüyor ve gerçekten işe yarıyor mu çok merak ettim .
Fiyatı ne kadar ?

Kızlar merhaba başlıktada okuduğunuz gibi ben bu alet için açtım bu konuyu kullananlar var mı? Sonuçları nelerdir diye merak ediyorum..Eki Görüntüle 1311960
Merhaba,
Konuyu açtığınız için teşekkürler. Bu konu benim de dikkatimi çekiyor bir süredir. Güzellik merkezine gitmeyi bile artık kabullenmişken Silk'in glide ve Philips reklamları beni tekrar düşünmeye sevk etti. Alan arkadaşların kullandıktan sonraki yorumlarını bekliyoruz. Daha çok kişiyi aydınlatmaları açısından önemli. Teşekkürler

2 ay oldu zaten iki hafta aralıklarla kullanıyorsun tüylerin çıkış zamanı herkese göre farklı; dışarda da lazere gitmiştim eevde uygulanabilecek bi alet

2 ay oldu zaten iki hafta aralıklarla kullanıyorsun tüylerin çıkış zamanı herkese göre farklı; dışarda da lazere gitmiştim eevde uygulanabilecek bi alet
Teşekür ederim cevabınız için. Bende aldım ama çok kararsızım. Yani ipl ile tamamen tüğ lerden kurtulan da duydum ama ekstra tüğ çıkarttığını söyleyende. Herkes dışarıda alexandrite yi övüyor gibi gözükse de ipl de olan şikayetler yinen alexandrite de de var.

alexandrite ile bunu kıyaslama çünkü o kemiğe kadar nüfuz ediyor; bu çok daha hafif sadece şunu söylemem gerekirse her ikisini de denemiş biri olarak elbette alexsandrite ama ev kullanımı philips çok rahat

Bende philips ve silk'n glade arasinda kaldim kartus die bisi varmis acaba ne aralikla aliniyor bu ve her yerde buluna biliyor mu? Aksi taktirde at çope cihazi

Bu cihazlar kökten çözüm mü sağlıyor yoksa tüyler normal periyodta çıkmaya devam mı ediyor . Kullanım kolaylığı mıdır cazip kılan .

Back