Kızlar merhaba başlıktada okuduğunuz gibi ben bu alet için açtım bu konuyu kullananlar var mı? Sonuçları nelerdir diye merak ediyorum..Eki Görüntüle 1311960
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim bizide bilgilendirirsen cok mutlu olurumBen dün ilk seansı mı yaptım bakalım sonuçlar ne olacak kızlar
kullanırken acı hissettiniz miBen dün ilk seansı mı yaptım bakalım sonuçlar ne olacak kızlar
Merhaba,Kızlar merhaba başlıktada okuduğunuz gibi ben bu alet için açtım bu konuyu kullananlar var mı? Sonuçları nelerdir diye merak ediyorum..Eki Görüntüle 1311960
Nekadar süredir kullanıyorsunuzphilips yeni ev tipi lazer kullanıcısıyım gayet etkili tek sorun biraz zaman alması
Teşekür ederim cevabınız için. Bende aldım ama çok kararsızım. Yani ipl ile tamamen tüğ lerden kurtulan da duydum ama ekstra tüğ çıkarttığını söyleyende. Herkes dışarıda alexandrite yi övüyor gibi gözükse de ipl de olan şikayetler yinen alexandrite de de var.2 ay oldu zaten iki hafta aralıklarla kullanıyorsun tüylerin çıkış zamanı herkese göre farklı; dışarda da lazere gitmiştim eevde uygulanabilecek bi alet