Mutfak Dekorasyonu silit marka tava ve tencere kullanan varmı?

bridgets

Guru
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
15
0
arkadaşlar fissler ve silit arasında kaldım.aslında kalite olarak yakınlar ama bilemedim varmı kullanan?

valla 1 haftadır bende araştırıyorum.şimdilik tavasını aldım.güzel fena değil ilk yumurta kavrulduğunda yapışıyor sonra bırakıyor kendini.Biraz ağır olması dezavantaj.Bugün balık kızarttık güzel
evladiyelik bir ürün.

Bende düdüklü tenceresini almak istiyorum.Silargan maddesi için Silit i tercih ediyorum ama Türkiyede çok pahalı .Sonuçta ömürlük ürün bir kere alacaz iyisi olsun diyorum ama fissler le bile arasındaki fark hatırı sayılır hani..

Bu konuda daha bilgili arkadaşlar fikir verirse çok sevinirim..Teşekkürler

Kısacası FİSSLER mi SİLİT mi diye sorayım ozaman..Silitin maddesi silargan diye bir karışımmış.Ve daha sağlıklı ve dayanıklı olduğunu duydum..Aslında Türkiyede fazla bulunmuyor diye fiyatıda pahalı.Bilen bir arkadaş arasındaki farkı yazarsa memnun olurum Çok kararsızım bende yaw

Kipada alışveriş yapanlar için.. 10 tl lik her alışverişe 1 kupon veriyor. 30 kupon topladığınızda silitin herhangi bir ürününü %80 indirimle alabiliyorsunuz ben biriktirmeye başladım

Merhaba,

Ailece Silit Silargan tencere ve tavalardan çok memnunuz.
Sağlıklı olması ve özellikle zeytinyağlılarda en doğal lezzeti veriyor olması hoş.
Bunun yanında döküm tencereler kadar ağırlar.
Bu yüzden büyük tavaların varsa çift kulplu, ya da yardımcı kulplu olanlarını tercih etmek akıllıca olabilir.

Ben de Kipa'daki kampanya için kupon biriktiriyorum ama o tencereler paslanmaz çelik, silargan değiller.
Sadece tavalar silargan yüzeyli sanırım.

Bu arada Kipa'dan indirim kuponu alabilmek için yarın son gün, 15 Kasım'a kadar da tencere veya tavayı almanız gerekiyor.
Piyasada bulabildiğiniz Silit Silargan'ları da almak için çok gecikmeyin bence, yeni silargan ürün uzun zamandır gelmiyor.

Herkese bereketli ve lezzetli sofralar dilerim.

Ben de fissler düdüklü tenceremden çok memnun olduğum için fissler çelik tencere seti almak istiyordum. Ama sonra Silit i keşfettim. Silargan olanları ama kipanın verdiği çelikler değil. Teflonlarımı attım. Pilavı da, makarnayı da, yemeğimi de, çorbamı da onda yapıyorum 800-900 gibi bir rakam verdim 4 tencereye ama kullandıkça asla pişman olmayacağımı emin oldum. Tek sorunum 4 tanesi herşeye yetmiyor :) Sanırım aynı seriden yine pilav için büyük sığ ve bir orta derin daha alacağım. Fırına girebiliyor, metaller çizmiyor, bulaşık makinesinde yıkanabiliyor. Tam benim gibi aceleci, sakar ve çalışan hanımlara göre Bütçenizi uydurabilirseniz kesinlikle tavsiye ederim.
Tavasını kullanan var mı? omlet yapmak için alsam komik mi olur? evimde hiç teflon bulundurmak istemiyorum, seramiklere de güvenemiyorum çünkü.

bu arada kipadan kupon biriktirmek için kasmayın. Stokk mağazasında aynı çelik serinin 5 parçalık setini 250 tl ye görmüştüm. %80 indirimi yalan yani.

ya ben şöyle bir şey gördüm: SILIT BASIC 5 PARA ELK TENCERE SET MUBA - Ev ve Yaam rnleri

bu model sanırım silargan değil çelik.. renkli olanlar o maddeden yapılmış gibi. ama fiyat olarak daha uygun. görünüm olarak pek cazip değil o ayrı :/

Bu arada Silit silargan yapışmaz mı oluyor? O zaman yapışmaz tencere tava anlamında kullanılabilir :)

Son düzenleme:

Verdiğin sayfayı açamadım Silarganlar sanırım dediğin gibi renkli modeller. Ben siyah aldım ama kırmızı da çok tatlı :) Ben herşey için kullanıyorum, yapışmıyor.

Kipanın verdiği silit tencerelerden aldım.Tencereler 300 lira dolaylarında etiketlenmiş.Aldıklarım indirimle 55 -65 arası fiyatlara geldi. Yalnız kullandığımda hiç beğenmedim.Orta ateşte tencere kenarlarından yanmaya ve eti yakmaya başladı.Aslında alt tabanı kalın gözüküyor.Korkmaz tencerilerim de ise asla böyle bir durum ile karşılaşmadım. Kısacası silit hikaye..

Arkadaşlar silit tencere ve tava kullanıyorum 1 ay oldu. Tamamen doğal diye aldım sadece onun dışında süngerin yeşil yüzü bile çiziyor.çizilince bişey olmaz demişlerdi ama bu kadar kolay da çizileceğini tahmin etmemiştim. Yeni araba çiziği gibi içim acıdı yani sinir oldum.Tutma sapları da prk ıısınmıyor demişlerdi çekinmiştim alırken.ama ısınıyor bence. Onun dışında lezzet açısından bakarsak elde bitiyor herşey...

Ben evlenirken evime korkmaz tencere aldım internet üzerinden almıştım. Pişman değilim çünkü çok iyiler. Yanma kir pas yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…