silinmeyen lanet dosyalar

Kızlar fazla giremiyorum işteyim kusura bakmayın, hepinize ufak toplu bir cevap yayınlayayım,
Bilgisayarımın içinde uygunsuz resim fotoğraf vs yoktu aslaa yanlıs anlaşılmasın lütfen, sadece günlüğüm vardı, ama bir zamanlar gözüm gibi sakladığım cok kıymet verdiğim satırlarıma yapılan bu saygısızlık beni cok incitti.

Yoksa baska neye üzülebilirim ki zaten, dosyalar bu saatten sonra isterse hiç gitmesin benim umrumda olmaz hic yaşanmasını istemediğim bişey zaten basıma geldi.
Sadece bilgilenmek için özellikle bulut sistemi hakkında sordum size. Ben ciddi sekilde ders çıkardım ve bu saatten sonra gercekten bilgi sahibi olmadığım bilinclenmediğim hic biseye de elimi atmam

Bunun dışında bilmiyorum hanımlar ya, evet insanız cok meraklıyız belki benim başıma gelse ben bakarmıydım, çok acık yüreklilikle yazıyorum ki büyük ihtimalle bakmazdım. Ama baksaydım da okuduğumu asla belli edemezdim ya.

Empati yoksunu bir sevgili edinmişsin yol ver gitsin öküz oğlu öküz

Ben ayrılırdım, burda kendimde de kusur aramazdım. Dosyalar geldiyse de geldi , ama açıp başkasının özelini okumak çok terbiyesizce ve saygısızca haydi okudun yüzüne yüzüne yapmak cidden saygısızlık ötesi gerizekalılık. Karşı taraf gerçekten böyle bir saçmalığı yapıp hala sevgili olmayı beklliyorsa gerizekalı plus olmalı

Bu nasıl bir saygısızlık? Ben yeri geldi evdeki çamaşır ve çorap çekmecesini açmaya çekindim, bişey için acil lazım olmuştu kıyafet dolabından almam gerekiyordu ve acelem vardı. Mecburiyet durumunda olmama rağmen telefonla aradım tam olarak dolabın neresinde, hatırlıyorsan kurcalamama gerek kalmadan alayım demişliğim var. Sonuçta bu da o insanın özeli, sevgilim de olsa. Çok ayıp yaptığı. İlişkiyi gözden geçirmen lazım.

Oooff off içimin bu bunalımını sıkkınlığıı atmayı o kadar istiyorum ki, inanın katlanmış kağıt bulsam acıp okuyan insan değilimdir ben, insanın özeli benim kırmızı cizgimdir. Yeri gelir
Arkadaşlarıma söylerim, anlatmayın yarın öbür gün karsınıza çıkar pişman olursunuz gidin yazın içinizi dökün kendinizle kalın diye, meğer insanlara ne kötü bir tavsiye vermisim söylerken kendim ne hale geldim..
Bu olaylardan sonra midem bulandı artık, ne kağıt ne kalem görmek istiyorum, normalde en sevdiğim şeydir yazmak fakat artık hic isteyeceğimi dusunmuyorum, o kadar çirkin ki, cok ayıp gercekten ya ben toplarım 2 güne, ama o satırları duyduğum anları nasıl unuturum onu bilmiyorum

Bende okurken çok gerildim zor durum geçmiş olsun.. bence böyle şeylere şifre koyulmalı ya sonuçta senin özelin ama oda sevgilin kendisini frenleyememiş olabilir hani insanin içine bir kurt düşer ya kurcalar o misali olmuş.. gelmiş geçmiş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…