Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin ki yine iyi.
Ben bebeğimi kaybettiğimde güya geçmiş olsuna gelen ve bebek istemediğini söyleyen bir lüzumsuz hamile olduğunu müjdeledi.
Allah sağlık versin tabi, iyi dileklerimi sundum.
Daha 5 haftalık karnını okşayıp durdu yanımda.
Ve ikide bir üzülme diyor, "yok üzülmüyorum her şeyde bir hayır vardır" diyorum
Olsun olsun sen yine de üzülme diyor.
Aynı kelimeler kaç kez tekrar edildi hatırlamıyorum, eltim dahi delirdi sinirden.
Benim sürekli kullandığım çay bardağım var eltim çay servisi yapıyor, ay aşerdim o bardakla ben içicem dedi.
Eltim "olmaz o ablanın bardağı" diyor, bide sırıtıp yok ben hamileyim ben içicem dedi.
Şeytan dürtüyor, al o bardağı sok gırtlağından içeri.
işte bu da böyle manasız bir anım. Densizler her yerde maalesef.
Ay kıyamam sana sen çok iyi niyetlisin rabbim en kısa zamanda böyle bir duyguyu sanada tatırsın bu insanlada yavaş yavaş samimiyetini kes ve bitir mümkünse iş dışında konuşmaBugün inanılmaz üzgünüm kızlar. Önceki konumu belki bilen bilir 1.5 yıldır çocuğum olmuyor ve iş arkadaşım kısa süre önce hamile olduğunu öğrendi. Benim de çocuğumun olmadığını çok istediğimi biliyor.
Neyse konuya geleyim..
Dün evde bir kurabiye yapmıştım oda fotoğrafını gördü. Canının çektiğini söyledi. Bende sabah evde olanı getirdim zaten 2 tane kalmıştı. Eşim de çok beğendi hepsini bitirmiş. Akşam, onları yarın götürücem yeme demiştim...
Neyse işe geldim. Benden sonra o da geldi. Gelir gelmez çay demlemesini istedik oda işim var ben demleyemem bilmem ne bilmem ne birsürü şey söyledi. Bende konuşana kadar demlerdin valla dedim. Oda gel sen demle o zaman diye benimle laf dalaşına girdi. Sonra elimdeki işi bitirince yanına gittim. Kurabiyeleri verdim. 'Burda bir sürü arkadaşım var onlara getiremediğim için kendisine gizlice verdim.' Ya dedim çok kalmamıştı anca bunu getirdim kimseye göstermeden ye olur mu abla dedim. Döndüm arkamı. Peşimden bağırdı ' yaaa işte gebe olmak böyle birşey merili' diye. O kadar zoruma gitti ki sesimi çıkarmadım yürüdüm yalnız bir yere geçtim bir süre ağladım sonra gözümün yaşını sildim herkesin yanına geçtim bişey olmamış gibi davrandım. Ama hala kalbimde bir taş var sanki. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama ağırıma gitti bu laf. Çokta uzun oldu anlatmam biraz detay girdim okuyanlara çok teşekkürler.
Artık dediğiniz kurabiye 1 haftalık değildi. 1 günlüktü. Kocam yemiş yeme diye elinden mi alacaktım. Yada ayrıca kurabiye mi yapmam gerekiyordu? Siz gerçekten anlamamışsınız boşverin o yüzden.ya ben anlamadım o kadar gereksiz detayları vermişsiniz ki.
gelir gelmez niye çay demlemesiniz istediniz? neden kalan iki kurabiyeyi artık gibi ona getirdiniz? neden gizli gizli ye dediniz?
bence siz fazla alıngansınız.
Allah bağışlasın canım benim. Amin inşallah. .50 günlük 3 sene sonunda kavuştuğum bebeğim var Allah size de hayirlisiyla nasip etsin.
Çok iyi anlıyorum sizi,hiç umursamayın.Önce insan olalım. Çok ağlardım bende,güneş gözlüğümün altindan yaşlar akardı. İnsanların imalarından soru sormalarından bıkmıştım. Sakın üzülmeyin her şeyin zamanı var şimdi tadını çıkarın :)
Allah razı olsun ..İyi niyetli gelmedi cay olayina gonderme yapmis mesafe koyup is disinda
Muhatap almayin anlar sorarsada acik acik soyleyin.İnsanlari zayif ve uzulecekleri taraflarindan acitmak isteyen insanlardan soguyorum ben bir art niyetim yok ama Allah beni boyle yaratmis eskisi gibi bakamiyorum
De cekil kenara densizligini kendisi dusunsun
Verenin alanin Allah oldugu bir noktada simaran bunu kendi lutuflari basarilari gibi goren hamilelerle normal insan evladi hamilelere bakis acim ayni olmuyor benim oyle hic ay hamile uzulur diye falan bakamiyorum yalan yok
rabbim sanada en kisa surede nasip etsin
Ben tarif de veriyorum yalnız. Hesap ona yönelik zaten hani takip etmeyebilir istemiyorsa. Ama o çay meselesi şu ki orda o çayı ben demedim arkadaşlarım demle dedi oda bir sürü laf yaptı midem bulanıyor hastayım demedi. Acelesi olmayan sonra da yapabileceği bir işi öne sürdü ve bunu birsürü kelime kalabalığı ile söyledi. O tamamen bizim günlük konuşmamızdı diyebilirim. Üstelik çayı demle biz içicez gibi bir durum da yok. O çayı hep beraber içicez. Biz tedavi yapıyorduk en müsait oydu diyeyim size sadece. Aklınıza belki o hamile diye kıskanıp ona çay emri verdim gibi geliyordur ama ben kimseye çalış köle modunda konuşmam. Yeri gelir o da bana söyler çayı demle yemekten sonraya hazır olsun diye ben demlerim yani. Bu bizim ortamımızda herkesin herkesten istediği bir şey.Fotografini gormus dedigine gore kurabiyelerin resmini sosyal medyaya atmissiniz heralde en kizdigim seydir bende hamileyim ve boyle fotolar yuzunden canim hep istiyor ve bazen bulamiyor insan, uzulmussun cnm anliyorum ama hamilellerin hormonlar boyle bazen sende emreder gibi gelir gelmez cay koy demissin belki biyeri agriyordur yada midesi bulaniyordur
Çok sağolun inşallah. Sizinkini de size bağışlasın.Allahımmm bugün forumda anlatılan kişilerden biri yanımda olsa cidden yolardım herhalde..Terbiyesiz kadın ya canım benm ben de tam 13 ay binbir umutla bekledim Rabbim zamanını biliyo sen icini ferah tut..O arkadas da umarım spermle yumurtayı ilk defa kendi dölledi sanıyo sanırım tövbe Yarabbim ya..Rabbim tez zamanda bebisini sana nasip etsin takma kuzum..
Şüphesiz ki.. Cok sağol canım Allah razı olsun.Birdaha hicbisey goturme.bebegine degil ama kendisine zikkim olsun.
Sanki hamile kalip bebek dogurmak yanlizca kendisine mahsus.soyle mantiktaki insanlarda nefret ediyorum.2 tane cocugum var bi gun boyle bi havaya girmedim.Allah bildigi gibi yapsin boylelerini.cok sinirlendim cidden.
Canim rabbim en kisa zamanda insallah sana da verir.uzulme lutfen Allah buyuk.
Sen o güzel kalbinle kalan kurabiyeleri ona götürmüsken onun yaptıgı sadece kalitesini gösterir bence sen de basit insanların basit tavırları gözüyle bak bir de bunu takma kafana olur mu?Çok sağolun inşallah. Sizinkini de size bağışlasın.