- 25 Kasım 2018
- 18
- 18
- 8
- 44
- Konu Sahibi Umudunuyitirmee
Merhaba kızlar.bir ay önce silikon ve dikleştirme ameliyatı oldum. Damla takıldı. Meme altı ve meme ucundan işlem yapuldı.sol memedeki silikonu hissediyorum.Hâlâ tam rahat değilim.Yürürken bile su dolu balon varmış gibi içimde. Kolumu hareket etsem o da hateket ediyor.Çok rahatsız edici. Ve hala gerginlik var.memelerimin dış kısımları yumuşak ama içe doğru yani orta kısımları sert. Acaba silikonlar döndü mü diye düşünüyorum ama görüntü çokta anormal değil. Eğilirken felan memeler benden önce eğiliyor sanki düşecekler hissi.
Birde meme uçlarım hissiz ama mememin kendindede his yok. Dokunduğum zaman hissetmiyorum. Ha su dolu balonu sıkıyorum ha mememi.
Türkiye'de oldum ameliyat. Ben yurt dışında yaşıyorum. Kontrole gelemiyorum henüz. Ne zaman sütyensiz gezebilicem. En azından evin içinde. Hafifden dokunsam memelerime ittirsem oyun hamuru gibimi desem nasıl anlatsam yerinden hareket ediyorlar elimi çekince geri yerine geliyorlar. Bunlar Normal mi acaba? Çok uzattım özür. Ve türkçemden dolayı belki tam anlatamadım ama yinede teşekkürler yardımcı olırsanız. 

Son düzenleme: