silikonluyken hamilelik yaşayan bayanlar tecrübeleriniz

taner

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2007
103
0
41
merebalar bu konuyu 2.bebeği düşündüğüm ve silikonlandığım için ve ayrıca bi çok bayanın tam olarak net cevap alamdığı sorular içinde oldğu için açtım ben silikon taktıralı 1 ay oldu fakat sürekli 2. çocukta çok problem yaşarmıyım sütüm az olurmu hamileyken kilo alınca protezlerin akibetini merak etdiğim için birebir yaşayanlardan öğrenmek istedim silikonlu hamile kalan ve emziren bayanlar lütfen tecrübelerinizi yazın paylaşalım birbirimizle paylaşalım

canım maalesef yok sanırım sitede, ben de hamile değilim ama çok yakın bir arkadaşım göğüs ucundan 2 kere silikon ameliyatı oldu, geçen sene bebeğini doğurdu ve hiç sıkıntı yaşamadı. hatta şu anda 2. bebeği istiyorlar

silikonlarıyla hamile kalan yokmu ya hiç

benimde merak ettiğim bi konu cevap gelseydi iyi olurdu.. :)

sağol canım beni rahatlatdın biraz olsun demekki inşallah bi sıkıntı olmuyor sevindim çok çünkü 3 yıl sonra bende istiyorum 2.çocuk inşallah rabbim verirse göğüs ucu olunca biraz tedirgin kabul etdim zaten doktor ısrarıyla iz olmıycak diye çok sağolasın

Canım silikon ameliyatından sonra bebegini yine rahatlıkla emzirebilirsin.Allahın izniyle bir sorun yaşamazsın umarım..Rızık meselesi birazda.Yani benim kızım 3 ay emdi,oglum 1.5 sene..Öylede bakmak lazım olaya birazda Ama dogum ve emzirmelerden sonra gögüste mutlaka deformasyon olacaktır muhakkaki.Protez olmayan memede bile oluyorda protezli memede neden olmasınki.Sonuçta hasar,zarar görecek olan sizin meme dokunuzdur.Yine gögüsleriniz büyüyecek,emzirmeden sonra küçülecek.Nasıl bir sonuç bekliyorsunuzki.Hee az yada çok olur bu deformasyon O sizin vücut yapınıza,deri esnekliginize baglı bir durum..Kimi insan emziriyor ama gögüsleri zarar görmüyor,çok deforme olmuyor.Ama kimi insanın gögüsleri emzirmeden,kilo alıp vermeyle bile sarkıyor.İnşallah çok deforme olmaz tabi.Ben fikrimi beyan etmek istedim
Bu arada senin konuna yazmak istedim.Arkadaşlar,bizler bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarımız için albüm yapıyoruz,foto ekliyoruz..Eminimki bu fotoları görerek çogu arkadaşımız cesaret aldı ve ameliyat olarak mutlu bir hayata başlangıç yaptı..Ameliyat olan bu arkadaşların ameliyattan sonra foto eklememeleri bana biraz garip geliyor.Tamam günah olarak bakan olabilir,saygı duyarım.Ama sen benim fotolarıma baktıgındada günaha girmiyormusun?Bazı arkadaşlar forumdaki arkadaşların fotolarını kocama gösterdimde ikna ettim diye yorum yazmış Ya nasıl olabilir böyle şeyler hayret ediyorum.Ben kıskanırım bu fotoları eşime göstermeye,istemem görmesini.Aman diyim arkadaşlar,sakın sakın yapmayın böyle şeyler.Öbür dünyada elim yakasında olsun eger böyle birşeyi yapan varsa.Hakkımı helal etmem...Ama benden foto görmeyi isteyen,ekleyen arkadaşların foto koymaması,etik gelmemesi benim biraz garibime gidiyor..Taner arkadaşım.Açık konuşuyorum.Senin o yazdıgın yorumu okuyunca ben seni arkadaş listemden çıkardım.Belki düşünmüşsündür,aklına gelmiştir,belki gelmemiştir.Belirtmek istedim.Küsme,darılma.Ben saygı duyarsam sizlerde saygı duyum o zaman,lütfen.Kimse beni neden çıkardın diye yorum yazmasın..Eminim benim gibi düşünen birçok arkadaşımız vardır.Hele kocasına gösterdigini söyleyen yorumları okuyunca şimdi bir daha arkadaş listemi kontrol edip düzenliyecegim,bilginiz olsun.Ayrıca foto eklemeyen kişileride kaldırıyorum,kimse alınmasın arkadaşlar..Lütfen.Yardım için yine buradayım.Zaten fotolarımı gördünüz,avatar fotosuda yapıyorum,sık sık degiştiriyorum zaten..Ne aklınıza takılırsa,sorum elimden geldigince yazar bilgilendiririm.listemde yoksunuz diye küsmüyoruz,sizinle konuşmazlık,yardım etmeme durumu yok yani Sevgiler...

arzum arkadaşım çok önemli bir konuya değinmişsin. Resim konusunda bahsi geçen yorumu okuyunca, açıkçası bende çok tedirgin oldum. Ben bu foruma girmeden önce silikon ameliyatına asla cesaret edemezdim. Ne zaman ki bu forumda arkadaşlarımızın yorumlarını okumaya başladım o zaman bu ameliyatı düşünmeye başladım. Resimlerini görmemize izin veren ve ekleyen arkadaşlarımın albümlerini gördükten sonra hele de o harika sonuçları gördükten sonra bu operasyonu olmaya kesin karar verdim. Bu süreçte resimler çok faydalı oldu. Şimdi bizler yeni arkadaşlarımıza yardımcı olmak için albüm yayınlıyoruz fakat ben şahsen dışarıda dekolte bile giyinmem o yüzden asla ve kata resimlerimin bir erkeğin görmesini istemem. Diğer haklı olduğun konu da bizleri ekleyip resimlerimize bakan ve ameliyat olmasına rağmen resim eklemeyen arkadaşlarımız hakkındaki yazdıklarına tamamen katılıyorum. Amaç forumda fikir alışverişinde bulunmak ise lütfen her türlü paylaşımı karşılıklı yapalım.

Yazdıklarınıza harfiyen katılıyorum Arkadaşlar..

günaydın arkadaşlar, bu konu bana da tuhaf geliyor açıkçası. ameliyata karar verme aşamasında resimleri görmek için herkesi listesine ekleyip ameliyattan sonra resim koymamak biraz düşüncesizlik, hatta saygısızlık gibi geliyor. ben ameliyatımdan önce resimlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. ameliyatımı oldum, çok şükür memnunum ve göstermekten de gocunmuyorum. benim resimlerim de yeni katılan arkadaşlara yardımcı olur umarım.

eşlere resim gösterme meselesine girmek bile istemiyorum...

arzumcum öncelikle kimse kimseyi yargılamıyorki neden beni yanlış anladın sen çok iyi açıklamışsın zaten inan bende koymak isterdim özellikle senin gibi tecrübeli birinden bende senin resmininb altında ve bi kaç kişiden eşine gösterdiğine dair yorum okudum bende güvenmediğim ve eşim çok karşı çıktığı için koymadım lütfen bu konuda beni yargılama ve bana kırılma gerçekten sana kastiyen yada kimseye kasten bi şey değil bence en doğrusunu yapıyosun beni silmene tek üzüntüm benin yanlış bi hareket yada kişiliğine hitaben yanlış bi konuşmammı oldu diye yoksa silebilirsin anlaıyorum bencede herkese çok iyi niyetli yaklaşma görüyorumki seni burdan anladığım kadarıyla için dışın bir herkeside öyle görüyorsun ama inan öyle değil keşke öyle olmasaydı ama bazen insamlar istemeden yada isteyerek yanlış şeyler yapabiliyo mesela ameliyat olmak isteyen bi bayan bak şununki çok doğal diye eşine gösterebilir açıklamalarıda koymuşlarki bakıcaz diye düşünebiliyorlar bende nağmağrem olduğunu düşündüğüm için bu burun değilki herkes gelsin göstersin ben ayrıca ben burdan bi rakadaşa fotoğraf çekip özelden gösterirrim dedim sadece ama ben resim yollayamıyorum sanırımözelden mesaj sayım yetmiyor emin ol burdaki bi çok insandan daha fazla böyle şeyleri düşünen biriyim ama buda benim tercihim ayrıca beni silmeni çok güzel açıklamışsın teşekkürler çokda haklısın sen insanları burdan kişiliğine göre seçeçmiyosun ben sana sonuna kadar saygı duyuyorum ayrıca bana kızgın olsanda sana cevap verip tartışamam altdan alırım:) bana yardımcı oldun çünkü çok sıkılmadan sabırla benim üzerinde hakkın var sayarım inan benim için böyle değerler önemli ama eşim istemiyosa ve tedirgin oluyosam bunu yapmam doğru bi karar ama özelden atabilirim dedim zaten mesaj kakım dolmamış anlamadım bence sende listeni gerçekden temiz tut sağlıkla kal bana yardımcı olduğun içinde çok çok sağol allah razı olsun hem illaki iletişim hallinde olmamız liste meselesi değil ben kırılmam sitersen yani benim yaptığımı doğru bulmuyosan silebilirsin beni kırılmam bilgin olsun canım birbirimizi kırmayalım şuraya girip birbirimizin dertelrini sıkıntılarını paylaşıyoruz kafa dağıtıyoruz öyle değilmi

ayrıca ben resim koymak istemiştim eşim istemedi çünkü bu siteye üye olduğumu biliyor ve istemiyor napabilirimki tartışma yaratamam bu yüzden yoksa herkese sonuna kadar hak veriyosum benim içinde reimler fikir olmuştu gerçekten ama özelden atabilirm neolur kimseyi krmak istemem yanlış anlaşılmasın

Canım seni yargılamıyorum,haşa ben kimimki seni yagıliyim lütfen böyle düşünme.Ben düşüncelerimi söyledim bu konuda sadece.Eşin izin vermiyorsa foto koymana tabiki koymayacaksın ( ben izin almadım şahsen Burası Kadınlar kulübü yahu ne işi var onun burada yada ne izin alacagım diye düşündüm ) Eşinle bu yüzden sorun yaşamanı kimse istemez tabiki..Öyle tabi burada stres atıyoruz(bazen gerilsekte ) Olsun kadınlar arasında olur böyle şeyler,kadınız sonuçta Sorun yok tatlım,herkesin kendi tercihidir.Uzatmaya gerek yok Özelden sana msn adresimi verecegim,oradan mail yoluyla fotolarını gönder bana ama,sen benimkileri gördün,bende seninkileri görmem lazım,ödeşelim,helalleşelim..

bende hamıleyken sılıkonu merak edıyorum ama tam olarak kendısı tecrube eden bırılerı cıkmamıs

kısmetse 3 - 4 sene sonra çocuk düşünüyorum.. sabrederseniz yazarım...:)

Ben seneler önce yurtdışında koltukaltından silikon ameliyatı olmuştum, henüz 19 yaşındaydım.
Evlendim ve çocuğum oldu, yani ben silikonlu hamile olup doğuranlardanım Emzirmede hiç bir sorun yaşamadım, yani silikonsuz göğüs gibi sütüm oldu ve rahatlıkla emzirebildim. Ama silikonlarım doğumdan sonra biraz deforme oldu-deforme derken biraz sarktı ve ben doğum yaptıktan 2-3 sene sonra çıkarttırdım. Geçen senede tekrar-yani 15 sene sonra yeniden silıkonlandım:)

Şekerimmm biz de seni arıyorduuuuk sonunda silikonlu emziren bir arkadaşımızı bulduk çok şükür yahu..Deforme derken normal meme emzirildiğindeki sarkmasından daha az bir sarkma olmuştur diye tahmin ediyorum?niçin çıkartıp sonradan geçen sene yenilettin aradan 15 sene geçtiği için mi canım.

Canım benim ilk taktırdığım silikonlar baya büyüktü, yani şu an 350 cc silikonlarım yanında küçük kalıyorlar, tahminimce 425 cc falandı. Hamilelik döneminde baya kilo almıştım- göğüsler oldumu bomba:)) Doğumdan sonra kilolar gidincede haliyle sarkma oldu, çok olmasada ben rahatsız oldum, çıkarttırdım. Hatta doktorum ozaman çıkartmayıp dikleştirme yapalım demişti ama ben çıkartıp ikinci çocuktan sonra tekrar yeniletirim diye düşündüm. 15 sene sonrada tekrar taktırdım. Bu arada tek çocuğum var. Keşke tekrar taktırmak için bu kadar beklemeseydim diyorum

Anladım şekerimm ben de 21im de oldum bu ameliyatı 6 ay oldu daha..seneye yaza evleniyorum inşallah 3 tane de çocuk düşünüyorum 3 çocuktan sonra 30 lu yaşlarımın sonuna gelmiş olurum herhalde o zaman yeniletebilirim duruma göre :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…