silikonluyken hamilelik yaşayan bayanlar tecrübeleriniz

Canım hayırlı olsun.
Belkide sende yenileme durumu gerekmez, bu birazda insanın dokusuyla ilgili. Önemli olan silikonlu olupta emzirebilmek ve bu konuda rahat olabilirsin- hiçbir sorun yaşanmıyor:KK66:

Sağol canımmm çok mutlu oldum vallahi okuyunca yaşamış birinden duymak iyi oluyor :)

Canım hayırlı olsun.
Belkide sende yenileme durumu gerekmez, bu birazda insanın dokusuyla ilgili. Önemli olan silikonlu olupta emzirebilmek ve bu konuda rahat olabilirsin- hiçbir sorun yaşanmıyor:KK66:

Canım silikon ameliyatından sonra bebegini yine rahatlıkla emzirebilirsin.Allahın izniyle bir sorun yaşamazsın umarım..Rızık meselesi birazda.Yani benim kızım 3 ay emdi,oglum 1.5 sene..Öylede bakmak lazım olaya birazda :KK34: Ama dogum ve emzirmelerden sonra gögüste mutlaka deformasyon olacaktır muhakkaki.Protez olmayan memede bile oluyorda protezli memede neden olmasınki.Sonuçta hasar,zarar görecek olan sizin meme dokunuzdur.Yine gögüsleriniz büyüyecek,emzirmeden sonra küçülecek.Nasıl bir sonuç bekliyorsunuzki.Hee az yada çok olur bu deformasyon O sizin vücut yapınıza,deri esnekliginize baglı bir durum..Kimi insan emziriyor ama gögüsleri zarar görmüyor,çok deforme olmuyor.Ama kimi insanın gögüsleri emzirmeden,kilo alıp vermeyle bile sarkıyor.İnşallah çok deforme olmaz tabi.Ben fikrimi beyan etmek istedim :KK34:
Bu arada senin konuna yazmak istedim.Arkadaşlar,bizler bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarımız için albüm yapıyoruz,foto ekliyoruz..Eminimki bu fotoları görerek çogu arkadaşımız cesaret aldı ve ameliyat olarak mutlu bir hayata başlangıç yaptı..Ameliyat olan bu arkadaşların ameliyattan sonra foto eklememeleri bana biraz garip geliyor.Tamam günah olarak bakan olabilir,saygı duyarım.Ama sen benim fotolarıma baktıgındada günaha girmiyormusun?Bazı arkadaşlar forumdaki arkadaşların fotolarını kocama gösterdimde ikna ettim diye yorum yazmış :KK19: Ya nasıl olabilir böyle şeyler hayret ediyorum.Ben kıskanırım bu fotoları eşime göstermeye,istemem görmesini.Aman diyim arkadaşlar,sakın sakın yapmayın böyle şeyler.Öbür dünyada elim yakasında olsun eger böyle birşeyi yapan varsa.Hakkımı helal etmem...Ama benden foto görmeyi isteyen,ekleyen arkadaşların foto koymaması,etik gelmemesi benim biraz garibime gidiyor..Taner arkadaşım.Açık konuşuyorum.Senin o yazdıgın yorumu okuyunca ben seni arkadaş listemden çıkardım.Belki düşünmüşsündür,aklına gelmiştir,belki gelmemiştir.Belirtmek istedim.Küsme,darılma.Ben saygı duyarsam sizlerde saygı duyum o zaman,lütfen.Kimse beni neden çıkardın diye yorum yazmasın..Eminim benim gibi düşünen birçok arkadaşımız vardır.Hele kocasına gösterdigini söyleyen yorumları okuyunca şimdi bir daha arkadaş listemi kontrol edip düzenliyecegim,bilginiz olsun.Ayrıca foto eklemeyen kişileride kaldırıyorum,kimse alınmasın arkadaşlar..Lütfen.Yardım için yine buradayım.Zaten fotolarımı gördünüz,avatar fotosuda yapıyorum,sık sık degiştiriyorum zaten..Ne aklınıza takılırsa,sorum elimden geldigince yazar bilgilendiririm.listemde yoksunuz diye küsmüyoruz,sizinle konuşmazlık,yardım etmeme durumu yok yani :KK34: Sevgiler... :KK54:

canım çok güzel anlatmışsın. burada sizin resimlerinizi görmek inan bizi de cesaretlendiriyor. bu ameliyatı olmak isteyenlere, kararsız kalanlara, çok güzel örnek oluyorsunuz. sadece resim koyarak değil herkese sabırla cevap verdiğin içinde teşekkürler ayrıca. buradaki resimleri eşlere göstermek bence saygısızlık. eğer bu konuda bir sıkıntı olmasaydı kk'ya erkeklerde kabul edilirdi zaten ama değil. nasıl ki insan bazen en yakın arkadaşının en mahrem sırlarını bilir fakat eşine anlatmazsa burasıda öyle bir yer. eminim kimse koyduğu resimleri bir erkeğin görmesini kabul etmez. arkadaşlıktan çıkartma konusunda bir takım kriterlerin var buda güzel ve olması gereken.

SIlikon dogum ve emzime sonrasi sarkma olup olmamasi benim de merak ettigim bi konu.yasayan tecrube edenlerden duymak cok guzeel.
Belki baska deneyimlemis olanlar da cikar. Herkese az sarkmasiz bi emzirme donemi diliyorum:))

SIlikon dogum ve emzime sonrasi sarkma olup olmamasi benim de merak ettigim bi konu.yasayan tecrube edenlerden duymak cok guzeel.
Belki baska deneyimlemis olanlar da cikar. Herkese az sarkmasiz bi emzirme donemi diliyorum:))

Canım,olaya mantıkende bakarsak zaten sarkacagı belli yani.Kim derse desin sarkamaz diye inanmam,asla...Hee tabi kişinin emzirme döneminde gögsünün ne kadar büyüyeceginden,çocugun ne kadar emeceginden,meme dokusunu esnekligine kadar bu sarkma durumu degişkenlik gösterebilir..İnşallah en az durumda olur tabi,ama emzirme konusunu etkiliyecegini sanmıyorum.Birçok doktor ve duyduklarım,okuduklarıma görede böyle bir sorunla karşılaşan yok :KK66:

Canım,olaya mantıkende bakarsak zaten sarkacagı belli yani.Kim derse desin sarkamaz diye inanmam,asla...Hee tabi kişinin emzirme döneminde gögsünün ne kadar büyüyeceginden,çocugun ne kadar emeceginden,meme dokusunu esnekligine kadar bu sarkma durumu degişkenlik gösterebilir..İnşallah en az durumda olur tabi,ama emzirme konusunu etkiliyecegini sanmıyorum.Birçok doktor ve duyduklarım,okuduklarıma görede böyle bir sorunla karşılaşan yok :KK66:

Sana katılıyorum Canım..

Arzum a tamamen katılıyorum kesinlikler sarkar.Hatta emzirme surecinde memeler ne hale gelir cok merak ediyorum benim 75 b cup memelerim bile Nadide sultanın memeleri kadar buyumuştu:KK52:Taşş gibi oluyorlardı artık fazla sutu sagıyordum ve rahatlıyordum o derece yani sutum biraz boldu da :) Yani duşunuyorum da onların içinde bir de silikon olsaydııı :26:
Ama tabii herkeste boyle olacak diye bi durum yok sonuçta.Herkesin sut durumu meme yapısı meme dokusu farklıdır muhakkak ama ben nacizane fikrimi soylemem gerekirse hamilelikten once cıkartıp sonra yeniletin.Ünlüler de oyle yapıyor zaten.Biraz masraf olacaktır size ama buna deger bence.Ayrıca memeleriniz her daim guzel olur boylece hamilelik ve emzirme doneminde dogal yollardan silikonlanıyo zaten :)sonra da yeniletip gene bomba gibi çıkarsınız eşlerinizin karşısına :KK1:

Hee şu fotoları eşlere gosterme konusunda da bir iki şey soylemek istiyorum ben aylardır forumda takılıyorum bircok arkadaşın resmine baktım amaaa bunları eşime gostermek aklımın koşesinden bile geçmedi eşim boyle şeyler paylaşıldıgını bilmiyor bile :) ne okuyon sen bu kadar deyip duruyor garibim :KK9:HEm ben kıskanırım oyle başka kadınlarım memesine bakmasın canım ne alaka?Ayrıca ya bi de beyenmesse boyle olcaksa yaptırma derse bana?Bilemem ki nasıl bişey hayal ediyo adam?Artık yaptırınca cıkacam karşısına işte boyle bişey oldu dicem artık :)
Herkese sevgiler...

Canım silikon ameliyatından sonra bebegini yine rahatlıkla emzirebilirsin.Allahın izniyle bir sorun yaşamazsın umarım..Rızık meselesi birazda.Yani benim kızım 3 ay emdi,oglum 1.5 sene..Öylede bakmak lazım olaya birazda :KK34: Ama dogum ve emzirmelerden sonra gögüste mutlaka deformasyon olacaktır muhakkaki.Protez olmayan memede bile oluyorda protezli memede neden olmasınki.Sonuçta hasar,zarar görecek olan sizin meme dokunuzdur.Yine gögüsleriniz büyüyecek,emzirmeden sonra küçülecek.Nasıl bir sonuç bekliyorsunuzki.Hee az yada çok olur bu deformasyon O sizin vücut yapınıza,deri esnekliginize baglı bir durum..Kimi insan emziriyor ama gögüsleri zarar görmüyor,çok deforme olmuyor.Ama kimi insanın gögüsleri emzirmeden,kilo alıp vermeyle bile sarkıyor.İnşallah çok deforme olmaz tabi.Ben fikrimi beyan etmek istedim :KK34:
Bu arada senin konuna yazmak istedim.Arkadaşlar,bizler bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarımız için albüm yapıyoruz,foto ekliyoruz..Eminimki bu fotoları görerek çogu arkadaşımız cesaret aldı ve ameliyat olarak mutlu bir hayata başlangıç yaptı..Ameliyat olan bu arkadaşların ameliyattan sonra foto eklememeleri bana biraz garip geliyor.Tamam günah olarak bakan olabilir,saygı duyarım.Ama sen benim fotolarıma baktıgındada günaha girmiyormusun?Bazı arkadaşlar forumdaki arkadaşların fotolarını kocama gösterdimde ikna ettim diye yorum yazmış :KK19: Ya nasıl olabilir böyle şeyler hayret ediyorum.Ben kıskanırım bu fotoları eşime göstermeye,istemem görmesini.Aman diyim arkadaşlar,sakın sakın yapmayın böyle şeyler.Öbür dünyada elim yakasında olsun eger böyle birşeyi yapan varsa.Hakkımı helal etmem...Ama benden foto görmeyi isteyen,ekleyen arkadaşların foto koymaması,etik gelmemesi benim biraz garibime gidiyor..Taner arkadaşım.Açık konuşuyorum.Senin o yazdıgın yorumu okuyunca ben seni arkadaş listemden çıkardım.Belki düşünmüşsündür,aklına gelmiştir,belki gelmemiştir.Belirtmek istedim.Küsme,darılma.Ben saygı duyarsam sizlerde saygı duyum o zaman,lütfen.Kimse beni neden çıkardın diye yorum yazmasın..Eminim benim gibi düşünen birçok arkadaşımız vardır.Hele kocasına gösterdigini söyleyen yorumları okuyunca şimdi bir daha arkadaş listemi kontrol edip düzenliyecegim,bilginiz olsun.Ayrıca foto eklemeyen kişileride kaldırıyorum,kimse alınmasın arkadaşlar..Lütfen.Yardım için yine buradayım.Zaten fotolarımı gördünüz,avatar fotosuda yapıyorum,sık sık degiştiriyorum zaten..Ne aklınıza takılırsa,sorum elimden geldigince yazar bilgilendiririm.listemde yoksunuz diye küsmüyoruz,sizinle konuşmazlık,yardım etmeme durumu yok yani :KK34: Sevgiler... :KK54:

bu nedemek yaa, nedemek "fotoları kocama gösterdim de ikna ettim" buraya resim koyanlar, diğerlerinin kocaları görsün de ikna olsunlar diye mi koyuyor. nekadar çirkin bir davranış. insanların iyi niyetini suistimal etmeyin lütfen. ben birçok arkadaşın resmini gördükten sonra , daha da bir şevklendim, cesaretlendim ameliyat için. kocanıza çok göstermek istiyorsanız, internette aleni yayınlanan birsürü "öncesi-sonrası" foto var. oturun kocanızla birlikte onlara bakın. çok ayıp çok

Anladım şekerimm ben de 21im de oldum bu ameliyatı 6 ay oldu daha..seneye yaza evleniyorum inşallah 3 tane de çocuk düşünüyorum 3 çocuktan sonra 30 lu yaşlarımın sonuna gelmiş olurum herhalde o zaman yeniletebilirim duruma göre :)))))

valla arzunun dediği gibi sarkmaması imkansız sanırım benim çok küçüktü sarkma az olmuş ilkinde doktor öyle dedi üstden bişey yoktu zaten senden bunları duymak rahatlatdı beni bir kaç günüdr giremiyodum buarada konu genişlemiş:) inşallah başka emziren bayanlarda çıkar çok teşekkürler bize yardımcı olduğun için canım ben sarksada kötü bişey olmazsa inşallah birdaha o ameliyat masasına yatmak istemem iyileşme süreci çok stresli inşallsh herkes ağlıkla ömürlük kullanır bi sıkıntı olmaz sağlıkla diyorum

Canım seni yargılamıyorum,haşa ben kimimki seni yagıliyim lütfen böyle düşünme.Ben düşüncelerimi söyledim bu konuda sadece.Eşin izin vermiyorsa foto koymana tabiki koymayacaksın :KK34: ( ben izin almadım şahsen :KK9: Burası Kadınlar kulübü yahu ne işi var onun burada yada ne izin alacagım diye düşündüm :KK34:) Eşinle bu yüzden sorun yaşamanı kimse istemez tabiki..Öyle tabi burada stres atıyoruz(bazen gerilsekte :KK9:) Olsun kadınlar arasında olur böyle şeyler,kadınız sonuçta :KK22: :KK9: Sorun yok tatlım,herkesin kendi tercihidir.Uzatmaya gerek yok :KK34:Özelden sana msn adresimi verecegim,oradan mail yoluyla fotolarını gönder bana ama,sen benimkileri gördün,bende seninkileri görmem lazım,ödeşelim,helalleşelim.. :KK34::KK54::KK16:
tamam meal adresini ver ama resim çekeyimde biara bide ben özelden mesaj gönderemiyorum anlamadım kaç mesaj olması gerekiyoki resim için sen bilirisn:) ben tecrübesizim şahsen resim yollamadım hiç:KK34:

belki normal meme kadar olmasa da bir miktar sarkar bence de. yazmıştım daha önce arkadaşım 2 kere silikon ameliyatı oldu emzirmekte hiç sıkıntı yaşamadı diye. mayıs sonu haziran başı gibi görücem onu, bebiş de 1 yaşına yaklaşıyor emmez artık diye düşünüyorum. unutmazsam inşallah o zamana sorarım sarkmış mı diye :KK53: sizleri de bilgilendiririm.

valla arzunun dediği gibi sarkmaması imkansız sanırım benim çok küçüktü sarkma az olmuş ilkinde doktor öyle dedi üstden bişey yoktu zaten senden bunları duymak rahatlatdı beni bir kaç günüdr giremiyodum buarada konu genişlemiş:) inşallah başka emziren bayanlarda çıkar çok teşekkürler bize yardımcı olduğun için canım ben sarksada kötü bişey olmazsa inşallah birdaha o ameliyat masasına yatmak istemem iyileşme süreci çok stresli inşallsh herkes ağlıkla ömürlük kullanır bi sıkıntı olmaz sağlıkla diyorum

benim de merak ettiğim bir konu, meme başı kesisinde mutlaka süt kanalllarından biri olsun kesiliyor bu da sütün az gelmesi sonucunu doğuruyor. bu konudan tedirigin
im

benim de merak ettiğim bir konu, meme başı kesisinde mutlaka süt kanalllarından biri olsun kesiliyor bu da sütün az gelmesi sonucunu doğuruyor. bu konudan tedirigin
im

valla bende meme başından oldum doktor alakası yok kesmek isteyen altdan girincede keser biçer işin kolayı dedi deri altında ilerleniyomuş buda doktora kalmış bişey ben altdan yapsan işime gelir dedi mem ucu izsi diye bana önerdi ama sen bilirsin karars senin dedi ama çok izsiz neden böyle bişey varken altdan olucaksın dedi bende tamam dedim inşallah bişey olmaz 2. ocuk istiyorum ama doktora güvenmek zorunda kalıyosun biyerde o bana hiç bisorun yaşamıycaksın dedi hatda ben sonra başınızı ağrıtırım benim için çok öenmli dedim hayır bişey olmıycak dedi allahla onun arasında ben o uzman diye güvenmişim prof doktorum çok titizim bu konuda bende çok derin konuştum doktorla ama allah pişman etmesin inşallah bi sorun yaşanmaz allah korusun diyorum
:KK5:

günaydın arkadaşlar, bu konu bana da tuhaf geliyor açıkçası. ameliyata karar verme aşamasında resimleri görmek için herkesi listesine ekleyip ameliyattan sonra resim koymamak biraz düşüncesizlik, hatta saygısızlık gibi geliyor. ben ameliyatımdan önce resimlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. ameliyatımı oldum, çok şükür memnunum ve göstermekten de gocunmuyorum. benim resimlerim de yeni katılan arkadaşlara yardımcı olur umarım.

eşlere resim gösterme meselesine girmek bile istemiyorum...

kesinlikle katılıyorum sana. dertleşip, bilgi edindikten sonra beni de bir kaç kişi sildi. kendileri eklediği halde. ameliyat olur olmaz da listelerinden sildiler. bu nasıl bir insanlıktır ben de anlamış değilim. o nedenle o günden sonra kimseyi listeme eklemediğim gibi, gelen teklifleri de reddettim. (karamel gibi önceden tanıdığım eski kk dostları hariç!)

eşlere resim gösterme meselesine ben de girmek istemiyorum...

kesinlikle katılıyorum sana. dertleşip, bilgi edindikten sonra beni de bir kaç kişi sildi. kendileri eklediği halde. ameliyat olur olmaz da listelerinden sildiler. bu nasıl bir insanlıktır ben de anlamış değilim. o nedenle o günden sonra kimseyi listeme eklemediğim gibi, gelen teklifleri de reddettim. (karamel gibi önceden tanıdığım eski kk dostları hariç!)

eşlere resim gösterme meselesine ben de girmek istemiyorum...

tabiki yanlış silmek falan bende bi çok kişiden yardım aldım burdan ama kimsyeye resmini görebilrimiyim yada sırf o yüzden iletişim kurmadım ben bi çok yabancı sitelerde çok resim var zaten ben daha çok ameliyat tacürbelirini sordum hala savunuyorum bu tercih meselesi ben koymam ama koyanada saygım var kimse bunu bişey diyemez dememeli bu benim görüşüm kim garanti verebilir eşine göstermemeyi keşke herkes dürüst olsa kimse biribirini tanımıyo gerçek hayatda bu benim temkinli davranmam okadar ama öbür türlü herkesin sorularını pek ala cevaplayabilirz yardımcı olan herkesede teşekkürler :3 kırılcak darılcak bi durum yok sanırım alalh sağlık versin herkese

Ben de silikonşuyum ve ilk hamileliğimi planlıyorum. Taktırırken fazla taktırmadım - hamilik, doğum, emzirmekten sonra deforme olmalarından korktuğum için. Yani silikon demesem anlaşılması zor benimkilerin ama gayet güzel proporsyonlarım var . İnş da boyle kalır....

merhabalar,
ben silikonluyum ve doğum yaptım :) yazmakta biraz geç kalmışım sanırım ama.
6 sene önce taktırdım ben silikonlarımı. çok büyük değil sadece 250 ml koltuk altından kesi ile yapıldı ben de emzirme konusunda çok endişeler yaşıyordum. 6,5 ay önce doğum yaptım ve kızımı hala emziriyorum sütüm de çok bol oldu. sizin istediğiniz asıl şeyi yazayım şimdi, hamileyken göğüslerim o kadar büyüdü ki hiç bir yerim çatlamadı göğüslerimde çatlaklar oldu çok üzüldüm hala da üzgünüm diyebilirim. sonra ilk aylarda tabi süt bol oluyor göğüsler bomba, büyüdüler iyice taş gibilerdi. kızım geçen ay ek gıdaya geçti süt normale döndü göğüsler indi hani balonu şişirip sonra havasını indirince yumuşarya işte öyle oldu. bi de çatlakların etkisi var tabi sarktılar. off çok üzülüyorum ya gerçi 32 yaşımdayım belki bu yaşa kadar sarkmamış olması bile güzel bişeydi ama şimdiden sonrada öyle bomba gibi olsalardı hiç fena olmazdı. henüz ne yapacağımı bilmiyorum ama Allah ikinci bir çocuk verirse diye beklemeyi düşünüyorum sonrası içinse zaten doktorum 10 senede bir yenilemek gerektiğini söylemişti. bir kaç sene beklerim artık sonra masaya yatıcam tekrar ama yine koltuk altı olur heralde dikiş izine tahammül edemicem sezeryan izinden sonra :KK43:((

merhabalar,
ben silikonluyum ve doğum yaptım :) yazmakta biraz geç kalmışım sanırım ama.
6 sene önce taktırdım ben silikonlarımı. çok büyük değil sadece 250 ml koltuk altından kesi ile yapıldı ben de emzirme konusunda çok endişeler yaşıyordum. 6,5 ay önce doğum yaptım ve kızımı hala emziriyorum sütüm de çok bol oldu. sizin istediğiniz asıl şeyi yazayım şimdi, hamileyken göğüslerim o kadar büyüdü ki hiç bir yerim çatlamadı göğüslerimde çatlaklar oldu çok üzüldüm hala da üzgünüm diyebilirim. sonra ilk aylarda tabi süt bol oluyor göğüsler bomba, büyüdüler iyice taş gibilerdi. kızım geçen ay ek gıdaya geçti süt normale döndü göğüsler indi hani balonu şişirip sonra havasını indirince yumuşarya işte öyle oldu. bi de çatlakların etkisi var tabi sarktılar. off çok üzülüyorum ya gerçi 32 yaşımdayım belki bu yaşa kadar sarkmamış olması bile güzel bişeydi ama şimdiden sonrada öyle bomba gibi olsalardı hiç fena olmazdı. henüz ne yapacağımı bilmiyorum ama Allah ikinci bir çocuk verirse diye beklemeyi düşünüyorum sonrası içinse zaten doktorum 10 senede bir yenilemek gerektiğini söylemişti. bir kaç sene beklerim artık sonra masaya yatıcam tekrar ama yine koltuk altı olur heralde dikiş izine tahammül edemicem sezeryan izinden sonra :KK43:((

:KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
var ya bunu merak eden okadar çok bekar yada henüz doğum yapmamış arkadaş vardıki ilaç gibi gelmiştir senin yorum sonuç ne olursa olsun en azından bu konuda tecrübeli biri bişeyler yazmış oldu :KK34:
ikinci çocuğu istiyorsanız beklemek en mantıklısı bebişinide hayırlısıyla büyüt inşallah allah bağışlasın :KK16:

Teşekkür ederim karamel kızım herşeye değer aslında bu yüzden çoğu zaman deformasyonlarımı unutuyorum bile. :)

X