Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hayırlı olsun.
Belkide sende yenileme durumu gerekmez, bu birazda insanın dokusuyla ilgili. Önemli olan silikonlu olupta emzirebilmek ve bu konuda rahat olabilirsin- hiçbir sorun yaşanmıyor
Canım silikon ameliyatından sonra bebegini yine rahatlıkla emzirebilirsin.Allahın izniyle bir sorun yaşamazsın umarım..Rızık meselesi birazda.Yani benim kızım 3 ay emdi,oglum 1.5 sene..Öylede bakmak lazım olaya birazda Ama dogum ve emzirmelerden sonra gögüste mutlaka deformasyon olacaktır muhakkaki.Protez olmayan memede bile oluyorda protezli memede neden olmasınki.Sonuçta hasar,zarar görecek olan sizin meme dokunuzdur.Yine gögüsleriniz büyüyecek,emzirmeden sonra küçülecek.Nasıl bir sonuç bekliyorsunuzki.Hee az yada çok olur bu deformasyon O sizin vücut yapınıza,deri esnekliginize baglı bir durum..Kimi insan emziriyor ama gögüsleri zarar görmüyor,çok deforme olmuyor.Ama kimi insanın gögüsleri emzirmeden,kilo alıp vermeyle bile sarkıyor.İnşallah çok deforme olmaz tabi.Ben fikrimi beyan etmek istedim
Bu arada senin konuna yazmak istedim.Arkadaşlar,bizler bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarımız için albüm yapıyoruz,foto ekliyoruz..Eminimki bu fotoları görerek çogu arkadaşımız cesaret aldı ve ameliyat olarak mutlu bir hayata başlangıç yaptı..Ameliyat olan bu arkadaşların ameliyattan sonra foto eklememeleri bana biraz garip geliyor.Tamam günah olarak bakan olabilir,saygı duyarım.Ama sen benim fotolarıma baktıgındada günaha girmiyormusun?Bazı arkadaşlar forumdaki arkadaşların fotolarını kocama gösterdimde ikna ettim diye yorum yazmış Ya nasıl olabilir böyle şeyler hayret ediyorum.Ben kıskanırım bu fotoları eşime göstermeye,istemem görmesini.Aman diyim arkadaşlar,sakın sakın yapmayın böyle şeyler.Öbür dünyada elim yakasında olsun eger böyle birşeyi yapan varsa.Hakkımı helal etmem...Ama benden foto görmeyi isteyen,ekleyen arkadaşların foto koymaması,etik gelmemesi benim biraz garibime gidiyor..Taner arkadaşım.Açık konuşuyorum.Senin o yazdıgın yorumu okuyunca ben seni arkadaş listemden çıkardım.Belki düşünmüşsündür,aklına gelmiştir,belki gelmemiştir.Belirtmek istedim.Küsme,darılma.Ben saygı duyarsam sizlerde saygı duyum o zaman,lütfen.Kimse beni neden çıkardın diye yorum yazmasın..Eminim benim gibi düşünen birçok arkadaşımız vardır.Hele kocasına gösterdigini söyleyen yorumları okuyunca şimdi bir daha arkadaş listemi kontrol edip düzenliyecegim,bilginiz olsun.Ayrıca foto eklemeyen kişileride kaldırıyorum,kimse alınmasın arkadaşlar..Lütfen.Yardım için yine buradayım.Zaten fotolarımı gördünüz,avatar fotosuda yapıyorum,sık sık degiştiriyorum zaten..Ne aklınıza takılırsa,sorum elimden geldigince yazar bilgilendiririm.listemde yoksunuz diye küsmüyoruz,sizinle konuşmazlık,yardım etmeme durumu yok yani Sevgiler...
SIlikon dogum ve emzime sonrasi sarkma olup olmamasi benim de merak ettigim bi konu.yasayan tecrube edenlerden duymak cok guzeel.
Belki baska deneyimlemis olanlar da cikar. Herkese az sarkmasiz bi emzirme donemi diliyorum:))
Canım,olaya mantıkende bakarsak zaten sarkacagı belli yani.Kim derse desin sarkamaz diye inanmam,asla...Hee tabi kişinin emzirme döneminde gögsünün ne kadar büyüyeceginden,çocugun ne kadar emeceginden,meme dokusunu esnekligine kadar bu sarkma durumu degişkenlik gösterebilir..İnşallah en az durumda olur tabi,ama emzirme konusunu etkiliyecegini sanmıyorum.Birçok doktor ve duyduklarım,okuduklarıma görede böyle bir sorunla karşılaşan yok
Canım,olaya mantıkende bakarsak zaten sarkacagı belli yani.Kim derse desin sarkamaz diye inanmam,asla...Hee tabi kişinin emzirme döneminde gögsünün ne kadar büyüyeceginden,çocugun ne kadar emeceginden,meme dokusunu esnekligine kadar bu sarkma durumu degişkenlik gösterebilir..İnşallah en az durumda olur tabi,ama emzirme konusunu etkiliyecegini sanmıyorum.Birçok doktor ve duyduklarım,okuduklarıma görede böyle bir sorunla karşılaşan yok
Canım silikon ameliyatından sonra bebegini yine rahatlıkla emzirebilirsin.Allahın izniyle bir sorun yaşamazsın umarım..Rızık meselesi birazda.Yani benim kızım 3 ay emdi,oglum 1.5 sene..Öylede bakmak lazım olaya birazda Ama dogum ve emzirmelerden sonra gögüste mutlaka deformasyon olacaktır muhakkaki.Protez olmayan memede bile oluyorda protezli memede neden olmasınki.Sonuçta hasar,zarar görecek olan sizin meme dokunuzdur.Yine gögüsleriniz büyüyecek,emzirmeden sonra küçülecek.Nasıl bir sonuç bekliyorsunuzki.Hee az yada çok olur bu deformasyon O sizin vücut yapınıza,deri esnekliginize baglı bir durum..Kimi insan emziriyor ama gögüsleri zarar görmüyor,çok deforme olmuyor.Ama kimi insanın gögüsleri emzirmeden,kilo alıp vermeyle bile sarkıyor.İnşallah çok deforme olmaz tabi.Ben fikrimi beyan etmek istedim
Bu arada senin konuna yazmak istedim.Arkadaşlar,bizler bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarımız için albüm yapıyoruz,foto ekliyoruz..Eminimki bu fotoları görerek çogu arkadaşımız cesaret aldı ve ameliyat olarak mutlu bir hayata başlangıç yaptı..Ameliyat olan bu arkadaşların ameliyattan sonra foto eklememeleri bana biraz garip geliyor.Tamam günah olarak bakan olabilir,saygı duyarım.Ama sen benim fotolarıma baktıgındada günaha girmiyormusun?Bazı arkadaşlar forumdaki arkadaşların fotolarını kocama gösterdimde ikna ettim diye yorum yazmış Ya nasıl olabilir böyle şeyler hayret ediyorum.Ben kıskanırım bu fotoları eşime göstermeye,istemem görmesini.Aman diyim arkadaşlar,sakın sakın yapmayın böyle şeyler.Öbür dünyada elim yakasında olsun eger böyle birşeyi yapan varsa.Hakkımı helal etmem...Ama benden foto görmeyi isteyen,ekleyen arkadaşların foto koymaması,etik gelmemesi benim biraz garibime gidiyor..Taner arkadaşım.Açık konuşuyorum.Senin o yazdıgın yorumu okuyunca ben seni arkadaş listemden çıkardım.Belki düşünmüşsündür,aklına gelmiştir,belki gelmemiştir.Belirtmek istedim.Küsme,darılma.Ben saygı duyarsam sizlerde saygı duyum o zaman,lütfen.Kimse beni neden çıkardın diye yorum yazmasın..Eminim benim gibi düşünen birçok arkadaşımız vardır.Hele kocasına gösterdigini söyleyen yorumları okuyunca şimdi bir daha arkadaş listemi kontrol edip düzenliyecegim,bilginiz olsun.Ayrıca foto eklemeyen kişileride kaldırıyorum,kimse alınmasın arkadaşlar..Lütfen.Yardım için yine buradayım.Zaten fotolarımı gördünüz,avatar fotosuda yapıyorum,sık sık degiştiriyorum zaten..Ne aklınıza takılırsa,sorum elimden geldigince yazar bilgilendiririm.listemde yoksunuz diye küsmüyoruz,sizinle konuşmazlık,yardım etmeme durumu yok yani Sevgiler...
Anladım şekerimm ben de 21im de oldum bu ameliyatı 6 ay oldu daha..seneye yaza evleniyorum inşallah 3 tane de çocuk düşünüyorum 3 çocuktan sonra 30 lu yaşlarımın sonuna gelmiş olurum herhalde o zaman yeniletebilirim duruma göre :)))))
tamam meal adresini ver ama resim çekeyimde biara bide ben özelden mesaj gönderemiyorum anlamadım kaç mesaj olması gerekiyoki resim için sen bilirisn:) ben tecrübesizim şahsen resim yollamadım hiçCanım seni yargılamıyorum,haşa ben kimimki seni yagıliyim lütfen böyle düşünme.Ben düşüncelerimi söyledim bu konuda sadece.Eşin izin vermiyorsa foto koymana tabiki koymayacaksın ( ben izin almadım şahsen Burası Kadınlar kulübü yahu ne işi var onun burada yada ne izin alacagım diye düşündüm ) Eşinle bu yüzden sorun yaşamanı kimse istemez tabiki..Öyle tabi burada stres atıyoruz(bazen gerilsekte ) Olsun kadınlar arasında olur böyle şeyler,kadınız sonuçta Sorun yok tatlım,herkesin kendi tercihidir.Uzatmaya gerek yok Özelden sana msn adresimi verecegim,oradan mail yoluyla fotolarını gönder bana ama,sen benimkileri gördün,bende seninkileri görmem lazım,ödeşelim,helalleşelim..
valla arzunun dediği gibi sarkmaması imkansız sanırım benim çok küçüktü sarkma az olmuş ilkinde doktor öyle dedi üstden bişey yoktu zaten senden bunları duymak rahatlatdı beni bir kaç günüdr giremiyodum buarada konu genişlemiş:) inşallah başka emziren bayanlarda çıkar çok teşekkürler bize yardımcı olduğun için canım ben sarksada kötü bişey olmazsa inşallah birdaha o ameliyat masasına yatmak istemem iyileşme süreci çok stresli inşallsh herkes ağlıkla ömürlük kullanır bi sıkıntı olmaz sağlıkla diyorum
benim de merak ettiğim bir konu, meme başı kesisinde mutlaka süt kanalllarından biri olsun kesiliyor bu da sütün az gelmesi sonucunu doğuruyor. bu konudan tedirigin
im
günaydın arkadaşlar, bu konu bana da tuhaf geliyor açıkçası. ameliyata karar verme aşamasında resimleri görmek için herkesi listesine ekleyip ameliyattan sonra resim koymamak biraz düşüncesizlik, hatta saygısızlık gibi geliyor. ben ameliyatımdan önce resimlerini paylaşan herkese teşekkür ediyorum. ameliyatımı oldum, çok şükür memnunum ve göstermekten de gocunmuyorum. benim resimlerim de yeni katılan arkadaşlara yardımcı olur umarım.
eşlere resim gösterme meselesine girmek bile istemiyorum...
kesinlikle katılıyorum sana. dertleşip, bilgi edindikten sonra beni de bir kaç kişi sildi. kendileri eklediği halde. ameliyat olur olmaz da listelerinden sildiler. bu nasıl bir insanlıktır ben de anlamış değilim. o nedenle o günden sonra kimseyi listeme eklemediğim gibi, gelen teklifleri de reddettim. (karamel gibi önceden tanıdığım eski kk dostları hariç!)
eşlere resim gösterme meselesine ben de girmek istemiyorum...
merhabalar,
ben silikonluyum ve doğum yaptım :) yazmakta biraz geç kalmışım sanırım ama.
6 sene önce taktırdım ben silikonlarımı. çok büyük değil sadece 250 ml koltuk altından kesi ile yapıldı ben de emzirme konusunda çok endişeler yaşıyordum. 6,5 ay önce doğum yaptım ve kızımı hala emziriyorum sütüm de çok bol oldu. sizin istediğiniz asıl şeyi yazayım şimdi, hamileyken göğüslerim o kadar büyüdü ki hiç bir yerim çatlamadı göğüslerimde çatlaklar oldu çok üzüldüm hala da üzgünüm diyebilirim. sonra ilk aylarda tabi süt bol oluyor göğüsler bomba, büyüdüler iyice taş gibilerdi. kızım geçen ay ek gıdaya geçti süt normale döndü göğüsler indi hani balonu şişirip sonra havasını indirince yumuşarya işte öyle oldu. bi de çatlakların etkisi var tabi sarktılar. off çok üzülüyorum ya gerçi 32 yaşımdayım belki bu yaşa kadar sarkmamış olması bile güzel bişeydi ama şimdiden sonrada öyle bomba gibi olsalardı hiç fena olmazdı. henüz ne yapacağımı bilmiyorum ama Allah ikinci bir çocuk verirse diye beklemeyi düşünüyorum sonrası içinse zaten doktorum 10 senede bir yenilemek gerektiğini söylemişti. bir kaç sene beklerim artık sonra masaya yatıcam tekrar ama yine koltuk altı olur heralde dikiş izine tahammül edemicem sezeryan izinden sonra ((