Teşekkür ederim karamel kızım herşeye değer aslında bu yüzden çoğu zaman deformasyonlarımı unutuyorum bile. :)
boşver sen ikinciyide yapta inşallah deformasyon halledilir yavrularımızın canı sağolsun diğer herşeyin çaresi bulunur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim karamel kızım herşeye değer aslında bu yüzden çoğu zaman deformasyonlarımı unutuyorum bile. :)
boşver sen ikinciyide yapta inşallah deformasyon halledilir yavrularımızın canı sağolsun diğer herşeyin çaresi bulunur
Canım silikon ameliyatından sonra bebegini yine rahatlıkla emzirebilirsin.Allahın izniyle bir sorun yaşamazsın umarım..Rızık meselesi birazda.Yani benim kızım 3 ay emdi,oglum 1.5 sene..Öylede bakmak lazım olaya birazda Ama dogum ve emzirmelerden sonra gögüste mutlaka deformasyon olacaktır muhakkaki.Protez olmayan memede bile oluyorda protezli memede neden olmasınki.Sonuçta hasar,zarar görecek olan sizin meme dokunuzdur.Yine gögüsleriniz büyüyecek,emzirmeden sonra küçülecek.Nasıl bir sonuç bekliyorsunuzki.Hee az yada çok olur bu deformasyon O sizin vücut yapınıza,deri esnekliginize baglı bir durum..Kimi insan emziriyor ama gögüsleri zarar görmüyor,çok deforme olmuyor.Ama kimi insanın gögüsleri emzirmeden,kilo alıp vermeyle bile sarkıyor.İnşallah çok deforme olmaz tabi.Ben fikrimi beyan etmek istedim
Bu arada senin konuna yazmak istedim.Arkadaşlar,bizler bu ameliyatı olmayı düşünen arkadaşlarımız için albüm yapıyoruz,foto ekliyoruz..Eminimki bu fotoları görerek çogu arkadaşımız cesaret aldı ve ameliyat olarak mutlu bir hayata başlangıç yaptı..Ameliyat olan bu arkadaşların ameliyattan sonra foto eklememeleri bana biraz garip geliyor.Tamam günah olarak bakan olabilir,saygı duyarım.Ama sen benim fotolarıma baktıgındada günaha girmiyormusun?Bazı arkadaşlar forumdaki arkadaşların fotolarını kocama gösterdimde ikna ettim diye yorum yazmış Ya nasıl olabilir böyle şeyler hayret ediyorum.Ben kıskanırım bu fotoları eşime göstermeye,istemem görmesini.Aman diyim arkadaşlar,sakın sakın yapmayın böyle şeyler.Öbür dünyada elim yakasında olsun eger böyle birşeyi yapan varsa.Hakkımı helal etmem...Ama benden foto görmeyi isteyen,ekleyen arkadaşların foto koymaması,etik gelmemesi benim biraz garibime gidiyor..Taner arkadaşım.Açık konuşuyorum.Senin o yazdıgın yorumu okuyunca ben seni arkadaş listemden çıkardım.Belki düşünmüşsündür,aklına gelmiştir,belki gelmemiştir.Belirtmek istedim.Küsme,darılma.Ben saygı duyarsam sizlerde saygı duyum o zaman,lütfen.Kimse beni neden çıkardın diye yorum yazmasın..Eminim benim gibi düşünen birçok arkadaşımız vardır.Hele kocasına gösterdigini söyleyen yorumları okuyunca şimdi bir daha arkadaş listemi kontrol edip düzenliyecegim,bilginiz olsun.Ayrıca foto eklemeyen kişileride kaldırıyorum,kimse alınmasın arkadaşlar..Lütfen.Yardım için yine buradayım.Zaten fotolarımı gördünüz,avatar fotosuda yapıyorum,sık sık degiştiriyorum zaten..Ne aklınıza takılırsa,sorum elimden geldigince yazar bilgilendiririm.listemde yoksunuz diye küsmüyoruz,sizinle konuşmazlık,yardım etmeme durumu yok yani Sevgiler...
Bence de bebisim saglikla doğdu ya daha ne isterim. Zaten çok da fena değiller hala anne olmamış yaşıtlarımdan iyi durumda göğüslerim sadece tas gibi olmalarına alışmıştım sanırım :))))
merebalar bu konuyu 2.bebeği düşündüğüm ve silikonlandığım için ve ayrıca bi çok bayanın tam olarak net cevap alamdığı sorular içinde oldğu için açtım ben silikon taktıralı 1 ay oldu fakat sürekli 2. çocukta çok problem yaşarmıyım sütüm az olurmu hamileyken kilo alınca protezlerin akibetini merak etdiğim için birebir yaşayanlardan öğrenmek istedim silikonlu hamile kalan ve emziren bayanlar lütfen tecrübelerinizi yazın paylaşalım birbirimizle paylaşalım
Merhaba uzerinden cok zaman gecmis. Deneyimleriniz nelerdir? Bende yakin zamanda ameliyat olcagim ama dogum sonrasinda sarkmasindan korkuyorummerebalar bu konuyu 2.bebeği düşündüğüm ve silikonlandığım için ve ayrıca bi çok bayanın tam olarak net cevap alamdığı sorular içinde oldğu için açtım ben silikon taktıralı 1 ay oldu fakat sürekli 2. çocukta çok problem yaşarmıyım sütüm az olurmu hamileyken kilo alınca protezlerin akibetini merak etdiğim için birebir yaşayanlardan öğrenmek istedim silikonlu hamile kalan ve emziren bayanlar lütfen tecrübelerinizi yazın paylaşalım birbirimizle paylaşalım
Merhaba, şuan 20 haftalık hamileyim ve meme protezim de var. Bende sizin gibi tecrübeli arkadaşların yorumunu aradım ama tatmin edici bir cevap gelmemiş henüz. Şuana kadar olan tecrübem hiç hoş değil. Protezlerim 2-3 yıllık[/QUOTE
merhaba
Dogumdan sonra yasadiklarinizi paylasir misiniz?