silikonluyken hamilelik yaşayan bayanlar tecrübeleriniz

Teşekkür ederim karamel kızım herşeye değer aslında bu yüzden çoğu zaman deformasyonlarımı unutuyorum bile. :)

boşver sen ikinciyide yapta inşallah deformasyon halledilir yavrularımızın canı sağolsun diğer herşeyin çaresi bulunur

fotoğraf ekleme konusunda çok haklısın canım, nasıl biz yeni yaptıranlar sonucu merak ediyorsak bizden sonra yaptıracak olanlara bir fikir vermemiz gerekir. Eğer bu kişiye etik gelmiyorsa o zaman başkasınınkilere de bakmayacak, yok öyle kendini kayırmaca. Bu arada fotoğraf eklemeyen birisi olarak zan altında hissettim kendimi ama valla mazeretim var, benim süreç herkesten farklı işledi gördüğüm kadarıyla. Bu operasyonu geçiren herkes sonrasında sporcu sütyenine geçebildi ama ben malesef geçemedim ve ilk bir ay bandajlı kalacağım için bu halde fotoğraf ekleyemiyorum. inşallah birinci aydan sonra çamaşıra geçerimde sizinde yorumlarınızı öğrenirim :)

Bence de bebisim saglikla doğdu ya daha ne isterim. Zaten çok da fena değiller hala anne olmamış yaşıtlarımdan iyi durumda göğüslerim sadece tas gibi olmalarına alışmıştım sanırım :))))

arzum hanima katiliyorum ve olgun bir insan izlenimi verdi bana, boyle kadinlarimizin oldugunu bilmek guzell :)

Ben memislerinizin fotolarini gormedim, zaten site okadar zengin ki, bazen isin icinden cikamiorum :) alisacaz kullana kullana
Ayrica benim esimde kadin sitelerine girmez :) zorla gostermek istesem bile bakmaz, bana ne elalemin memesinden der :) bende ona ciplak kadin fotosu gosterecek kadar genis degilm :)))

Gelelim esas konuya
ben ilk cocugumdan sonra meme diklestirme ve silicon oldum ikinci cocuk dusunmuyordum, yoksa beklerdim biraz. Ama amelyattan kisa bir sure sonra hamile kaldim ikinci bebegimi emzirmedim, hem sutum azdi, hem emzirme bende depresyona yol aciyor oyuzden emzirmedim, ama hamilelikte sisen goguslerim deforme oldu malesef. Tabi amelyattan onceki hali gibi degil ama sanirim gogus konusunda cildim elastik degil. Boyle bir omur yasarmiyim, yasarim ama param olursa diklestiririm ve siliconu cikarttiririm, kendi goguslerim bana yetiyor. Boyle kizlar, baska bilmek istediginiz biseyler varsa sora bilirsiniz

bende seneye 2. cocugu düşünüyorum. kızımı 14 ay emzirmiştim. gögüslerim küçük oldugu için sarkma sorunu olmamıstı. 300-325 cc takıldı. aslında 2. cocuktan sonra silikon düsünüyordum ama 2 sene daha beklemek istemedim. inşallah sarkma cok olmaz. Eger beni rahatsız eden bir sarkma olursa silikonları değiştiririm

merebalar 9 aydır giremeiyordum açtığım konuya güzel cevaplar gelmiş emziren arkadaşlar varmış silikonlu mutlu oldum sanırım küçük silikon takdırmak daha mantıklı sarkma payını düşününce benim sağda 275cc solda 300 var 2 sinin arasında fark vardı asimetrik farkı kapatmak için 80b 75d arası bişey ama keşke 220 falan taksaymış südyensziken rahatsız oluyorum küçük göğüse alışmışım sanırım ben bide çok ısrar etdim doğal doğal diye çünkü 46 kilo 1.60 boyundayım kilo alamıyorum yapım almıyo ama hiç kimse bilmiyo silikon takdırdığımı en samimi arkadaşım bile hala kimse anlamadı 1 yıl olucak 2 şubatda öyle yani sorusu olan varsa cevap verririm şimdilik bukadar :)

Bence de bebisim saglikla doğdu ya daha ne isterim. Zaten çok da fena değiller hala anne olmamış yaşıtlarımdan iyi durumda göğüslerim sadece tas gibi olmalarına alışmıştım sanırım :))))

canım sen koltukaltı kesisi ile kıme amelıyat oldun suanda ne durumda goguslerın bi problem yasadın mı?

bnde bebek düşünmüorum bi kızım var.ama olurda bebek olursa naparm diye düşünüorum.ameliyat olmakta cok istiorum.zor b durum.

Merhaba, şuan 20 haftalık hamileyim ve meme protezim de var. Bende sizin gibi tecrübeli arkadaşların yorumunu aradım ama tatmin edici bir cevap gelmemiş henüz. Şuana kadar olan tecrübem hiç hoş değil. Protezlerim 2-3 yıllık ve 20 haftalık hamileliğimde göğüslerim çok büyüdü, damarlarım gözle görünüyor. Ve göğüs ucunda yarım ay şeklinde olan dikişlerim inanılmaz ağrıyor. Dikişler patlamış gibi bir ağrı ile uykudan uyanıyorum. Görünen bir kızarıklık vs olmayınca estetik doktorum endişelenecek bir durum yok dedi. Ama yine bu gece ağrıdan sabaha kadar uyuyamadım ve şimdi gözümü açar açmaz internette araştırmaya başladım. Bundan sonra ki süreç nasıl olacak bilmiyorum ama bendeki durumlar şimdilik böyle.

Merhaba uzerinden cok zaman gecmis. Deneyimleriniz nelerdir? Bende yakin zamanda ameliyat olcagim ama dogum sonrasinda sarkmasindan korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…