ben antalya da yasıyorum we gögüslerime silikon taktırcam bildginz önerebileceginiz bi doktor war mı?bi de bn ünw ögrencisiyim mliyet önemli sizler ne kadar ödedinzmafoldumben
silikonlu gogusler sutyen varken guzel benim bi tanıdık yaptırmısdı sudyen olmayınca hiç guzel durmuyomus
kızlarrr ameliyat olalı 3ay doldu,suan dahada oturdu şekil olarak ama hala bi ayrıklık söz konusu,sizinkiler nasıl?
birde sol göğsümde his kaybı vardı,daha yeni yeni his geliyo,umarım tamamen hissederim,sizlerde de böle durumda olan varmı?
slm benimde 2.5 ay oldu ayrıklık yok. ancak doktorum protez ne kadar büyük olursa ayrıklıkda çok olur demişti. büyüdükçe doğallık azalıyormuş. senin kaç cc kondu?
canım benimkiler 350cc,seninkkiler kaç cc? boyum 1,70 kilom 60
gerçi doğal duruyolar öle top gibi değil ama ayrıklar iştekeşke birleşik olsalar
slm benim 245cc damla kondu. 49kilo 160 boy. zamanla belki yumuşayıp ayrıklık azalır.sevgiler
ayrıklık yok bende sanırım sol taraf sağ tarafa göre daha geç iyileşiyor beni sağ göğüsüm daha yumuşak we aşağıda mesela
Lalara selam, ne zaman ameliyat olmuştun? Benim 1 buçuk ay oldu. Sol göğsüm sağ göğsüme göre daha aşağıda. Sağ göğsümde 3.derece kapsül kontraktürü olduğunu söyledi doktorum ama baktığım zaman sağ göğsüm daha düzgün duruyor. Soldaki daha aşağıdaBaktığım zaman simetrik değiller Sol göğsümün altında da ödem varmış. Belki ödem geçince düzelir...
Senin doktorun ne diyor? İki göğsün de zamanla aynı hizaya gelir miymiş?
Sevgiler
Anladım canım :) Yani bu 1 yıl içinde olabilecek olan her türlü simetri bozukluğu, sertlik, vb. gibi problemleri kafaya takmamak gerekiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?