• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Silikonlu Gsler ayrk m durur? :(

kızlar bm tam 2 sene olucak bu subat ayında......iki göğüs aynı olmazmış zaten hiç bir zaman bnmde 250 mi 275 mi ne cc takıldı tırtıklı kaymasın die ve damla şekilli olandan ....ama her ne kadarda olsa içinize yabancı madde giriorr birinin biras asada birnn biras yukrda olması cok normal bnde takıodum ama yapcak bişi yok....benimkilerde muntazam oldu ama sizin dikiş asağıdanmı?göğüs altında biras iz war hala belli oluor.ikinciside sanki biri diğerine oranlada olsa cok az daha asada gibi

slm benimde 2.5 ay oldu ayrıklık yok. ancak doktorum protez ne kadar büyük olursa ayrıklıkda çok olur demişti. büyüdükçe doğallık azalıyormuş. senin kaç cc kondu?

canım yaa normal südyen takınca görünümleri nasıl peki? bnmkilerde biraz ayrık geldi bana ama bnm öncesnde de ayrıktı yani bu biraz da kendi gögsümüzle alakalı diye düşünüyorum ben kaydirigubbakcemile5

kızlar yaa 7. ayımı doldurdum hala ayrık,ayrık,ayrıkk :((((
dekolte falan giysem hiç hoş durmuyo,orta kısm ayrıklığından dolayı bomboş cünküüü
sizinkiler ne alemde,nası birleşçek bunlar yaaa,yokmu bi çaresi :gitme:

benim doktorumun dediğine göre ayrık olması tamamen göğüsün önceki yapısı ile ilgiliymiş.ben de şu an için öyle bir görüntü yok, ama zaman gösterecek tabiki.CADIARZU

benim doktorumun dediğine göre ayrık olması tamamen göğüsün önceki yapısı ile ilgiliymiş.ben de şu an için öyle bir görüntü yok, ama zaman gösterecek tabiki.CADIARZU

ne güzel cnm yaa,keşke benimkilerde birleşik dursa,o kadar heves ve istekle yaptırdım ama su görüntü acayip sinirlerimi bozuyo

Kızlar silikonlu göğüslere dokununca silikon olduğu anlaşılıyor mu? Yani normal göğüse dokunmaktan farklı bir hisse sebebiyet veriyor mu? Daha yumuşak yada daha sert? Ne diyorsunuz bu konuda??

kızlar yaa 7. ayımı doldurdum hala ayrık,ayrık,ayrıkk :((((
dekolte falan giysem hiç hoş durmuyo,orta kısm ayrıklığından dolayı bomboş cünküüü
sizinkiler ne alemde,nası birleşçek bunlar yaaa,yokmu bi çaresi :gitme:

benimkide öyle ama tamamen küçük protez konmasından kaynaklı, belki seninkide bu yüzdendir

Kızlar silikonlu göğüslere dokununca silikon olduğu anlaşılıyor mu? Yani normal göğüse dokunmaktan farklı bir hisse sebebiyet veriyor mu? Daha yumuşak yada daha sert? Ne diyorsunuz bu konuda??
görüntüden anlaşılmasada dokununca mutlaka anlaşılır

Back