Merhaba, eğer şimdi öyle görünüyor ise öyle kalır.ben ilk ameliyatımda 375 cc taktırdım, gözüme küçük geldi ve 17 gün önce meme büyütme ameliyatı oldum yüz germe ameliyatı ile beraber. Dr'a büyük istediğimi söyledim ama aşırı olmasın da demiştim, maalesef ameliyatta 375 cc çıkarıldı ve 450 cc yapıldı. Ameliyattan çıkar çıkmaz baktım ve küçük olduğunu hgördüm. Eskisinden bir tık daha büyük sadece. Çok üzüldüm. Bana biraz kullan değiştirim dedi. Şimdi şişler inince iyice küçücük kaldılar. Sütyeni doldurmuyor 85 BB ölçüsünde kaldılar. Bu arada yüz germe ameliyatında, deri yığılması oldu. Eğer 2 aya kadar düzelmezse tekrar Elazığ'a uçup revizyon yaptıracağım. Tekrar tekrar narkoz almak istemiyordum ama şimdi mecburum. Çok canım sıkılıyor.
Yani diyeceğim o ki, şimdi küçükse hemen değiştir, mutsuzsan öyle kalma.
Valla ben 2 yıla yakın bekledim ama Dr, "biz bazen 3 gün ara ile bile alıyoruz acil durumlarda" demiştiİlk ameliyattan 6 ay önce tekrar masaya yatılmıyor diye biliyorum. Benim 7.günüm. Doktor 1 ayda oturacağını söyledi ama ben de beni tatmin edeceğini sanmıyorum. Bu arada 85BB bayağı büyük bir sütyen kalıbı değil mi ? Sizin boy kilo kaçtı?
Aslında geliyor, zaten hayatı normal akışta yaşayabildiğimiz tek yer burası, herkesin derdi sağlığı, eğlence için burada değiliz ki... Hepimiz yardım yolladık, ben boşta duran bir dairemi açtım depremzede bir aileye. Burada konuşuyor olmamız, üzülmediğimiz anlamına gelmiyor, aksine, dikkatimizi, kafamızı dağıtıyoruz, yoksa bunca ölen,bunca, yaralanan, parçalanan hayatları her saniye düşünürsek, deliririz.Benim pskolojim kaldirmiyor artik bdvyi.Su halde memesini dusunen insanlari.Hayat nasil devam edebiliyor aklım almiyor. Normal bir hayat yasamiyoruz artik ya nasil ya nasil nasil . Ya bi anda bizede olursa diye hicmi akliniza gelmiyor
Delirmemis olmaniza sasiriyorum bende .Cunku ben delirdim.Ailem delirdi.Baska hersey onemsiz cunku.Bunu kabullenebiliyor olmaniz cok tuhaf. Yardim etmis olabilirsinz buna lafim yok.İyi yapmssnz Allah razi olsun.Uzulmediginizide soylemiyorum.Ama bu hayat artik normal devam etmiyor. Mesele saglik olsaydi anlardim.Ama iliskide memelerinin guzel gorunmesini istedigini yazmis.Bumu dert suan.Benim aklim kaldirmiyor.İliskiyi nasil dusunebiliyorlar ben anlamiyorum.Of neyse bosverinAslında geliyor, zaten hayatı normal akışta yaşayabildiğimiz tek yer burası, herkesin derdi sağlığı, eğlence için burada değiliz ki... Hepimiz yardım yolladık, ben boşta duran bir dairemi açtım depremzede bir aileye. Burada konuşuyor olmamız, üzülmediğimiz anlamına gelmiyor, aksine, dikkatimizi, kafamızı dağıtıyoruz, yoksa bunca ölen,bunca, yaralanan, parçalanan hayatları her saniye düşünürsek, deliririz.
Bakın, hepimiz üzgünüz ama karşı tarafın da delirmemek için savunma mekanizması olarak bunu yaptığını anlayın. İlişkisi çok önemli olabilir,sevdiğini kaybetmemek için olabilir, evliliği için olabilir, herşey olabilir. Kişinin derdi kendine büyüktür. Ben çok ölüm ve deprem gördüm, üzerime düşeni yaptım, vicdanım rahat.Delirmemis olmaniza sasiriyorum bende .Cunku ben delirdim.Ailem delirdi.Baska hersey onemsiz cunku.Bunu kabullenebiliyor olmaniz cok tuhaf. Yardim etmis olabilirsinz buna lafim yok.İyi yapmssnz Allah razi olsun.Uzulmediginizide soylemiyorum.Ama bu hayat artik normal devam etmiyor. Mesele saglik olsaydi anlardim.Ama iliskide memelerinin guzel gorunmesini istedigini yazmis.Bumu dert suan.Benim aklim kaldirmiyor.İliskiyi nasil dusunebiliyorlar ben anlamiyorum.Of neyse bosverin
Ben depremden sadece 4 gün önce oradaydım, işim uzasaydı o enkazda beni arıyor olacaktı ailem. 4 gün ile kader teğet geçti, bunu kafaya taksam deliririm. O yüzden düşünmeyin, elinizden geleni yapın, o kadar. Hayat böyle bir şeyDelirmemis olmaniza sasiriyorum bende .Cunku ben delirdim.Ailem delirdi.Baska hersey onemsiz cunku.Bunu kabullenebiliyor olmaniz cok tuhaf. Yardim etmis olabilirsinz buna lafim yok.İyi yapmssnz Allah razi olsun.Uzulmediginizide soylemiyorum.Ama bu hayat artik normal devam etmiyor. Mesele saglik olsaydi anlardim.Ama iliskide memelerinin guzel gorunmesini istedigini yazmis.Bumu dert suan.Benim aklim kaldirmiyor.İliskiyi nasil dusunebiliyorlar ben anlamiyorum.Of neyse bosverin
Asla katilmiyorum.Ölümlerin oldugu yerde baska hicbisey dert degildir.Cok yakininiz öldügnde sevismeyi dusunuyormusunuz o an.Sonra ortalik duruluncadan bahsetmiyorum.O sürecten bahsediyorum.Bugune kadar gorulen en buyuk en buyuk deprem bu.10 İLi yok etti.Ailemi bugun getirdim kendi evime.Ev barkı birak sehrimiz kalmadi.sokaklarm yok oldu .Karsilastgm tum yuzler enkaz altinda.Aci yasamadnz demiyorum.Vicdansizsinizda demiyorum.Suan normal bir surecte olmadgmizi farketmeden nasil devam ediyorsunuz diyorum.Durulmadi ortalik.Biseyler duzelmedi.Hâla enkazlar cesetler varken, yuzugu icin parmagi kesilen cesetler varken .MEMEsini dusunene anlayis gosteremem 48 de olsam 58 de olsam anlays gosterecgm bir konu degil.Size iyi gunler dilerim.Bakın, hepimiz üzgünüz ama karşı tarafın da delirmemek için savunma mekanizması olarak bunu yaptığını anlayın. İlişkisi çok önemli olabilir,sevdiğini kaybetmemek için olabilir, evliliği için olabilir, herşey olabilir. Kişinin derdi kendine büyüktür. Ben çok ölüm ve deprem gördüm, üzerime düşeni yaptım, vicdanım rahat.
48 yaşımdayım, daha neler göreceksiniz. Ne acılar ne dertler ve büyük küçük hepsi önemli olacaktır.
Butun herseyim orda yok oldu.Ben orda buyudum.Hatay yerle bir oldu.Cevrem esim dostum kim varsa yok oldu. Sokaklarm yok oldu. Hayatin boyle oldugunu biliyorum.Ama ben dusunmeden duramam.Artk baska bisey dusunemem.Ben depremden sadece 4 gün önce oradaydım, işim uzasaydı o enkazda beni arıyor olacaktı ailem. 4 gün ile kader teğet geçti, bunu kafaya taksam deliririm. O yüzden düşünmeyin, elinizden geleni yapın, o kadar. Hayat böyle bir şey
Asla katilmiyorum.Ölümlerin oldugu yerde baska hicbisey dert degildir.Cok yakininiz öldügnde sevismeyi dusunuyormusunuz o an.Sonra ortalik duruluncadan bahsetmiyorum.O sürecten bahsediyorum.Bugune kadar gorulen en buyuk en buyuk deprem bu.10 İLi yok etti.Ailemi bugun getirdim kendi evime.Ev barkı birak sehrimiz kalmadi.sokaklarm yok oldu .Karsilastgm tum yuzler enkaz altinda.Aci yasamadnz demiyorum.Vicdansizsinizda demiyorum.Suan normal bir surecte olmadgmizi farketmeden nasil devam ediyorsunuz diyorum.Durulmadi ortalik.Biseyler duzelmedi.Hâla enkazlar cesetler varken, yuzugu icin parmagi kesilen cesetler varken .MEMEsini dusunene anlayis gosteremem 48 de olsam 58 de olsam anlays gosterecgm bir konu degil.Size iyi gunler dilerim.
Çok üzüldüm sizin adınıza ve kayıplarınız için, en kısa zamanda bu zor günleri atlatmanızı diliyorum, sert bir dil kullanıp sizi üzmek istemem. Siz kendi açınızdan haklısınız,benim açımdan yarı haklı. Hayat tecrübesi farklı bir şey. Eğer sizin için yapabileceğim bir şey varsa seve seve yaparım. İyi günlerButun herseyim orda yok oldu.Ben orda buyudum.Hatay yerle bir oldu.Cevrem esim dostum kim varsa yok oldu. Sokaklarm yok oldu. Hayatin boyle oldugunu biliyorum.Ama ben dusunmeden duramam.Artk baska bisey dusunemem.
Aynen tam olarak nokta bu. Insanlar ne kadar duyarsiz? Burda Hamile bölümde bir sürü konu var kimse sesini cikarmiyor. Ama konu sahibi resmen cinsellikten bahsediyor. Dalga mi geciyor napiyor anlamadim. Az biraz duyarli olun beDelirmemis olmaniza sasiriyorum bende .Cunku ben delirdim.Ailem delirdi.Baska hersey onemsiz cunku.Bunu kabullenebiliyor olmaniz cok tuhaf. Yardim etmis olabilirsinz buna lafim yok.İyi yapmssnz Allah razi olsun.Uzulmediginizide soylemiyorum.Ama bu hayat artik normal devam etmiyor. Mesele saglik olsaydi anlardim.Ama iliskide memelerinin guzel gorunmesini istedigini yazmis.Bumu dert suan.Benim aklim kaldirmiyor.İliskiyi nasil dusunebiliyorlar ben anlamiyorum.Of neyse bosverin
Sevdiği memesi küçük diye birakacaksa defolsunBakın, hepimiz üzgünüz ama karşı tarafın da delirmemek için savunma mekanizması olarak bunu yaptığını anlayın. İlişkisi çok önemli olabilir,sevdiğini kaybetmemek için olabilir, evliliği için olabilir, herşey olabilir. Kişinin derdi kendine büyüktür. Ben çok ölüm ve deprem gördüm, üzerime düşeni yaptım, vicdanım rahat.
48 yaşımdayım, daha neler göreceksiniz. Ne acılar ne dertler ve büyük küçük hepsi önemli olacaktır.
Dalgalanma derken, nasıl bir şey?