silikon yastıklarınızı nasıl yıkıyorsunuz???

• Konu Sahibi Konu Sahibi ngf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

ngf

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba, bugün 2 adet özdilek silikon yastık aldım, malum zaman içerisinde yıkamak gerekecek, daha önce yataşın polyatlı yastıklarından almıştım çamaşır makinesinde yıkayınca parça parça olmuşlardı (

siz nasıl yıkıyorsunuz yastıklarınızı ???

bende makınaya atıyorum ve hıc bısı olmuyo.. makınadan cıkardıkdan sonra sırkelıyom gerı sısıyo:)..

bende makinaya atıyorum hiçbişey olmuyo üstelik markasız sizinki niye parçalanmışki anlamadımfisfisfis:uhm:

çamaşır makinesinde 40 dereceye atıyorum hiçde bişey olmadı

bende çamaşır makinasında yıkıyorum benim alerjim var bakteriler en az 60 derecede ölüyor onun için 70 derecede yıkıyorum hiç birşey olmuyor kurutup tekrar dolduruyorum tertemiz süper oluyor
ama ben size başka birşey sorcam silikon yastığın sağlık açısında iyi olmadığı ve boyun ağrısı yaptığı söyleniyor bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

o zaman benim önceki kullandıklarım polyatlı diye öyle oldu öyleyse.
normal çamaşır yıkar gibi deterjan, yumuşatıcı ekliyorsunuz di mi? bir de makinenin sıkma devirini kaça ayarlıyorsunuz?

siz içini çıkarıptamı yıkıyorsunuz.benimde bu günlerde yıkamam lazım ama ben içini çıkarmadan yıkandığını sanıyordum...bilgilendiriseniz sevinirim...

siz içini çıkarıptamı yıkıyorsunuz.benimde bu günlerde yıkamam lazım ama ben içini çıkarmadan yıkandığını sanıyordum...bilgilendiriseniz sevinirim...

dış kılfını çıkarıp iç kılıfıyla yıkıyorum sonra boşaltıp kurutuyorum biraz yapışmış gibi oluyor annem 70 derecede yıkadığından olmuştur dedi ama bilmiyorum onuda yün dider gibi biraz didince açılıyor hatta dün yıkadım tertemiz oldu bir arkadaşta sıktırma ayarını sormuş ben ayarına ellmiyorum tam hatırlamıyorum ama benim makinam galiba 800 devir

Teşekküreler canım...

makınaya atıyoruz sonra balkonda guneste koruyo mıs gıbı oluyor)))

bende sıkma ayarını ellemem.850 devir benimkisi iç kılıfıyla öylece atıyorum yıkıyo bi arkadaş boyun ağrısı oluyomu diye sormuş bende hiç öyle olmadı hep elyaf kullanırım

Bende kılıfıyla yıkıyorum ama ilk yıkadığımda direk asmıştım tortop olmuştu düzeltmek için neler çekmiştim meğer asmadan önce sirkelenecekmiş sonradan ablamdan öğrendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…