silikon yaptırmak istiyorum ama ...

Hayat02

Benden Yana Olan Kalsın Yanına. ..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
370
72
123
31
21 yaşındayım 2 yıllık evliyim ve 11 aylık bir oğlum var göğüslerim olduğundan fazla küçük bi kadın olarak kendimi eksik hissediyorum 75 beden iç çamaşırını bile doldurmuyor eşim izin vermiyor silikon yaptırmama ben memnunum diyor ama ben kendimi eksik gibi hissediyorum sizce onu nasıl ikna edebilirim bana yardımcı olurmusunuz çok denedim ama kabul etmiyor eşime dokundurmaya utanıyorum

Buraya yazdığın gibi söylemeyi dene mesela. Sana dokundurmaya utanıyorm, psikolojimi çok etkiliyor ne olur anla beni falan de

Buraya yazdığın gibi söylemeyi dene mesela. Sana dokundurmaya utanıyorm, psikolojimi çok etkiliyor ne olur anla beni falan de

Bu sekilde de konustum ilmihalde eger emsallerinizden küçükse ameliyatla büyütme bilir caiz izin var ama esin izin vermesi lazim o memnun olduğunu söylüyor ben memnunum küçük olmalarindan diyor ama bekarliktan beri en büyük takintim aynaya baktığımda kendim utanıyorum

Eşiniz memnun olmasa da size yine memnunum diyecektir sizi üzmemek adına.. Ayrıca bu sizin cinsel yaşamınızı etkiliyorsa yine yaptırmak caiz olur gibi geliyor bana..

canim senin yerinde o kadar cok olmak isterdim ki buyuk goguste basa bela benim ki 90 gogus yuzunden kilolu oluyorum ne kadar zayif olsanda sisman oluyorsun takma kafana

Belki ilk zamanlar izin vermez ama sürekli dillendirirsen verir diye umuyrum ben. Sonuçta senin mutluluğunu oda ister..

canim senin yerinde o kadar cok olmak isterdim ki buyuk goguste basa bela benim ki 90 gogus yuzunden kilolu oluyorum ne kadar zayif olsanda sisman oluyorsun takma kafana

Kilo da alamiyorum 1 d

Keşke bende kilo alsam 1 doğum yapmama rağmen sıfır bedenim iste kimi zayiflamaya calisiyor kimi ise kilo almaya hayatın cilvesi

Belki ilk zamanlar izin vermez ama sürekli dillendirirsen verir diye umuyrum ben. Sonuçta senin mutluluğunu oda ister..

Bende basının etini yiyorum insallah kabul edr çünkü cok sorun ediyorum kadin olarak eksik görüyorum kendimi utaniyorum ve hakliyim kadınligi yansitan en önemli şey diye düşünüyorum

Kilo da alamiyorum 1 d

Keşke bende kilo alsam 1 doğum yapmama rağmen sıfır bedenim iste kimi zayiflamaya calisiyor kimi ise kilo almaya hayatın cilvesi
bende zayifim ama ust kilolu simdi sut doldu masallah hamilelik ve emzirme suresi bitene kadar bol bol giyinmem lazim bence zayifliligin keyfini cikar

bende zayifim ama ust kilolu simdi sut doldu masallah hamilelik ve emzirme suresi bitene kadar bol bol giyinmem lazim bence zayifliligin keyfini cikar

Yok ya zayıflık dez avantaj bence erkekler her ne kadar da zayif kadin isteseler bence yalan biraz dokunduklarinda et gelsin istiyorlar bence kemik deil yani aşırı değil kıvamında cok ciliz da deil ideal olan65 bence bi bayana yakisan kilo orani

Benim eşim de "ben çok memnunum" derdi. Boyutları aynı sizinki gibiydi bemim de, ben ikna ettim:) ikna süreci 1 yıl sürdü...Şu an o da çok memnun, "iyi ki yaptırmışsın" diyor hatta "iyi ki yaptırmışız" diyor:) doktora bile birlikte gittik, ameliyata girerken çıktığımda yine o başımdaydı...inşallah siz de ikna eder ve sağlıkla olursunuz...Bizim de bebeğimiz vardı hatta o dönemde tıpkı sizin gibi...

Kilo da alamiyorum 1 d

Canım ben de kilo almaya çalışıyorum cicibebeyi dene, sabah akşam bir kase süte 11-12 tane cicibebe at ye, 1 haftada 1 kilo aldım ama süte karşı biraz hassas benim bünyem, ara verdim.

Merhaba aynı şeyleri bende hissediyorum yıllardır uğraştım hem ameliyat için para biriktirdim hem doktor araştırdım hemde eşimi ikna etmek için uğraştım memnunum demeleri yalan. Onlarda istiyorlar daha büyüğünü büyük demiyorum altını çizeyim benim ki gibi olanlar için daha büyüğü bir klasik b cup sütyen dolduran bir meme oluyor başının etini yedim resmen ben kendim için istiyorum benim isteğimin hiç mi değeri yok dedim senden ilk kez bir şey istiyorum dedim en son pes etti bu iki yıl önceydi ve sonra maddi kısmı sorun oldu valhasıl sonunda paramı biriktirdim ve güvenebileceğim doktorumu buldum Allahın izni ile 4 eylül de ameliyatımı oluyorum hep hayalim dantelli iç çamaşırları almak ceyizimdeki geceliği bir kere giyemedim onun gibi gecelikler giymek istiyorum ben kapalı bir kadınım bikini sadece bayanlara özel plajlarda giyiyorum kendimi sapık gibi hissediyorum plajlarda onun bunun memesine bakmaktan eşimle sevişirken rahat olamadım ona yetmediğimi düşündüm kendimi güzel bulmuyor seksi hissetmiyordum çok güzel olmasamda çirkin de değilim aslında ama bu psikolojik bir şey bunu açıkca söyle istiyorum ve sende izin vereceksin de benim mutlu olmamı istiyorsan... biraz sert oldu ama erkeklere karşı kararlı olmak lazım inşallah gönlünün istediği olur

Gerçekten her ko

Gerçekten cok haklısın bekarliktan beri en büyük takintim yani dediğin gibi kadinlarin goguslerine bakinca bn utanıyorum kadinligimdan çünkü en büyük simge kadinlar icin cok ama cok istiyorum aynaya bakinca sikilyorum esimle iliskide elletmeye utanıyorum onunkiler benimkilerden büyük dedigin gibi geceliklerimin hic birini hevesle giyemiyorum hep bi eksik var ama kocamda cok israrli izin vermiyor ben memnunum diyor insallah bende ikna ederim bu sevincimi paylasirim

Gerçekten her ko

Gerçekten cok haklısın bekarliktan beri en büyük takintim yani dediğin gibi kadinlarin goguslerine bakinca bn utanıyorum kadinligimdan çünkü en büyük simge kadinlar icin cok ama cok istiyorum aynaya bakinca sikilyorum esimle iliskide elletmeye utanıyorum onunkiler benimkilerden büyük dedigin gibi geceliklerimin hic birini hevesle giyemiyorum hep bi eksik var ama kocamda cok israrli izin vermiyor ben memnunum diyor insallah bende ikna ederim bu sevincimi paylasirim

Canım ben seni çok iyi anlıyorum gerekirse bu konuyu aç sürekli ve ağla gözyaşını kullan normalde bunu kullanmaya karşıyım ama sadece iş izine kaydıysa yap ben günlerdir çok mutluyum ameliyat olacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum inşallah sorunsuz ve istediğim gibi geçer

İnşallah canım benim bana da dua et bende senin gibi böyle sevincimi paylaşayım

İnşallah canım benim bana da dua et bende senin gibi böyle sevincimi paylaşayım
Sen ilmihali araştırmışsın ben araştırmadım ama nasıl ki kol bacak eksik olunca protez koyuluyorsa buda protez ve kalıcı bir değişiklik yapmıyor istenildiğinde çıkarılabilir. O yüzden caiz olur diye düşünmüştüm çünkü gerçekten bi parçam eksik gibi hissediyorum kadınlığımı hissedemiyorum.
İnşallah canım ne yap et ikna et hatta al randevu beraber gidin doktorun konuşması onu etkileyebilir hep mankenlerde doğal olmayan sonuçları gördük o yüzden insan belli olacak sanıyor ancak gayette doğal duruyorlar

Inan o kadar çok istiyorum ki anlatamam bence her erkek dokundugunda eline iri ve tas gibi bi göğüs gelsin ister ama neden izin vermiyor bilmiyorum ben memnunum diyor ama ben memnun değilim inan sana katılıyorum çünkü cok onemli bi kusur gibi görüyorum çocuk emzirdikten sora daha kötü oldular dümdüz desem yeridir ic camadiri takmadan kiyafet giyemiyorum dogum yaptigimda kaynanm surekli yüzüme vurdu cok utaniyordum ama elimden gelen birsey yoktu bende arastiriyorum eaimi ikna etmeye calisiyorum maddi sıkıntımız yok cok şükür tek sorun onun kabul etmesi inşallah ikna ederim yeni basladim söylemeye umarim cok uzun sürmez bu arada ne kadara olcaksin ameliyatini

Canım benim çocuk doğduğunda eve ziyarete gelen kadın arkadaşlarım senin sütün olmaz yok gelmemiş küçük süt inse büyürdü falan dediler halbuki büyümüştü ve sütüm inmişti bana o halleri bile güzel gelmişti ama onlara o halleri bile çok küçük gelmişti utandım emziremedim bile canım bu işler tecrübeli ellerde güzel oluyor 9000 tl ama inanıyorum sonuç çok güzel olacak benimki dümdüz hiç yok malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…