Merhaba aynı şeyleri bende hissediyorum yıllardır uğraştım hem ameliyat için para biriktirdim hem doktor araştırdım hemde eşimi ikna etmek için uğraştım memnunum demeleri yalan. Onlarda istiyorlar daha büyüğünü büyük demiyorum altını çizeyim benim ki gibi olanlar için daha büyüğü bir klasik b cup sütyen dolduran bir meme oluyor başının etini yedim resmen ben kendim için istiyorum benim isteğimin hiç mi değeri yok dedim senden ilk kez bir şey istiyorum dedim en son pes etti bu iki yıl önceydi ve sonra maddi kısmı sorun oldu valhasıl sonunda paramı biriktirdim ve güvenebileceğim doktorumu buldum Allahın izni ile 4 eylül de ameliyatımı oluyorum hep hayalim dantelli iç çamaşırları almak ceyizimdeki geceliği bir kere giyemedim onun gibi gecelikler giymek istiyorum ben kapalı bir kadınım bikini sadece bayanlara özel plajlarda giyiyorum kendimi sapık gibi hissediyorum plajlarda onun bunun memesine bakmaktan
eşimle sevişirken rahat olamadım ona yetmediğimi düşündüm kendimi güzel bulmuyor seksi hissetmiyordum çok güzel olmasamda çirkin de değilim aslında ama bu psikolojik bir şey bunu açıkca söyle istiyorum ve sende izin vereceksin de benim mutlu olmamı istiyorsan... biraz sert oldu ama erkeklere karşı kararlı olmak lazım inşallah gönlünün istediği olur