benim kesi meme ucundan yapıldı dikleştirme ve protez yapıldığı için şuan seninde iltihaplanma var doktora git mutalaka benimde meme ucun kesim açılmıştı fito krem vermişti benim ameliyatım 2018 yapılmıştı şuan iz hiç yok denebilir tenimle aynı rengi alması 1,5 2 seneyi buldu sende yakın zamanda geçmesini bekleme zamana ihtiyacın varArkadaşlar merhaba ben ameliyat olalı 2 ay oldu dikişlerim çok belirgin ve çok üzülüyorum bu konuyuda benim gibi hisseden varsa ileriki süreçleri görebilsin diye açtım lütfen ameliyat olanlar resim paylaşabilir mi 3. Ya da 6. Ayda 1 yılda nasıl bir iz kalıyor onu merak ettim şimdi ben paylaşıyorum tam 2 ay 5 gün oldu
Yalnız görüyor musunuz bilmiyorum ama orda iltihap var
Sanki biraz iltihap gibi. Doktorunla bi konuş bence
Doktora gitmiştim zaten antibiyotikli krem kullanıyorum sürekli pansuman yapıyorum şuan o kadar kalmadı mesajı 15 gün önce yazmıştımbenim kesi meme ucundan yapıldı dikleştirme ve protez yapıldığı için şuan seninde iltihaplanma var doktora git mutalaka benimde meme ucun kesim açılmıştı fito krem vermişti benim ameliyatım 2018 yapılmıştı şuan iz hiç yok denebilir tenimle aynı rengi alması 1,5 2 seneyi buldu sende yakın zamanda geçmesini bekleme zamana ihtiyacın var
Zamanla daha iyi olur gecmis olsunDoktora gitmiştim zaten antibiyotikli krem kullanıyorum sürekli pansuman yapıyorum şuan o kadar kalmadı mesajı 15 gün önce yazmıştım
Merhaba geçmiş olsun aynı ameliyatı bende oldum senin gibi yaralarım var şuan. Nasıl bir tedavi uyguladın ve şimdiki durumun nasıl. Ben mental olarak yoruldum iyileşmeyeceğini düşünüyorumArkadaşlar merhaba ben ameliyat olalı 2 ay oldu dikişlerim çok belirgin ve çok üzülüyorum bu konuyuda benim gibi hisseden varsa ileriki süreçleri görebilsin diye açtım lütfen ameliyat olanlar resim paylaşabilir mi 3. Ya da 6. Ayda 1 yılda nasıl bir iz kalıyor onu merak ettim şimdi ben paylaşıyorum tam 2 ay 5 gün oldu
Evet normal. Zamanla geciyormerhaba ben ameliyat olalı 4 ay oldu, dikiş etrafında sertlik hissetmek normal dimi..
Şimdi daha iyi sadece kızarırlar var dikiş yerlerindeMerhaba geçmiş olsun aynı ameliyatı bende oldum senin gibi yaralarım var şuan. Nasıl bir tedavi uyguladın ve şimdiki durumun nasıl. Ben mental olarak yoruldum iyileşmeyeceğini düşünüyorum
Zamanla kızarıklık gidiyor 3,5 ay oldu sürekli pansuman yap ve antibiyotikli kremi aksatma mikrop kapmasınMerhaba geçmiş olsun aynı ameliyatı bende oldum senin gibi yaralarım var şuan. Nasıl bir tedavi uyguladın ve şimdiki durumun nasıl. Ben mental olarak yoruldum iyileşmeyeceğini düşünüyorum
Geçmiş olsun ben asla cesaret edemem inşallah dikiş izleri de kaybolur
Teşekkür ederim canım zamanla silikleşiyormuş görecezGeçmiş olsun ben asla cesaret edemem inşallah dikiş izleri de kaybolur
Karar vermedim daha ama zaten şuan emziriyorum ama cesaret edip de yaptıracak gibi de degilimTeşekkür ederim canım zamanla silikleşiyormuş görecezbence yaptırabilirsin korkacak birşey yok ama meme dokun varsa yeterliyse doğal olarak kal