- 1 Mayıs 2019
- 60
- 16
- 34
Ne zaman yaptırdın? İlk zamanlar ayrık olması normal sonra az da olsa yakınlaşıyorlar. Yumuşayınca sütyenle birleştirebilirsin. Benim 4 ay oldu yaptıralıu. Sütyenle çok hoş duruyor dekolteHaklısınız, insallah zamanla birleşir
Benim 22 gün oldu. Hem sertler hem yukarda hemde ayrıkNe zaman yaptırdın? İlk zamanlar ayrık olması normal sonra az da olsa yakınlaşıyorlar. Yumuşayınca sütyenle birleştirebilirsin. Benim 4 ay oldu yaptıralıu. Sütyenle çok hoş duruyor dekolte
Şuan çok yeni. Sert olmaları normal. Hala gerginlik vardır muhtemelen. O yüzden birleşmiyorlar. Gayet normal. Bir iki ay geçmesi lazım yumuşamaya başlaması için. Sonra aşağıya inecekler. Benim sağ taraf sola göre hala yukarıda mesela. Herşey çok yeni ve normal seyrinde. Geçecek bugünler, sonra bakmışsın muhteşem dekoltenle geziyorsunBenim 22 gün oldu. Hem sertler hem yukarda hemde ayrıkNe zaman düzelecek sabırsızlanıyorum, kötü bir görüntü var ve elimle de birleşmiyor şu an birleşmeli mi normalde bilemiyorum.
Ay canım benim moralimi düzelttinŞuan çok yeni. Sert olmaları normal. Hala gerginlik vardır muhtemelen. O yüzden birleşmiyorlar. Gayet normal. Bir iki ay geçmesi lazım yumuşamaya başlaması için. Sonra aşağıya inecekler. Benim sağ taraf sola göre hala yukarıda mesela. Herşey çok yeni ve normal seyrinde. Geçecek bugünler, sonra bakmışsın muhteşem dekoltenle geziyorsun
Merhaba canım. Bende ölçtüm tam aynı, 2 parmaktan biraz fazla arası. Zaten hemen hemen aynı günlerdeyiz seninle. O sallanmama hisside garip haklısınMerhaba benimde 21. Günüm ilk ölçtüğümde 4 parmak vardı arası şu anda 2 parmaktan biraz daha fazlalar. Tamamen birleşecekler mi acaba diye benimde tereddütüm var. Bir de böyle yürürken ya da hareket ederken jöle kıvamındaki hafif sallanır ya derece de yumuşuma olur mu acaba çünkü şimdi taş gibiler
Bu arada sana kaç cc takıldı? Bedenin neydi cnmMerhaba benimde 21. Günüm ilk ölçtüğümde 4 parmak vardı arası şu anda 2 parmaktan biraz daha fazlalar. Tamamen birleşecekler mi acaba diye benimde tereddütüm var. Bir de böyle yürürken ya da hareket ederken jöle kıvamındaki hafif sallanır ya derece de yumuşuma olur mu acaba çünkü şimdi taş gibiler
Haklısın canım, kemiklerim görünecek derecede zayıfım benAşağıya düştükçe alttan birleşeceklerdir canım. Bir de çok zayıfsan büyük meme bi tuhaf duruyor. Şu anki memelerin kaç beden ?
B gayet güzel bir beden bir de çok zayıfsan sana mükemmel olur hiç canını sıkmaHaklısın canım, kemiklerim görünecek derecede zayıfım benOnceden 75A idi şimdi 75C doldurdu aslında ama ödemler inince 75B ye düşer mi sizce kızlar? Daha küçülmesinden korkuyorum
Aldım canım sanırım kullanmayı çok bilmiyorumMerhaba canım. Bende ölçtüm tam aynı, 2 parmaktan biraz fazla arası. Zaten hemen hemen aynı günlerdeyiz seninle. O sallanmama hisside garip haklısınAma yumuşayacak demiş herkes bakalımm. Seni izlemeye aldım sende beni al gelişmeleri paylaşalım
Önceden hiç dokum yoktu benim meme altı 69 meme 71 . A cup bile değildim. Şimdi meme aldı 71 meme 87-88 çıkıyor. 295 cc yüksek profil takıldı canım. Üst tarafım ince olunca beni tatmin ediyor şimdilik . Önceden bu da yoktu yaBu arada sana kaç cc takıldı? Bedenin neydi cnm
Ben salak gibi ameliyat öncesini cm ölçmedimÖnceden hiç dokum yoktu benim meme altı 69 meme 71 . A cup bile değildim. Şimdi meme aldı 71 meme 87-88 çıkıyor. 295 cc yüksek profil takıldı canım. Üst tarafım ince olunca beni tatmin ediyor şimdilik . Önceden bu da yoktu yasenin peki ?
Bana düşmeyeceğini söyledi doktor doğallaşır ama küçülmez hatta orta hatta yaklaşır daha dolgun görünüp 90 olur diye tahmin ediyorum dedi . Bir de aşırı ödem oluşmadı bende fren taktığım için dedi ama bilemiyorum . Ben 70a dan 70c ye yükseldim. Ama kemikli ve zayıf bir vücudunuz varsa bence 75c hatta 75b de gayet güzel duracaktır diye düşünüyorum
Ben salak gibi ameliyat öncesini cm ölçmedimAma benim dokum çok az da olsa birazcık vardı, 75A zar zor doluyordu yani. Şimdi 75C doldurdu ama ödemler inince 75B ye düşer mi sence? Ondan korkuyorum...
DOktor ölçü almıştır ameliyat öncesi canım ona kontrole gittiğinde bir sor istersen
Ben salak gibi ameliyat öncesini cm ölçmedimAma benim dokum çok az da olsa birazcık vardı, 75A zar zor doluyordu yani. Şimdi 75C doldurdu ama ödemler inince 75B ye düşer mi sence? Ondan korkuyorum...
Bu arada benim 300 cc orta üstü profil takıldı, mentor marka.
Evet cnm soracağım ölçümü, ctesi kontrolum var. Hala sırtüstü yatıyorum valla artık alıştım. Dr yan yatabilirsin artık dedi ama üstüne yatarım diye korkudan dönmüyorum.DOktor ölçü almıştır ameliyat öncesi canım ona kontrole gittiğinde bir sor istersen
Bana yan yatma ama eğimli yatabilirsin dedi onu da nasıl duracağım eğimli 45 derece açıyla filan robot değilim kiEvet cnm soracağım ölçümü, ctesi kontrolum var. Hala sırtüstü yatıyorum valla artık alıştım. Dr yan yatabilirsin artık dedi ama üstüne yatarım diye korkudan dönmüyorum.
Canım bişey sorucam. Bir memem yukarda dedin ya, dr masaj önerdi mi sana, yani nasıl masaj yaptın aşağı insin diye? Sanırım kendileri inecek bunlar biz naparsak yapalımŞuan çok yeni. Sert olmaları normal. Hala gerginlik vardır muhtemelen. O yüzden birleşmiyorlar. Gayet normal. Bir iki ay geçmesi lazım yumuşamaya başlaması için. Sonra aşağıya inecekler. Benim sağ taraf sola göre hala yukarıda mesela. Herşey çok yeni ve normal seyrinde. Geçecek bugünler, sonra bakmışsın muhteşem dekoltenle geziyorsun