Silikon taktırdım, memelerim çok ayrık ve küçük :(( Düzelir mi yardım lütfen ?

melda_mm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2019
280
150
Merhaba. 22 gün önce meme ameliyatı oldum. Kas altı yuvarlak mentor protez takıldı. Ama memelerim aşırı ayrık duruyor ve küçük oldular, moralim çok bozuk Acaba biraz daha büyük yaptırsaydım silikonlar büyüdükçe ortaya yaklaşırlar mıydı? Küçük oldugu için mi ayrık diye uykularım kaçıyor. Ben kendim dr'a çok büyük olmasın dedim ama şimdi pişmanım Kızlar bu ayrıklık geçer mi yoksa böyle kalacak mı yardımmm lütfenn...

Kontrole gidicem cumartesi ama ameliyat olup da başta ayrık sonra düzelen biri varsa belki yazarsa umut olur banada...

Doktor en doğrusunu söyler sana. Ayrık olması da çok ta kötü değil bana kalırsa

Isterseniz foto atabilirim, bir bakın dışarıdan bi göz olarak. Ama herkese açık paylaşmak istemiyorum, izlemeye mi almak lazımdı?

Kac cc takildi ilk bastan bende cok kücük diyodum sonradan büyüdüler suan cok memnunum
Cok zayifsan ayrik olmasi normal Yada silikonlar kücük diye ayrik

Kac cc takildi ilk bastan bende cok kücük diyodum sonradan büyüdüler suan cok memnunum
Cok zayifsan ayrik olmasi normal Yada silikonlar kücük diye ayrik
300 cc kasaltı takıldı. Meme dokum azdı bayağı, 75a giyiyordum ve çok zayıfım. Size kaç cc takıldı, önceden doku varmıydı? Acaba fotograflarımızı paylaşsak fikir verir mi sakıncası yoksa.

300 cc kasaltı takıldı. Meme dokum azdı bayağı, 75a giyiyordum ve çok zayıfım. Size kaç cc takıldı, önceden doku varmıydı? Acaba fotograflarımızı paylaşsak fikir verir mi sakıncası yoksa.
385 cc kas alti var bende önceden cok az dokum vardi ama cok zayif biride degilim normalim
Albumlerim var bakabilirsin

Isterseniz foto atabilirim, bir bakın dışarıdan bi göz olarak. Ama herkese açık paylaşmak istemiyorum, izlemeye mi almak lazımdı?
ahsen90 arkadaşımıza yüzünüz görünmeden özel mesajla paylaşabilirsiniz ya da buradan üzerinizde bir t-şhirt'le falan paylaşabilirsiniz belki isterseniz. Ama en iyisi doktorunuza sormak.

ahsen90 arkadaşımıza yüzünüz görünmeden özel mesajla paylaşabilirsiniz ya da buradan üzerinizde bir t-şhirt'le falan paylaşabilirsiniz belki isterseniz. Ama en iyisi doktorunuza sormak.
albumu beceremedim. ozelden mesaj yollıyım en iyisi yüzümü kesip

Linke tıklayın orada fotoğraf paylaşabilirsiniz, daha sonra istediğiniz zaman fotoğraflarınızı silebileceğiniz tek alan orası https://www.kadinlarkulubu.com/forum/kk-medya/
Çünkü forumun diğer alanlarında konu, mesaj ve paylaştığınız görselleri silmek yasak.

Ya da fotoğrafınızı görmesini istediğiniz üyeye özel mesajla atın fotonuzu ama özelden gönderdikleriniz silinmiyor bunu da belirtmek isterim.

Iç çamaşırı taktikca geçer birleşir sakin daha büyük yaptırma göğüs büyüklüğü yüzünden kamburlasanlar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…