Evet her gören arkadaşım söylüyorAyrik derken goze batiyor mu
Uzuldum boyle sonuc almaniza, doktorunuza danisin yapilacak biseyler vardir belkiEvet her gören arkadaşım söylüyorArası bayağı boş memelerin
Uzuldum boyle sonuc almaniza, doktorunuza danisin yapilacak biseyler vardir belki
Isterseniz foto atabilirim, bir bakın dışarıdan bi göz olarak. Ama herkese açık paylaşmak istemiyorum, izlemeye mi almak lazımdı?
,Uzuldum boyle sonuc almaniza, doktorunuza danisin yapilacak biseyler vardir belki
300 cc kasaltı takıldı. Meme dokum azdı bayağı, 75a giyiyordum ve çok zayıfım. Size kaç cc takıldı, önceden doku varmıydı? Acaba fotograflarımızı paylaşsak fikir verir mi sakıncası yoksa.Kac cc takildi ilk bastan bende cok kücük diyodum sonradan büyüdüler suan cok memnunum
Cok zayifsan ayrik olmasi normal Yada silikonlar kücük diye ayrik
385 cc kas alti var bende önceden cok az dokum vardi ama cok zayif biride degilim normalim300 cc kasaltı takıldı. Meme dokum azdı bayağı, 75a giyiyordum ve çok zayıfım. Size kaç cc takıldı, önceden doku varmıydı? Acaba fotograflarımızı paylaşsak fikir verir mi sakıncası yoksa.
ahsen90 arkadaşımıza yüzünüz görünmeden özel mesajla paylaşabilirsiniz ya da buradan üzerinizde bir t-şhirt'le falan paylaşabilirsiniz belki isterseniz. Ama en iyisi doktorunuza sormak.Isterseniz foto atabilirim, bir bakın dışarıdan bi göz olarak. Ama herkese açık paylaşmak istemiyorum, izlemeye mi almak lazımdı?
Cok tesekkürler, ama album boş görünüyor ben girince385 cc kas alti var bende önceden cok az dokum vardi ama cok zayif biride degilim normalim
Albumlerim var bakabilirsin
Aa takipe aldiklarim görebiliyor bidaha deneyin baya fotograflar koymustumCok tesekkürler, ama album boş görünüyor ben girince
albumu beceremedim. ozelden mesaj yollıyım en iyisi yüzümü kesipahsen90 arkadaşımıza yüzünüz görünmeden özel mesajla paylaşabilirsiniz ya da buradan üzerinizde bir t-şhirt'le falan paylaşabilirsiniz belki isterseniz. Ama en iyisi doktorunuza sormak.
Linke tıklayın orada fotoğraf paylaşabilirsiniz, daha sonra istediğiniz zaman fotoğraflarınızı silebileceğiniz tek alan orası https://www.kadinlarkulubu.com/forum/kk-medya/Isterseniz foto atabilirim, bir bakın dışarıdan bi göz olarak. Ama herkese açık paylaşmak istemiyorum, izlemeye mi almak lazımdı?
Iç çamaşırı taktikca geçer birleşir sakin daha büyük yaptırma göğüs büyüklüğü yüzünden kamburlasanlar varMerhaba. 22 gün önce meme ameliyatı oldum. Kas altı yuvarlak mentor protez takıldı. Ama memelerim aşırı ayrık duruyor ve küçük oldular, moralim çok bozukAcaba biraz daha büyük yaptırsaydım silikonlar büyüdükçe ortaya yaklaşırlar mıydı? Küçük oldugu için mi ayrık diye uykularım kaçıyor. Ben kendim dr'a çok büyük olmasın dedim ama şimdi pişmanım Kızlar bu ayrıklık geçer mi yoksa böyle kalacak mı yardımmm lütfenn...
Haklısınız, insallah zamanla birleşirIç çamaşırı taktikca geçer birleşir sakin daha büyük yaptırma göğüs büyüklüğü yüzünden kamburlasanlar var