Silikon taktırdım, memelerim çok ayrık ve küçük :(( Düzelir mi yardım lütfen ?

kızlar ben de ocakta yaptıracağım kendi meme dokum çok az B cup istiyorum da okudukça korktum ya benimkiler de ayrık olursa? şuan zaten çok küçük oldukları için ayrık ama silikondan sonra da ayrık mı olacak? :KK43: biraz birleşmezler mi :KK43: meme uçlarım biraz yanlara bakıyor doktorlar onun değişmeyeceğini söylüyorlar ama ya daha da yanlara bakarsa diye korkuyorum :KK43:
Canım benimde öncesinde ayrıktı , küçük oldugu için diye düşünmüştüm. Ama 300 cc protez sonrası hala ayrık, gerçi daha çok yeni ameliyat oldum. Tecrubeli arkadaslar yumuşayınca biraz ortaya yanaşıyor demiş ama bakalım göreceğiz insallahhh...

kızlar ben de ocakta yaptıracağım kendi meme dokum çok az B cup istiyorum da okudukça korktum ya benimkiler de ayrık olursa? şuan zaten çok küçük oldukları için ayrık ama silikondan sonra da ayrık mı olacak? :KK43: biraz birleşmezler mi :KK43: meme uçlarım biraz yanlara bakıyor doktorlar onun değişmeyeceğini söylüyorlar ama ya daha da yanlara bakarsa diye korkuyorum :KK43:
Benimkiler de ayrıktı. Ameliyattan önce sormuştum bende bu tür sorunlarla karşılaşırım diye tereddüt ermiştim. Ameliyattan çıktığımda 4 parmak vardı arasının açıklığı şimdi 2 parmaktan biraz daha fazla. Zamanla da birleşeceğini söylüyorlar. Doktorumda aynı şeyi söyledi birleşecekler diye. Protez meme ucunuz ortalanarak takılıyor diye biliyorum. O yüzden arasının açıklığı kişiden kişiye göre değişse , ayrı yöne bakma durumu olmayacaktır diye düşünüyorum.

bnmkide ayrık ve küçük oldu.. 6 ay önce ıldum keşke dekolte olsaydı diyorum :/ sennki çok fazla mı merak ettim özelden foto atabilir misin?

bnmkide ayrık ve küçük oldu.. 6 ay önce ıldum keşke dekolte olsaydı diyorum :/ sennki çok fazla mı merak ettim özelden foto atabilir misin?
Aynen benimde öyle canım. Bide çok zayıf oldugum içinde ekstra küçük çünkü yağ dokusu yok. Ozelden atıyorum sende atabilir misin? Dert ortağı mıyız bakalım

Canım bişey sorucam. Bir memem yukarda dedin ya, dr masaj önerdi mi sana, yani nasıl masaj yaptın aşağı insin diye? Sanırım kendileri inecek bunlar biz naparsak yapalım 😊
Bana masaj önermedi doktor. O yüzden kendi kendine inmesini bekliyorum. Sol taraf 3. Haftamda hemen inmişti ama sağ taraf yukarıda kaldı. Şimdi çok bariz bir fark kalmadı ama sağ taraf yine de yukarıda. 😊😊

Merhaba. 22 gün önce meme ameliyatı oldum. Kas altı yuvarlak mentor protez takıldı. Ama memelerim aşırı ayrık duruyor ve küçük oldular, moralim çok bozuk :KK43: Acaba biraz daha büyük yaptırsaydım silikonlar büyüdükçe ortaya yaklaşırlar mıydı? Küçük oldugu için mi ayrık diye uykularım kaçıyor. Ben kendim dr'a çok büyük olmasın dedim ama şimdi pişmanım :KK43: Kızlar bu ayrıklık geçer mi yoksa böyle kalacak mı yardımmm lütfenn...
Canım merhaba rica etsem bi sakıncası yok görselleri bana da özelden atabilir misin meme yapın önceden ayrık mıydı eğer öyleyse yuvarlak takıldığında daha fazla dışarıya bakabilir benim de aynı şekilde ayrık doktor damla taktırıp ilaveten yağ enjeksiyonuyla yakınlaşabileceğini söyledi yuvarlağın ayrık memeye uygun olmadığını söyledi

Canım merhaba rica etsem bi sakıncası yok görselleri bana da özelden atabilir misin meme yapın önceden ayrık mıydı eğer öyleyse yuvarlak takıldığında daha fazla dışarıya bakabilir benim de aynı şekilde ayrık doktor damla taktırıp ilaveten yağ enjeksiyonuyla yakınlaşabileceğini söyledi yuvarlağın ayrık memeye uygun olmadığını söyledi
Merhaba, ben sırf bu yüzden ikinci ameliyatı oldum :) Bu mesaj eski, ilk ameliyatımdan sonra yazmıştım. Ilkinde 300cc yuvarlak mentor takıldı. Ayrık ve küçük oldu, mutlu olmadım. 4 ay sonra ikinciyi oldum, yine yuvarlak mentor ama 400cc yaptırdım. Protez ceplerini de doktorum ikincide ortaya iyice yaklaştırıp dikti. Ayrıklıktan eser yok, fazlasıyla bitişik şu an dekoltem🥰 Yani anladım ki protez seçimi ve ceplerin açıldıgı yer çok önemli. memelerim tamamen birleşti, çok memnunum. Birkaç dr la görüşün mutlaka derim, ilkindeki sonucu kabullenseydim “napiyim yapısı böyle ayrık deyip otururdum belkide 😊

Merhaba, ben sırf bu yüzden ikinci ameliyatı oldum :) Bu mesaj eski, ilk ameliyatımdan sonra yazmıştım. Ilkinde 300cc yuvarlak mentor takıldı. Ayrık ve küçük oldu, mutlu olmadım. 4 ay sonra ikinciyi oldum, yine yuvarlak mentor ama 400cc yaptırdım. Protez ceplerini de doktorum ikincide ortaya iyice yaklaştırıp dikti. Ayrıklıktan eser yok, fazlasıyla bitişik şu an dekoltem🥰 Yani anladım ki protez seçimi ve ceplerin açıldıgı yer çok önemli. memelerim tamamen birleşti, çok memnunum. Birkaç dr la görüşün mutlaka derim, ilkindeki sonucu kabullenseydim “napiyim yapısı böyle ayrık deyip otururdum belkide 😊
Siz çok zayıftınız değil mi 400 cc nasıl durdu 😊

Siz çok zayıftınız değil mi 400 cc nasıl durdu 😊
Evet kemiklerim sayılıyor üst vucudumda nerdeyse😂 valla şahane oldu dolu dolu. Tabiki biraz büyük ama ben olmuşken olsun biraz dedim valla. Bu kadar yıl memesiz yasadık, bundan sonrada biraz iddialı olmak iyi geliyor insana 😊🙏 kesinlikle top gibi yapmacık değil şu an , gayet doğallaşıyor gün geçtikçe.

Evet kemiklerim sayılıyor üst vucudumda nerdeyse😂 valla şahane oldu dolu dolu. Tabiki biraz büyük ama ben olmuşken olsun biraz dedim valla. Bu kadar yıl memesiz yasadık, bundan sonrada biraz iddialı olmak iyi geliyor insana 😊🙏 kesinlikle top gibi yapmacık değil şu an , gayet doğallaşıyor gün geçtikçe.
Ben de aynısını düşünüyorum 😂 Benim düşündüğüm doktor da kası dikiyorum demiş acaba sizin bahsettiğiniz şey mi kas dikmek ben doktorun dediğini tam anlayamadım da

valla iyi cesaret. ben olduktan sonra bir daha asla asla diye ağlamıştım :) ama şuan olmuşken keşke daha büyük olsaydı diyorum. neyse zaten protezlerin ömrü 10 yıl deniyor, kaldı 9 sene. çıkartır daha büyüğünü taktırırm diyorum, gerçi o zaman da 36 yaşında olcam :)
sizin ikinci aynı ücrete mi yapıldı?

valla iyi cesaret. ben olduktan sonra bir daha asla asla diye ağlamıştım :) ama şuan olmuşken keşke daha büyük olsaydı diyorum. neyse zaten protezlerin ömrü 10 yıl deniyor, kaldı 9 sene. çıkartır daha büyüğünü taktırırm diyorum, gerçi o zaman da 36 yaşında olcam :)
sizin ikinci aynı ücrete mi yapıldı?
Ben hemen ilkinin arkasından 4 ay sonra oldum. Kontrollerde dr un başının etini yediğim için ikincide sadece protez parası aldı sağolsun 😊 Ama ameliyatların arası çok açılsaydı tam ücret alırdı belki bilmiyorum.

X