- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
Öncelikle şunu söyliyim çatal oluşmaz.Çatal ya vardır ya da yoktur kişinin kendi göğüs yapısında.Göğsü ayrık olan bir kişiye kaç cc koyarsanız koyun çatal oluşmaz bizlerin çatal mantığında.O sebeple ona üzülme:)) bazı hanımların göğüsleri ayrıktır,bazılarının ise daha birleşiktir.Bunu ameliyatla değiştirmek mümkün ve dogru bişey değil.Ama hatalı ameliyat sonucu olduğundan ayrık yapan drlar yok mu var.Ama senin durumunun öyle olduğunu sanmam çünkü bilinen bir drun var.Büyük protez sıkıntı yaratır mı? Evet yaratması olası.İyileşmesi daha zor çünkü.Benim bir ğöğsümde kasaltı damla 410 cc var.7 ay oldu ameliyat olalı.75D takıyorum dantelli desteksiz sütyenle.Gayet dolgun.Ölçülerimiz de benzer.Ben senden uzunum.175 boy,61-62 kilo.Boyutundan gayet memnunum.Uzun boylu olduğum için dolgun,ama kocaman değil.Biraz drun insiyatifinde kalıyor bu büyüklük ne yazık kı.Ama büyük göğüse masaj yapmak bile oldukça mesekkatli.Zor yumuşuyor.Önceden göğüs dokun vardır ve büyük yapılır daha kolay yumuşar ama azsa göğüs dokun o zaman gerçekten zor masaj vs yapmak ki benim göğüs dokum sıfır değildi.350 ile 375 çok da farklı değil. inan bana.400 olsa farkederdi evet ama normalin üstünde bir protez takmış zaten.Bence asıl fikrin 6 ay sonunda ulaşacak.Ben bile bu büyüklüge rağmen kesşe 450 cc olsaydı dedim önce ama iyileşmenin daha zor olduğunu görünce bu düşüncemden vazgectim.O sebeple drun söyledikleri çok da yanlış değil.Drlar sorun istemiyorlar haklı olarak.Tabi hastanın isteği çok önemli ama onlar da tıbbi açıdan bakıyorlar.Sakın moralini bozma.Gayet güzel bir ebat.Şişlikler inince gerçek büyüklük ortaya çıkacak.Sabır sadece.
sporcu sudyeni olarak bnde 80a takmstm ameliyattan sonra...ki bnmde omuzlarim dar degildir yani ama snn de benim gbi kemik yapindan dolayi gogus catali dye bsey yk,bnm de oyle ortasi baya ayrik,bu kisinin vucut yapisindan kaynaklaniomus,ister 450cc taktr yine gogus catalin olmaz bnm de oyle zaten...goguslerin yumusadikca dha cok begeniceksin eminim
Bir bayanın gögüs arasındaki kemiğin yapısına,kalınlıgına göre gögüs çatalı oluşur evet.Gögüs arasındaki kemil kalın ise göğüsler ayrık durur,birleşmez.Fakat atladığınız bir detay ver.Gögüs ne kadar ileriye doğru çıkıntısı fazla olursa,yani büyük olursa iki gögüs arası ne kadar ayrık olursa olsun dar bady,sütyen giyinipte göğüslerini yakınlaştırırsa yine çatal oluşur.Elleri ile bile birleştirir göğüslerini ama göğüsler küçük olursa elleri ile bile birleştirip birbirine dokunduramaz...Yani göğsün büyüklüğü Çatalı bir şekilde yapabiliyor,çıplakken belki yine ayrık duracaktır ama kişi kıyafetli olduğunda göğüsleri birleşeceğinden yine mutlu olacaktır bayanlar