sonçiçek aslında normal geldi bana 75b daha önce destekli sütyen kullanıyormuydun yoksa tercih etmedinmi hiç.ben 85b destekli kullanıyorum da slikonlu halinin öyle olmasını istiyorum.çağla şikelinki özlem yıldızınki gibi falan olsun istiyorum mesela beren saatinki küçük olmuş .75b sütyen yokmuş gibi duruyor neredeyse düz gibi duruyor bende.yani asıl öğrenmek istediğim senin destekli sütyende kaç kullandığın ve protez sonucu 75bden farkı olup olmadığı giysi altında.çok soru sordum özür dilerim ya
kızlar ben sizi boyut konusunda uyarmak istiyorum.. sonucta hepimizin ortak bi noktası var gögüslerimiz istedigimiz gibi degil.. bn yaklasık 10 ay önce taktrdım..gögüslerim simetrik olmadıgı için 250cc ye 300 cc takıldı.. zamanla ciddi anlamda küçülmeler söz konusu.. bunu bizzat yaşadım paylaşmak istiyorum.. yani bna küçük gelmeye başladı silikonlarım..bi tek bn degil aynı durumda olan tanıdgm arkadaslar da var.. BENCE YAPTIRDIGINIZA DEGSİN.. 350CC ALTI TAKTIRMAYIN..bn ilerde tekrar 350 ya da 400 cc taktrcam.ekonomik olarak sıkıntı olmasa hemen bile yaptırırım.bunun dışında hiç bi sorun yaşamadım.iyi ki yaptırmışımın yanında keşke biraz daha büyük olsaymış demesem daha cok mutlu olurdum..gerci görüntüsü acısından hiç sıkıntım yok şimdiye kadr söylemedigim kimse anlamadı silikon oldugunu..ama sütyenlerde birazcık destek tercih ediyorum halaaa..bu da canımı sıkıyo..yanii öncesinde zaten destekli sütyenlerden bıkmıştım..neyse kızlar sorunuz varsa seve seve cevaplarım zemuszemus
küçülme olmasa bile insanın gözü alıştıkça küçük gelmeye başlıyo sanki..
Bak bu karaın benim gibi dolu dolu gögüs sevenler için çok sevindirici oldu dogrusudoktoruma b cup dolsun istiyorum demiştim. cup'lardan anlamadığımı forumlarda dolaştıkça, resimlerinize baktıkça anladım. benim istediğim kesinlikle c cup!
kızlar ameliyatımın üstünden 13 gün geçti. 380 cc kullanıldı, kendi dokum yoktu, ve dokusu olmayan arkadaşlara 350 den aşağı taktırmasınlar diyorum. Kulağa fazla geliyor fakat inanın değil.
Ben iyiki doktorumun kafasının etini yemişim de bana olabilecek en büyük boyutu kullanmış. Şimdiden gözüme küçük gelmeye başladılar. Eski süngerli hali kadar oldular. 380 cc ile !!!
Bir de küçülecekmiş bunlar ödemler gidince yaaa!!
kesinlikle dolgun isteyen arkadaşlarıma katılıyorum biz yıllarca yok memeyle dolaşıp dolgun memişleri olanlara özenmedikmi giydiğimiz kadınn gibi üstümüze yakışsın dantel çamaşırlar giyebilelim istemedikmi??ben istedim en azından:)evet yapıldığına değsin kesnlikle minimumum 350 olcak inşallah 400 e kadar yolu var..
Ben bile bazen keşke biraz daha büyük olsaydı dedigim zaman çogu kisi tepki veriyordu.Kızlar ben dedim yine diyorum daha önceden dolgulu sütyenle nasıl bir görüntü veriyorsam aynen öyle duruyor kıyafetlerimle.Dolu dolu gögüs sevenler 350cc den aşşagı düşünmesinler ama tabi önemli detayıda belirtelim..Vücut yapıları ve gögüs yapısı uygun olursa tabii..Kimi insanda dogal görünümden yana tabi.Şimdi onlarada ayyy..çok küçük olmüş keçi memesi yada midem bulandı gibi ifadeleride kullanmamak lazım.Herkesin vücut şekline,gögüs büyüklügüne zevklerine saygı duyarım,kırıcı ifadeler kullanmam.Saygım sonsuz lütfen herkes saygılı olsun,kişiligini bozmasınBazen böyle yorumlara denk geliyorum çünkü öncelikle söyledigi kişiye çok üzülüyorum.Hiç onun yerine koyuyormu kendini acaba,kendisine söylense bu söz..yapılsa hoşuna gidermi??? Saygı edep haya İmandan gelir...diyor güzel saygılı paylaşımlarda görüşelim..buluşalım diyorum...
Arkadasım yanlış bir ifade mİ kullandım ki alıntılanmışsın?
Yok canım arkadaşımm..Ben bazen terbiyesizce ifadeler kullanan arkadaşlar için söyledim onları..Sen öyle birşey ne ifade ettin,nede kullandın.Olurmu öyle şey..üzerine alınma hayatım...Davetini bekliyorum haberin olsun..
kızlar ameliyatımın üstünden 13 gün geçti. 380 cc kullanıldı, kendi dokum yoktu, ve dokusu olmayan arkadaşlara 350 den aşağı taktırmasınlar diyorum. Kulağa fazla geliyor fakat inanın değil.
Ben iyiki doktorumun kafasının etini yemişim de bana olabilecek en büyük boyutu kullanmış. Şimdiden gözüme küçük gelmeye başladılar. Eski süngerli hali kadar oldular. 380 cc ile !!!
Bir de küçülecekmiş bunlar ödemler gidince yaaa!!
Bak bu karaın benim gibi dolu dolu gögüs sevenler için çok sevindirici oldu dogrusuKızlar bu ameliyatı yaptırdıgınıza degsin tabiki.Biz meme büyütme ameliyatı oluyoruz yahu...Bencede kesinlikle olabiliyorsa tabi c cup
kesinlikle dolgun isteyen arkadaşlarıma katılıyorum biz yıllarca yok memeyle dolaşıp dolgun memişleri olanlara özenmedikmi giydiğimiz kadınn gibi üstümüze yakışsın dantel çamaşırlar giyebilelim istemedikmi??ben istedim en azından:)evet yapıldığına değsin kesnlikle minimumum 350 olcak inşallah 400 e kadar yolu var..