silikon taktıracaklara önemli uyarı.. boyut hakkında..

merhabalar suan malatyadayim istanbulda yasiyorum gogusum kucuk oldugu icin 425cc istiyorum bugun tahlil yapicaklar ameliyata giricem tek korktugum ameliyat kapisi sonrasinda cok agri oluyormu gogus ucundan silikonu takicaklar okadar bikini almama ragmen hic biri yakismiyordu pskolojim cok bozuk bez parcasida taksam yakisicagini umuyorum ameliyat sonrasi tekrar sizlerleyim

ben aldim orda baktirmistim gogus ameliyati icin buyutme 8bin istedilrr

ben istanbul avrupa yakasinda oturuyorum sisli etfalde baktirdim birde okmeydaninda baktirdim okmeydani ideal oldugunu soyledi yapmadilar sisli etfalde cok rakkam istediler suan icin malatyadayim 3bin 400 tl ye cikarsin canim ben saat 12 00 bekliyorum tahlillerim basloycak doktordan suan icin haber bekliyorum

kac cc yaptirdin suan agri sizi yada iz gibi birsey varmi
Hadi hayırlısı olsun
400 cc kas zarı altı yuvarlak protez oldu bana. İz yok diyebilirim,meme ucu kesisi yaptırmıştım Hiç varlıklarını hissetmiyorum protezlerin zaten,Ağrı sızı hiçbirşey yok Maşallah Barekallah bana :))

sevindim buna destekli sudyenlerimin hepsini acimadan cope aticam denizde yada havuzda veya danc ederken seni yoruyormu cunki ben danc etmeden duramam birde oryantala gidicem iyilestikten sonra dansozluk yapicam bir cok insan yaptiriyor kac gunde ayaga kalkip yurumeye basladin

Hayır Tabiki yormuyor :)) Ama ilk sene varlıklarını,baskı hissini hissedebilirsin. Ameliyat olduğun günden itibaren yürümeye başlıyorsun zaten :) Bir iki hafta istirahat edersen daha çabuk normal hayata dönebilirsin

teşekkur ederim canim detaylar icin beni cok mutlu ettin

merak ettim bende maddiyat dolayı şuan istediğim ameliyatı olamıyorm şişli etfalde nekadar rakam çıkardılar size

3.500 istediler ilk gittigimde 1 yil sonra 8 binistediler. Bana dedilerki uygun senin goguslerin gerek yok ben istiyorum dedim cocuk gibi gorduler beni sakin ha uzunca bi adı var doktorun sevmemistim zaten sakin dr. selami silvan sadirvanmi ne ismi ona hic gitme doktorunuda degistir gel malatyaya suan ben ordayim yatiyom ist doncem yarin pansumanim var yola cikicam ist istersen yaptiracagin zaman benle iletisime gec sana nerde ne yapacagini soylerim cok basit cokta kibar doktorum var cok maliyeti yok cok uygun

malatyadayim hastanede 16 gundur buralardayim kiz kardesimde 130kg ameliyat icin burdayiz hazir gelmisken ben ameliyat oldum kiz kardesimin migdesini kücultucekler ama acayip guzel hastane karaviger nakli genelde burda yapiliyor arkadaslar hastaniz varsa yakinlariniza bildirin turgut özal hastanesi

devlet hastanesi sanırım ama malatyaya gelebilme imkanım yok maalesef 8bin bayildiktan sonra gider ozelde olursun haklısin hadi bir şekilde geldim diyelim ileride herhangi bir durum da Dr.la gorusme danışma imkanı çok zor olur Uzun vadeli düşünmek lazım bence

peki ilk doktorunun adı neydi acaba benim düşündüğüm isimlerden biri mi diye endişelendim

vücut ölçülerimiz aynı doktorun kimdi acaba

Silikonlarin varligini hissediomusunuz yani orda yabanco bi cisim var oldugunu hissedebiliomusunuz ve sizi rahatsiz edio mu

Ya çok az kaldı 3 gün sonra ameliyatım var birde grip oldum üstüne serum falan taktırdım sırf ameliyatım etkilenmesin diye
400 takacaklar banada ama 425 450 zorlasam mı diyorum yaaa sonkez Dr konuşup burayı okuyunca çokda büyük gelmedi gözüme çünkü. 168 50 kiloyum be 75 b tam doldurmuyor bile göğsüm düşünün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…