kızlar ben sizi boyut konusunda uyarmak istiyorum.. sonucta hepimizin ortak bi noktası var gögüslerimiz istedigimiz gibi degil.. bn yaklasık 10 ay önce taktrdım..gögüslerim simetrik olmadıgı için 250cc ye 300 cc takıldı.. zamanla ciddi anlamda küçülmeler söz konusu.. bunu bizzat yaşadım paylaşmak istiyorum.. yani bna küçük gelmeye başladı silikonlarım..bi tek bn degil aynı durumda olan tanıdgm arkadaslar da var.. BENCE YAPTIRDIGINIZA DEGSİN.. 350CC ALTI TAKTIRMAYIN..bn ilerde tekrar 350 ya da 400 cc taktrcam.ekonomik olarak sıkıntı olmasa hemen bile yaptırırım.bunun dışında hiç bi sorun yaşamadım.iyi ki yaptırmışımın yanında keşke biraz daha büyük olsaymış demesem daha cok mutlu olurdum..gerci görüntüsü acısından hiç sıkıntım yok şimdiye kadr söylemedigim kimse anlamadı silikon oldugunu..ama sütyenlerde birazcık destek tercih ediyorum halaaa..bu da canımı sıkıyo..yanii öncesinde zaten destekli sütyenlerden bıkmıştım..neyse kızlar sorunuz varsa seve seve cevaplarım zemuszemus
canım ben de olmayı planlıyorum. 350cc çok değil mi ne bileyimbilmiyorumkismile
tatlım Sana Takılan Boyutu Sen mi İstedin Yoksa Doktorunla Konuşurken İsterken Doğal Olsun dedinde Doktorda Bunu mu Uygun Gördü de Bu cc Leri Taktı Sana Acaba Pişmanlığın neden kaynaklanıyor Doktordan mı senden mi
tabii ki her insana her boyutta protez uygulanması imkansız,ama dümdüz olan bir kişi için eğer vücududa imkan veriyorsa bence de 350 cc nin altına düşülmemeli,bu açıdan sckher'e katılıyorum..
kızlar ben sizi boyut konusunda uyarmak istiyorum.. sonucta hepimizin ortak bi noktası var gögüslerimiz istedigimiz gibi degil.. bn yaklasık 10 ay önce taktrdım..gögüslerim simetrik olmadıgı için 250cc ye 300 cc takıldı.. zamanla ciddi anlamda küçülmeler söz konusu.. bunu bizzat yaşadım paylaşmak istiyorum.. yani bna küçük gelmeye başladı silikonlarım..bi tek bn degil aynı durumda olan tanıdgm arkadaslar da var.. BENCE YAPTIRDIGINIZA DEGSİN.. 350CC ALTI TAKTIRMAYIN..bn ilerde tekrar 350 ya da 400 cc taktrcam.ekonomik olarak sıkıntı olmasa hemen bile yaptırırım.bunun dışında hiç bi sorun yaşamadım.iyi ki yaptırmışımın yanında keşke biraz daha büyük olsaymış demesem daha cok mutlu olurdum..gerci görüntüsü acısından hiç sıkıntım yok şimdiye kadr söylemedigim kimse anlamadı silikon oldugunu..ama sütyenlerde birazcık destek tercih ediyorum halaaa..bu da canımı sıkıyo..yanii öncesinde zaten destekli sütyenlerden bıkmıştım..neyse kızlar sorunuz varsa seve seve cevaplarım zemuszemus
Bi karar versem dr'a olup bitiricem zatenn herşeyi..
bnm boyum 1.65 kilomda 55 ve cidden büyük falan degiller.. tabii senin boy kilon nasıl bilmiyorum.. sadece zamnla ciddi bi küçülme olcak bunu bil ona göre taktr derim.ya hem gögsümz yok diye yaptrmıyo muyuz biz bunu kaydirigubbakcemile3 olabldgnce büyük olsun :)
Bulucaz canım,elbette birgün işte budur diyecegiz,sabır.Sen ist. anadolu yakasındamı,avrupa yakasındamı oturuyorsun?Ben mesela büyük devlet hastanelerini birde araştırmak istiyorum şişli etfal,yada üniversite hastaneleri mesela.Hiç oralardan bilgi aldınmı acaba canım??
kızlar ban de büyüklük konusunu araştırmaktayım. kilom 47, boyum 1.67, göğüs altı ölçüm 72cm, göğsüm 78 cm. 325 cc falan düşünüyorum. nasıl olur acaba. yaptıranlar fikir verebilirse sevinirim.
Bulucaz canım,elbette birgün işte budur diyecegiz,sabır.Sen ist. anadolu yakasındamı,avrupa yakasındamı oturuyorsun?Ben mesela büyük devlet hastanelerini birde araştırmak istiyorum şişli etfal,yada üniversite hastaneleri mesela.Hiç oralardan bilgi aldınmı acaba canım??
Gerçekten devlet hastanesinde olmayı gözünüz yiyo mu?
Neden bu kadar tepki verdiginizi açıkca anlamadım,birçok ünlü doktor,devlet hastanelerinden görev yaparak çıkıyor.Egitim alıp işi ögerndeikleri yer orası zaten.Ayrıca orada ameliyatları asistan degil uzman doktorlar yapıyor.Özel hastanelerde ayrıca hastane masrafı oldugu için fiyat çok fazla yükseliyor,sizce bunun başka bir açıklaması olabilirmi.Yapılan ameliyat,koyulan protez aynı.Acıbadem maslakta bir silikon ameliyatı en az 10 milyar.Hastanenin 1 gecelik fiyatı çok yüksek çünkü.Ben sadece araştırma yapan arkadaşlardan,bilgi almak için sormuştum,ameliyat olan varmı,sonuçtan menmunmular gibisinden.Herkezin kararı kendisine aittir tabi.Burada bilgi paylaşıyoruz,arkadaşım...