- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.061
- 373
Çok teşekkürler cevabın için. Çok fazla doktor araştırdım ama ilk sırada Naci Çelik var şuan benim için. En yakın zamanda görşeceğim kendisi ile. Hem burun hem göğüs istiyorum zaten. sanırım birlikte olmam da çok mantıklı. senin gibi olumlu yorum yapıp çok memnun kişiler beni çok fazla motive ediyor.
Çok teşekkürler cevabın için. Çok fazla doktor araştırdım ama ilk sırada Naci Çelik var şuan benim için. En yakın zamanda görşeceğim kendisi ile. Hem burun hem göğüs istiyorum zaten. sanırım birlikte olmam da çok mantıklı. senin gibi olumlu yorum yapıp çok memnun kişiler beni çok fazla motive ediyor.
kim o doktor canım yaa.adı neee
Bende naci çelike gidip muayene olmayı düşünüyorum,leventte oturuyorum,muayenehanesi bagdat caddesinde ya ters biraz.ama sen gidersen beni bilgilendirirsen sevinirim.
Tabi ki bilgi veririm. Ben Göztepe'de çalışıp Küçükyalı civarında oturuyorum. Bundan dolayı yeri yakın. Fakat iş çıkış saatlerim düzenli olmadığı için ÇArşamba günleri hariç çıkmadan yetişmem zor. ÇArşamba günleri akşam 8-9'a kadar ofiste bulunuyormuş Naci Bey. Fakat bana en uygun zaman Ctesi. Ctesi için de önceden randevu almak gerekiyor. Geçen gün illaki gidiyim dedim randevu için aradım ama ancak diğer Ctesi uygun dedi Sekreter hanım. Ben de işimden dolayı İstanbul'da olamama ihtimalindne dolayı alamadım. Fakat gittiğimde seve seve bilgi veririm.
İstanbul'a okul amacıyla geldim, sonra iş derken burda kaldım. Fakat İZmirDen geldğim için zaten İstanbul'a alışmam zor oldu ve okurken de Anadolu yakaısndan olduğum için burya bile zar zor alıştım. Şuan Avrupa yakası bana acaip yabancı ve karışık geliyor. Köprüden geçerken dahi huzursuzlanıyorum hala.
ssheker dr'unun ismini vermende bir sakınca var mı?
Gizeml - mail adresimi yaziyorum fotograflar icin : xxxxxx
Acikcasi su an heyecanla bekliyorum fotograflari.. Oncesini de yollamayi denersen mutlu olurum. :)
Peki bana sunu soyle,narkozun etkisi gecince ilk 10 gun beni neler bekliyor?? :) korkuyor muyum ne? :)
Not: istersen direkt maillesebiliriz. Buraya bakmak zorunda kalmazsin sen de.. (Tabi buraya yazdigimi farkettiysen)
Doktor nebil bozdogan,375 yuvarlak high profil,koltukalti (gogus ucum disinda kahverengi ceperim yok) , kas alti yapacak (ailede meme kanseri var ) ..
Nereye ekledin beni? Davet gelmedi.. M . S . N falansa,kapali acayim mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?