silikon taktıracaklara önemli uyarı.. boyut hakkında..

Inanin o kadar cok isterdim ki 75a-b destekli kullanan birinin 375 cc ile onlari buyuttugunu gormeyi basima neler gelecek bilemiyorum :) gizeml,senin kacti onceden? Oncesi fotolarin icin de illa doktor fotolari gerekmez. Belirgin bi kiyafetli halin de olur bana :p

full destek südyen kullandığımız için,özellikle ben koca koca südyenler alıyorum içleri bomboş. ama olsun elleyen yoktu nede olsa :KK70: ahahaa :KK70: o yüzden resimlerde koca memeliyim ben :KK70: kendi adıma konuşursam hiç südyensiz fotoğrafım yok.bikinili de yok . düşünsenize bu şekilde evlendiğimi.gelinliği bi çıkarıcam tahta gibi göğüslerim var.ayy cok kötü :KK43: insan kandırıldığını bile düşünebilir. ki öylede :KK43: cok kötü bi duygu iki taraf için.ben kendimi çok eksik hissediyorum ya.bir an evvel de olmak istiyorum bu ameliyatı artık.doktor araştırmalarım sürüyor daha.bu arada benim göğüs altı çevrem 70 cm.göğüs üstü de 70 cm.330 cc silikon çok tatlı duruyor südyen içinde.daha küçüğünü istemem,büyüğü olursa da amenna :89:

dual plan mı,kas altı yuvarlak mı yoksa kas altı damla mı bi türlü karar veremedim.doktorlar bile karar verebilmiş değil ki.hangisinin söylediği doğru tartışılır.ama doğru tektir.bu durumda doktorlarımızın zevkine mi kaldı bizim memişlerimiz anlamış da değilim

dual plan mı,kas altı yuvarlak mı yoksa kas altı damla mı bi türlü karar veremedim.doktorlar bile karar verebilmiş değil ki.hangisinin söylediği doğru tartışılır.ama doğru tektir.bu durumda doktorlarımızın zevkine mi kaldı bizim memişlerimiz anlamış da değilim

bn kasaltı yuvarlak tercih ettim 1sene oldu memnunum boyut dışında hiç bi sıkıntı yok.. zamnla ciddi anlamda küçülme olcak bunu göz önünde bulundurun bence

kaç cc takımıstı sana .ya da şöyle sorayım, meme altı çevren kaç cmdi,ve kaç cc silikon takılmıştı

bnm gögsüm simetrik olmadıgı için 250cc ye 300cc konulmuştu.. meme altı cevremde 77.. ama bnce en az 350cc olsun tercihiniz.. tabi high profil

.Ben 6 ay önce ameliyat oldum ve 6 aydır hayatımın kabusunu yaşıyorum, ne yazık ki doktorum yeterli cep açmadığı için meme uçlarım aşağıda yani silikonun tepe, yani en yüksek noktasında olması gerekirken daha aşağıda ve inanılmaz mongol, kısacası inek memesi gibi duruyor.dr 325 cc önermişti fakat ameliyattan önce ben mümkünse 300 cc altı denemesini ve şayet kötü durmuyorsa 300 cc altını takmasını söylediğimden ve dr ne yazık ki sonradan anladığım kadarıyla çokta uğraşmamak için 275 cc takmış hem küçük hemde meme uçlarım aşağıda olduğu için ve ayrıca doktorumun sonradan takındığı tavırdan dolayı aylardır inanılmaz bir bunalımdayım .Tekrar ameliyat olmam gerkiyor ne yazık ki Perşembe doktordan randevu aldım ve bakalım o ameliyattan önceki çok sevimli beyefefdi doktorum 4 ayımda görüştüğüm tavrını mı yoksa ameliyat öncesi kibar tavrını mı sergileyecek randevum var ameliyat için görüşeceğim bakalım neler olacak.burdan tekrar yazarım

kesinlikle damla taktırın.bana doktorum yuvarlak önerdi ve arada hiç bir fiyat farkı yok dedi ama arada sanırım şu an itibariyle 400 tl fark var.

Çok geçmiş olsun Kara geceler,inan çok üzüldüm.Bende ameliyat olmayı düşünüyorum,ama böyle olumsuz sonuçları okuyunca çok korkuyorum inanki.Doktorun kimdi acaba,belirtmemişsin,merak ettim?

Karageceler Çok Geçmiş olsun Umarım Düzelir Gönlüne olur Canım Benim Herşey Benim de Tam Bir buçuk ay Önce Oldu Çok Güzel Oldu Göğüslerim Ve Hiç Sıkıntı Çekmedim Hiç Ağrım Olmadı Üstelik Drenlerim de Vardı Çok Rahat Bir Operasyon Ve Sonrası Yaşadım Göğüslerim Damla Dekoltesi Muhteşem uamarım seninde bundan sonra Güzel Olur Sevgiler Canım Beniimmmm

Selam benim göğüslerim neredeyse düz. Ama ben büyük göğüste sevmiyorum. Yani takılmış hali 85 olsun en çok istiyorum. Doktoum bana kas altı 300cc önerdi. Yuvarlak düşündüm. Dekoltesi daha güzel oldugu için..Bu victoria secret kızları gibi dursun cok büük olmasın çıtır bir görüntüsü olsun istiyorum yani...Ne önerirsin bu konuda??

Selam benim göğüslerim neredeyse düz. Ama ben büyük göğüste sevmiyorum. Yani takılmış hali 85 olsun en çok istiyorum. Doktoum bana kas altı 300cc önerdi. Yuvarlak düşündüm. Dekoltesi daha güzel oldugu için..Bu victoria secret kızları gibi dursun cok büük olmasın çıtır bir görüntüsü olsun istiyorum yani...Ne önerirsin bu konuda??

yuvarlak evet cok guzel duruyo..ama cc hakkında bısey dıyemıcem cunku doktorlar olcum yaparak sana uygun olanı soluyolar..herkesın vucut yapısı ve gogus kafesı meme dokusu bır olmadıgı ıcın 300 cc sende nasıl duracak bı fıkrım yok..
benım boyum 174 kılom 68 ve gogus kafesım omuzlarım genıs..bende 375 e 350 cc yuvarlak kullandı ben cok memnunum.90b suan kullanıyorum.
bence sende ne ıstedıgını net olarak belırt ve ıstedıgın gıbbı olacaklarından emınım o zaman..yada begendıgın bır ressımle gıt..ben olabıldıgının en buyugunu ıstedım ve 325 ten ıtıbaren denemıs doktorum ve benım beklentımı bıldıgı ıcın 375 sag 350 sola karar vermıs.. ne ıstedıgını doktoruna anlatabıldıgınde sonrasında sorun yasayacagını dusunmuyorum..

Arkadaşlar,bu sitede ameliyat olmadan önceki ve sonreki resimler var.Bu kişiler daha önce b cup mış,ameliyattan sonra d cup olmuşlar.Resimlerin yanında kaç cc lik protez koyulduguda yazıyor.Bakın ona göre karar verin.Ben 3500cc düşünüyordum,artık 400 cc düşünüyorum begendigim gögüs te şu.
XXXXXXXXXXXXXXX

Son düzenleyen: Moderatör:
arzum evet ameelıyat olmadan once buradan bakmaları faydalı guzel bır sıte kesfettmıssın ama ben salıne(ıcınde tuzlu su ) olanları begenmedım sankı bı orantısızlık var saline olanlarda..gel olanlar daha ıyı duruyo bence..ve genelde yuvarlak kullanmıslar.. moderate yada hıgh profıl tercıh etmısler ben damlaya denk gelmedım..

Son düzenleyen: Moderatör:
teşekkürler Gizemcim. Doktorum kas altı dedi. Bu da beni biraz korkuttu. Cok agrılı oldugu için. Sen kas altı mı yaptırdın? Bir de yaptıran bir arkadasımınki 1 yıl gecmesine ragmen sert yanş dokununca cok yapay... Herkesin ki mi öyle?

:95:benım dual plan yanı ust kısmı kasaltında gerısı kasustunde ve cok dogal duruyo... ben duzenlı masaj yapıyorum..aralık 11 de 5 ay olacak ve ben cok memnunum..bı normal gogus gıbı yumusak degıller ama tas gıbı yapay da degıller..

X