silikon taktıracaklara önemli uyarı.. boyut hakkında..

Yok canım. devlet hastanaleri aklıma geldimediği gibi düşünmüyorumda. benim derdim ücret fazlalığı değil. bir kere yaptırmayı düşündüğüm birşey için elimden geldiğince masraf edebilirim. benim için başarılı doktor isimleri önplanda. Naci Çelik, Onur Erol, Serdar Eren, Tuğrul Turam gibi isimler var aklımda aslında.

Size sadece fikir olsun diye öneride bulundum ben.Herkez tabiki bu ameliyatı bir kere oliyim,kurtuliyim diye düşünür,bunu kim istemez.Bir çok başarılı doktor elindende malesef menmun olanda var olmayanda.Her ameliyat risk taşır.Bir başkasının ameliyatı çok başarılı geçerken,sizin ameliyat sonranızda bir sorun çıkabilir.Tabiki insan ismi daha çok duyulmuş,güvenilir bir doktorun elinde ameliyat olmayı ister.Ama sonuç şans birazda belki.Bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Ama okey budur dedigim bir doktor henüz bulamadım.Ücret fazlalıgı,doktorun isim yapması,ameliyatım başarılı geçecek,herşey istedigim gibi olacak demekse.Bizim bu kadar doktor araştırmamız ve bu kadar beklememiz saçma olurdu degilmi?

kızlar boyut konusunda benim nacizane önerim: göğüsler yarım limon kadarsa 320-325 hiçyok dümdüzse 350 cc kafi bence. altını düşünmeyin derim. burada tecrübe konuşuyor:))

kızlar boyut konusunda benim nacizane önerim: göğüsler yarım limon kadarsa 320-325 hiçyok dümdüzse 350 cc kafi bence. altını düşünmeyin derim. burada tecrübe konuşuyor:))
bir de ekleyeyim omuzlar darsa 320 ve üstü büyük gelir

Neden bu kadar tepki verdiginizi açıkca anlamadım,birçok ünlü doktor,devlet hastanelerinden görev yaparak çıkıyor.Egitim alıp işi ögerndeikleri yer orası zaten.Ayrıca orada ameliyatları asistan degil uzman doktorlar yapıyor.Özel hastanelerde ayrıca hastane masrafı oldugu için fiyat çok fazla yükseliyor,sizce bunun başka bir açıklaması olabilirmi.Yapılan ameliyat,koyulan protez aynı.Acıbadem maslakta bir silikon ameliyatı en az 10 milyar.Hastanenin 1 gecelik fiyatı çok yüksek çünkü.Ben sadece araştırma yapan arkadaşlardan,bilgi almak için sormuştum,ameliyat olan varmı,sonuçtan menmunmular gibisinden.Herkezin kararı kendisine aittir tabi.Burada bilgi paylaşıyoruz,arkadaşım...:KK20:

Öncelikle ben tartışma yaratmak istemedim kusura bakma. İşin ehlisi değilim bu konuyu bilirkişilere havale ediyorum. Senin de fikrini merak ettiğimden olsa gerek sormuşum. Forumdan çok yararlandım burada bilgi paylaştığımızın senden daha çok farkındayım :KK66:
'Ayrıca orada ameliyatları asistan degil uzman doktorlar yapıyor' demişsin sanırım devletten hastanelerinden bahsediyorsun, özelini açmış doktorlar orda pratik yapıyor evet, yani üzerinde pratik yapılabilir bu birincisi. İkincisi de uzatmayacağım bahsettiğinizden çok daha uygun fiyata çok iyi doktorlar var. Umarım iyi bir ameliyat geçirirsiniz çok mutlu olursunuz..
Şunu da unutmayın itiraz da olsa bu sizinle ilgilendiğimi gösterir
Sevgiler :KK16:

canım ben de senin gibi düşünüp önce araştırmaya üniversite hastanelerinden başlayan bir insanım.ama bugün olduğum ameliyat ve elde ettiğim mutluluk nedeniyle iyi ki üniversite hastanesinde olmamışım,iyiki verilen tarihten vazgeçmişim diyebiliyorum... devlet ve üniversite hastanelerinde tabii ki çok çok iyi doktorlar vardır ama işte o doktoru bulmak önemli bir sorun.. bir de buralarda bir sorun ile karşı karşıya kaldığınızda size ne olduğunu açıklayacak bir muhatabınız yok.. inan yaşayarak ve edindiğim tecrübelerimle sana bunları söylüyorum,marmara,çapa,şişli etfale de gittim.. ben naci çeliğe oldum ameliyatımı ve hayatımda verdiğim en doğru karardı bi gün bile dememdim ben neden ameliyat oldum diye,inşallah sen de içine sinen bir doktor bulup ameliyatını olabilirsin

Öncelikle teşekkür ediyorum verdigin bilgiler için,burada yanlış anlaşıldım,konu saçma yerlere gidiyor.Ben devlet hastanelerinde ameliyat olan varmı,yada arştıran,bu konuda bilgisi olan kişlerden bilgi almak istedim.Ben muayene olmaya bile gitmedim devlet hastanesine.Bana sıcak gelen isimlerden birisidir Naci Çelik.Henüz ona muayene olamadım,ben avrupa yakasında oturuyorum,yer olarak biraz ters ama mutlaka ona gidip muayaene olucam.Senden ricam ameliyatın hakkında bana bilgi verebilirmisin acaba.Tekrar teşekkür ediyorum :KK71:

kızlar carsamba gunu ıcın randevumu aldım.cok cok cok heyecanlıyım.boyut olarak olabılcegının en buyugunu ıstıyorum.tabı doktorumda hangısını uygun goruruse.. aklımda bır suru soru var.cok degısıık duygular ıcındeyım.acıycakmı? agrım kac gun surcek? amleıyat sonrasını nasıl atlatıcam? amelıyata gıderken yanımda neler bulundurmalıyım? en uygun kesi yerı neresıdır? daha once amlıyat olmus arkadaslardan yardım ıstıyorummm :KK43:(

canım ben de senin gibi düşünüp önce araştırmaya üniversite hastanelerinden başlayan bir insanım.ama bugün olduğum ameliyat ve elde ettiğim mutluluk nedeniyle iyi ki üniversite hastanesinde olmamışım,iyiki verilen tarihten vazgeçmişim diyebiliyorum... devlet ve üniversite hastanelerinde tabii ki çok çok iyi doktorlar vardır ama işte o doktoru bulmak önemli bir sorun.. bir de buralarda bir sorun ile karşı karşıya kaldığınızda size ne olduğunu açıklayacak bir muhatabınız yok.. inan yaşayarak ve edindiğim tecrübelerimle sana bunları söylüyorum,marmara,çapa,şişli etfale de gittim.. ben naci çeliğe oldum ameliyatımı ve hayatımda verdiğim en doğru karardı bi gün bile dememdim ben neden ameliyat oldum diye,inşallah sen de içine sinen bir doktor bulup ameliyatını olabilirsin

Merhaba Kalem1981, sen naci çelik'e mi ameliyat oldun acaba?

kızlar carsamba gunu ıcın randevumu aldım.cok cok cok heyecanlıyım.boyut olarak olabılcegının en buyugunu ıstıyorum.tabı doktorumda hangısını uygun goruruse.. aklımda bır suru soru var.cok degısıık duygular ıcındeyım.acıycakmı? agrım kac gun surcek? amleıyat sonrasını nasıl atlatıcam? amelıyata gıderken yanımda neler bulundurmalıyım? en uygun kesi yerı neresıdır? daha once amlıyat olmus arkadaslardan yardım ıstıyorummm :KK43:(

Öncelikle Şimdiden geçmiş olsun Seni Çok iyi anlıyorum sakin ol ve Doktoruna Güven Ameliyat Sonrasını RAHAT atlatırsın Hiçmerak etme Okuduğun Duyduğun Hiçbirşeyden EtkiLenme herkesin Vücudu Kendine Sana EN Büyük tavsiyem Bu Dur Ameliyata Gider ken Önden Dümeli Şeker gecelik sabahlık Sevimli Gömlekler Al yeni Alt olarak İç Çamaşırı Al Ben Öyle Yapmıştım Islak mendil Al Bol Bol Koltuk Altlarını Boynu nu Kollarını Sildirirsin deodorant Al terlik Al Lap Top Al var İse Ben Tüm Bunları Aldım Makyaj Malzemelerim SabahlıĞım Uygun Kesi yerini Doktor Belirler Bunu Ben Bilemem Benim Göğüs Altı Kesi si Oldu Maşallahım Var :13: Tam 1 Ay Oldu Karar verip Üzüntüden Kurtuldum Mutluyum Darısı Başına Canikommmmm :KK16:

arkadaşlar,doktor bana en fazla 275 cc sana yeter,daha büyüğü cok büyük olur dedi.sizce de doğru mu ya.benim omuzlarım çok geniş.yıllardır boks sporuyla uğraşıyorum.genişliğini siz tahmin edersiniz burdan.ben ufak bi göğüs istemiyorum.hatta doktora giderken 350 cc falan der heralde diye düşünoyrdum.250-275 cc duyunca şok oldum.buna çok üzülüyorum ya :KK43:

kızlar lütfen bana yardımcı olun ya :KK43: ameliyat sonrası hüsran yaşamaktan çok korkuyorum.boyum 167, kilom 48.cc olarak sizce ortalama ne olmalı ?

Öncelikle teşekkür ediyorum verdigin bilgiler için,burada yanlış anlaşıldım,konu saçma yerlere gidiyor.Ben devlet hastanelerinde ameliyat olan varmı,yada arştıran,bu konuda bilgisi olan kişlerden bilgi almak istedim.Ben muayene olmaya bile gitmedim devlet hastanesine.Bana sıcak gelen isimlerden birisidir Naci Çelik.Henüz ona muayene olamadım,ben avrupa yakasında oturuyorum,yer olarak biraz ters ama mutlaka ona gidip muayaene olucam.Senden ricam ameliyatın hakkında bana bilgi verebilirmisin acaba.Tekrar teşekkür ediyorum :KK71:
canım niye yanlış anlaşılasın ki.. ben seni çok iyi anladım çünkü ben de senin mantığın ile hareket etmiştim,ama ,inan boşa bi çaba olduğunu farkettim,neyse boşver özelde veya devlette ameliyat olma farklı bir konu.benim ameliyatım 2009 temmuz ayında oldu.protezler kas zarı altına yerleştirildi,ilk 2 gün hiç ağrım olmadı,saçımı topladım,elimi yüzümü kendim yıkadım,eve geldiğim gibi gardrobun içindeki kıyafetleri denemeye başladım,bu tam 2.gün yaptığım şeydi.. ama en büyük hataymış yaptığım.. daha sonraki 3 gün boyunca baya canım yandı,kollarını kullanmazsan öyle dayanılmayacak bir ağrısı olmuyor,ama kolları yormamak gerekiyor,benim bir taraf 255 cc diğer tarafa 290 cc koydu naci bey..naci bey her hastaya farklı bir tekniği uygulayan bi doktor,kas zarı,kas altı,kas üstü,dual plan,hastaya hangi teknik uygunsa o yöntemi uyguluyor,aklına başka takılan bişey olursa sorabilrisin

canım niye yanlış anlaşılasın ki.. ben seni çok iyi anladım çünkü ben de senin mantığın ile hareket etmiştim,ama ,inan boşa bi çaba olduğunu farkettim,neyse boşver özelde veya devlette ameliyat olma farklı bir konu.benim ameliyatım 2009 temmuz ayında oldu.protezler kas zarı altına yerleştirildi,ilk 2 gün hiç ağrım olmadı,saçımı topladım,elimi yüzümü kendim yıkadım,eve geldiğim gibi gardrobun içindeki kıyafetleri denemeye başladım,bu tam 2.gün yaptığım şeydi.. ama en büyük hataymış yaptığım.. daha sonraki 3 gün boyunca baya canım yandı,kollarını kullanmazsan öyle dayanılmayacak bir ağrısı olmuyor,ama kolları yormamak gerekiyor,benim bir taraf 255 cc diğer tarafa 290 cc koydu naci bey..naci bey her hastaya farklı bir tekniği uygulayan bi doktor,kas zarı,kas altı,kas üstü,dual plan,hastaya hangi teknik uygunsa o yöntemi uyguluyor,aklına başka takılan bişey olursa sorabilrisin

Tekrar teşekkür ediyorum sana kalem1981.Bugün telefon ettim,naci çelik in sekreteriyle konuştum.Biraz bilgi aldım,en kıssa zamanda gidicem görüşmeye.fiyat olarak 6000,8000 arası tutar dediler.Senin ne kadara mal oldu acaba ameliyatın.Onu ögrenebilirmiyim acaba.Ama sekreteriyle bile yaptıgım konuşma bana çokiyi geldi,güven verdi dogrusu.Ameliyat öncesi reismlerimi çekip 3 boyutlu olarak,silikonlu gögüslerimin vücudumun her yerinden nasıl duracagını görebilecekmişim.Bu olay çok hoşuma gitti.Umarım boyut olarakta anlaşabiliriz.Çünkü ben biraz büyük istiyorum.:21:

kızlar lütfen bana yardımcı olun ya :KK43: ameliyat sonrası hüsran yaşamaktan çok korkuyorum.boyum 167, kilom 48.cc olarak sizce ortalama ne olmalı ?

Aynen aynen. biz seninle aynıyız. internetten deli gibi göğüs resimleri arıyorum istediğim büyüklük bu diyebilmek için. biri bilgisayarımın geçmişine baksa sapık sanacak :)))

Biraz kilo all :)
Valla şekerim biz senle aynı vakit de olucaz galiba. Ben de 290lar 325ler arası istiyorum ama doktor söyler en son sözü tabi kiopuyorumnanaktan

ben kilo almak istemiyoruuuum. koca koca memişler yaptırıp 90-60-90 olmak istiyorum :)) hayali bile güzel.

ben kilo almak istemiyoruuuum. koca koca memişler yaptırıp 90-60-90 olmak istiyorum :)) hayali bile güzel.

ayyyy canımmmmmmmmmmm :KK19: bursadan birini görmek beni deli gibi mutlu etti.doktora karar veremiyorum ben.yani nedense doktorlar büyük yapmak istemiyo gibime geliyo.sen karar verebildin mi ? ya da içine sinen bi doktor var mı :KK54: yakında ömer buhşemle görüşcem ben.tek umudum o.en son da erhan şafakla görüşcem.artık ameliyatımı olmam gerek.izler açısından.

Tekrar teşekkür ediyorum sana kalem1981.Bugün telefon ettim,naci çelik in sekreteriyle konuştum.Biraz bilgi aldım,en kıssa zamanda gidicem görüşmeye.fiyat olarak 6000,8000 arası tutar dediler.Senin ne kadara mal oldu acaba ameliyatın.Onu ögrenebilirmiyim acaba.Ama sekreteriyle bile yaptıgım konuşma bana çokiyi geldi,güven verdi dogrusu.Ameliyat öncesi reismlerimi çekip 3 boyutlu olarak,silikonlu gögüslerimin vücudumun her yerinden nasıl duracagını görebilecekmişim.Bu olay çok hoşuma gitti.Umarım boyut olarakta anlaşabiliriz.Çünkü ben biraz büyük istiyorum.:21:

canım ben 5.500 e oldum,15 ay filan oluo...naci bey insanın vücuduna uygun olan en büyük protezi kullanıyo,bu noktada insanın vücudu belirleyici

ayyyy canımmmmmmmmmmm :KK19: bursadan birini görmek beni deli gibi mutlu etti.doktora karar veremiyorum ben.yani nedense doktorlar büyük yapmak istemiyo gibime geliyo.sen karar verebildin mi ? ya da içine sinen bi doktor var mı :KK54: yakında ömer buhşemle görüşcem ben.tek umudum o.en son da erhan şafakla görüşcem.artık ameliyatımı olmam gerek.izler açısından.

:))) ah canııııııım ama ben diyarbekire taşındım :))) memişleri erteledim şubata. ama ben istenbulda olmaya karar verdim. bursada bi doktorla görüştüm, görüştüğüme bile pişman oldum. hiç ilgilenmedi. hem de istenbuldaki tanınmış doktorlarla aynı fiyatı söylüyor. sanki zorla ameliyat ettireceğim kendimi ona. o hastalarının peşinden koşacağına bizim onun peşinden koşacağımızı sanıyor herhalde. deli mi ne :)) vazgeçtim istanbula gideceğim. küstüm :KK66:

evet canım naci çeliğe ameliyat oldum ve sonuçtan ve doktorumdan inanılmaz memnunum

Çok teşekkürler cevabın için. Çok fazla doktor araştırdım ama ilk sırada Naci Çelik var şuan benim için. En yakın zamanda görşeceğim kendisi ile. Hem burun hem göğüs istiyorum zaten. sanırım birlikte olmam da çok mantıklı. senin gibi olumlu yorum yapıp çok memnun kişiler beni çok fazla motive ediyor.

X