- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
Yok canım. devlet hastanaleri aklıma geldimediği gibi düşünmüyorumda. benim derdim ücret fazlalığı değil. bir kere yaptırmayı düşündüğüm birşey için elimden geldiğince masraf edebilirim. benim için başarılı doktor isimleri önplanda. Naci Çelik, Onur Erol, Serdar Eren, Tuğrul Turam gibi isimler var aklımda aslında.
Size sadece fikir olsun diye öneride bulundum ben.Herkez tabiki bu ameliyatı bir kere oliyim,kurtuliyim diye düşünür,bunu kim istemez.Bir çok başarılı doktor elindende malesef menmun olanda var olmayanda.Her ameliyat risk taşır.Bir başkasının ameliyatı çok başarılı geçerken,sizin ameliyat sonranızda bir sorun çıkabilir.Tabiki insan ismi daha çok duyulmuş,güvenilir bir doktorun elinde ameliyat olmayı ister.Ama sonuç şans birazda belki.Bende ameliyat olmayı düşünüyorum.Ama okey budur dedigim bir doktor henüz bulamadım.Ücret fazlalıgı,doktorun isim yapması,ameliyatım başarılı geçecek,herşey istedigim gibi olacak demekse.Bizim bu kadar doktor araştırmamız ve bu kadar beklememiz saçma olurdu degilmi?