Silikon, rapor, gizlilik..

Ankarali124

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2019
17
3
Veeee kızlar birkaç konu açtım sizlerde cevap verdiniz çok sağolun. Şimdi gelelim konuya. Ben hastanede çalışıyorum memurum. Erzurum da. Ankara da olacağım nasipse. Ve yalnız olacağım. Hastaneden çıkınca üç beş gün bir otelde kalırım artık yapacak bişey yok.. Şimdi raporlar sanırım on günlükmüş
Rica etsek başka bişey yazarlar mı malum hastane birde herkes uyanık. İllede silikon değil de başka birşey. Mesela ne olabilir?
Bu on günlük rapor bitince duruma göre bir on gün daha oluyormuş. Bu doğru mu. Yani devlet memuruyum bide estetiğe giriyor kabul edilmiyor bu rapor derlerse ya. Ayyy korktuğum şey olmasın. Bilgisi önerisi olanlar dan yardım bekliyorum

Niye kabul edilmesin rapor . Bnm raporumda memenin diğer bozuklukları yaziyordu. Heyet raporu aldm 20 gün .ameliyat olalı 2 ay oldu sozlesmeliyim kimse bisey demedi.

Tek seferde alabilir miyiz bu raporu peki. Şimdi ben ankaraya gidince raporun görüntüsünü atacağım. Raporum bitip döndüğümde de aslını vereceğim. Böyle oluyor sanırım değil mi.. Valla insan bildiği şeyi de unutuyor heyecandan

Evet tek seferde aldm heyet alırsan rapor hakkındanda gitmiyor yıllık 45 gün olandan . Ve heyet olunca kimse sormaz bile . Faxliyorsun rapor bitiminde aslını götürüyorsunuz.

Çok çokkk sağolun son bir sorum daha olacak. Şimdi özel bir hastanede olacağım için doktor derse on günlük yeter öyle yazıyorum ne yapmam lazım heyet için. Çünkü tüm gün nerdeyse ayaktayım ellerimle kollarımla aktif bir işim var.
Evet tek seferde aldm heyet alırsan rapor hakkındanda gitmiyor yıllık 45 gün olandan . Ve heyet olunca kimse sormaz bile . Faxliyorsun rapor bitiminde aslını götürüyorsunuz.

bu konuyu ben de merak ediyorum elimle kolumla çok aktif bir işim var. heyet raporu olmazsa olmaz da o nasıl olacak

Arkadaşlar benim de uzman yardımcısı olarak atanma durumum var ve maddi yönden daha uygun olacagımdan işe başlayınca meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum.Rapor vb konularda sorun yaşar mıyım , bu ameliyat benim için çok önemli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…