Sevgili arkadaşlar. Gülümseyerek okudum yazılanları. Belli oluyor mu ne demek? Kabak gibi ortada. O içinize konan şeyler vücutta görünmez değil ki:)) filmi çeken hemen sizi bi kenara çekip teyit eder eğer önceden bilgi vermediyseniz. İşyeri durumuna gelince bu tip şeyler gizli ve kişiye özeldir. Sadece şirket doktoru ve hemşiresi bilir. Diyelim ki çok dedikoducu ve söyledi ki sanmam bu onun ayıbı ve kıskançlığı olur hemşire tarafında.Utanmanıza gerek yok.Zamanla alışacaksınız:)Ya farklı şeyler düşünürse hakkımda? Ben dış görünüş olarak baya bakımlı biriym bi de silikon taktrdm ben gençliğimde dediğimde başka bişey şekillenmesin aklında? bayanlar bile o şekilde düşünüyo erkekleri hele hiç anlamaz bizim psikolojimizi. Haksız mıyım
Bir de mesela ortaya çıktı bir şekilde diyelim senle evlenmeden taa kaç yıl önce yaptırdım söyleme geregi duymadım falan desem olmaz mı? Gerçekten söylemek istemiyorum ben
birkaç ay önce kalça üstü düştüğüm için röntgen filmi çekilmiştim. haliyle üst taraftan da biraz görüntü alınmıştı ve protezler gözüküyordu. yuvarlak ve sisli bir boşluk biçiminde gözüküyor. evlilik zamanında da röntgen istiyorlarmış. bunu da geçelim, günün birinde mutlaka film istenir. eşimizden gizleyeceğimiz bir konunun sonradan açığa çıkması hem bizi hem onu kırar. üzücü durum...
Konuyla alakası yok ama bende yaklaşık 2 ay önce düştüm kalça üzeri merdivende bundan 2 hafta sonrasındada birden şiddetli ağrı çektim şimdilerde çok oturursam kuyruk sokumum ağrıyor hemen içeride şişlik tarzı bişey var canım sende ne sonuç çıktı ? İncin me mi olmuş?
bi kere kesinlikle soracaktır bu memeler nasıl böyle diye çünkü iri dolgun memelere sahibiz doğal olan bu büyüklükte memeler diri olmaz o yüzden ztn löp löp sallanıyor mesela ben 75 c takınca sallanmıyo b takınca yanlardan sıkıştırıyo birleşiyor ve yürürken löp löp sallanıyor eğer ki sormazsa adam önceden doğru düzgün meme mıncıklamamış demektir çünkü silikon memelerde deformasyon az olur hele ki bizim gibi meme dokusu olmayanlardaBir de mesela ortaya çıktı bir şekilde diyelim senle evlenmeden taa kaç yıl önce yaptırdım söyleme geregi duymadım falan desem olmaz mı? Gerçekten söylemek istemiyorum ben
Ben yarın ameliyat Olacağım ancak içimi bir korku kapladı ya sağ çıkamazsam diye bu aralar herşey üst üste geliyor belki ruhsal Açıdan çok sıkıntılı Olduğum bir dönem olmasa daha farklı düşünürdüm vazgeçmeyi bile düşündüm çok kararsızımCanım,senin bileceğin bir konu. Ama normalde bu ameliyat-ı olanların protez kartını bile cüzdanlarında taşıması gerek acil bir durumda bilgi verilmesi için. Tutabilmek ben olaya ciddi yaklaşıyorum sen daha farklı
Ben yarın ameliyat Olacağım ancak içimi bir korku kapladı ya sağ çıkamazsam diye bu aralar herşey üst üste geliyor belki ruhsal Açıdan çok sıkıntılı Olduğum bir dönem olmasa daha farklı düşünürdüm vazgeçmeyi bile düşündüm çok kararsızım
O korku her ameliyatta oluyor tabi. Ben kaç kez ameliyat oldum ama o hissi yaşıyorum her defasında. Fakat narkozuda seviyorumBen yarın ameliyat Olacağım ancak içimi bir korku kapladı ya sağ çıkamazsam diye bu aralar herşey üst üste geliyor belki ruhsal Açıdan çok sıkıntılı Olduğum bir dönem olmasa daha farklı düşünürdüm vazgeçmeyi bile düşündüm çok kararsızım
Aynı korku bende de var. Bana bişey olursa annem beni parçalarBen yarın ameliyat Olacağım ancak içimi bir korku kapladı ya sağ çıkamazsam diye bu aralar herşey üst üste geliyor belki ruhsal Açıdan çok sıkıntılı Olduğum bir dönem olmasa daha farklı düşünürdüm vazgeçmeyi bile düşündüm çok kararsızım
Yahu ben o kadar boşboğazım ki, bekarken yaptırmış olsaydım bile kesin derdimBen sırf söylememek için koltuk altı yaptırdım
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için bir kaç saat sonra ameliyatta Olacağım..Sakın vazgeçeyim deme. Yüzüp kuyruğuna gelmişsin neredeyse. Yarın anesteziden uyandığın anda şükredeceksin Allahın izniyle hiç bir sorun olmaz canım inşallah buradaki bir çok kişi bu kaygıyla girdi ameliyata. Yaşananlar hep dejavu gibi herşey aynı herkes çok kez aynı şeyleri hissetti yaşadı ilk hafta kahretmeler pişmanlıklar falan sonradan inanılmaz mutlu olacaksın :)
Insallah guzel sonuclarla doneceksin, o korkuyu hepimiz yasadik, sakinlestiriciyiverdikten sonrs nasil gittigini bile hatirlamiycaksin ameliyata, sonuclarini belkiyoruz simdiden hayirli olsunÇok teşekkür ederim yazdıklarınız için bir kaç saat sonra ameliyatta Olacağım..
Canım nasılsın ? Nasıl hissediyosun kendini? Çok geçmişler olsunÇok teşekkür ederim yazdıklarınız için bir kaç saat sonra ameliyatta Olacağım..
Bunu ben de okumuştumkonuya dönecek olursak ekşisözlükte birisi yazmış annesinin ciğer filmine bakmış Dr kadınınki sadece soğuk algınlığıymış Dr Ciğerlerin dolu zatürre demiş hemen yatış yapmışlar Gögüs kliniğine göndermişler ama kadında öksürük bile yok başka Dr demişki hanfendi bi şeyiniz yok iki tane proteziniz var sadeceçocukta öyle anlamış annesine silikon olduğunu çok büyütülecek bi konu değil aslında Seden bizim kime ne ki
İnşallah rahat atlatırsın canım:)Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için bir kaç saat sonra ameliyatta Olacağım..
Ferruh bey bana da eğer eşinizle sonradan evlenseydiniz ameliyat olduğunuzu anlamazdı demişti.ben kesinlikle dayanamaz söylerdim.ama forumda eşine söylemeyenleri de okudum.sen kendini nasıl rahat hissedeceksen canım.eğer zor durumda kalırsan büyük fibrokistlerim vardı,onlar ameliyatla temizlenince şekil bozukluğu olmasın diye mecburen silikon takıldı diyebilirsinYa farklı şeyler düşünürse hakkımda? Ben dış görünüş olarak baya bakımlı biriym bi de silikon taktrdm ben gençliğimde dediğimde başka bişey şekillenmesin aklında? bayanlar bile o şekilde düşünüyo erkekleri hele hiç anlamaz bizim psikolojimizi. Haksız mıyım
Hadi gözun aydın güzel sonuçlar duymak ne güzel :))Çok teşekkür ederim hepinize çok şükür iyi geçti ameliyat, şu an evimdeyim Dikiş yerleri biraz ağrıyor bir de fazlaca baskı hissediyorum ki normal bir anlık bir kararla girdim ameliyata şimdilik pişman değilim bir an önce toparlanmaya çalışacağım. Allah Razı olsun hepinizden iyi dilekleriniz için de tekrar teşekkür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?