Sevgili arkadaşlar. Gülümseyerek okudum yazılanları. Belli oluyor mu ne demek? Kabak gibi ortada. O içinize konan şeyler vücutta görünmez değil ki:)) filmi çeken hemen sizi bi kenara çekip teyit eder eğer önceden bilgi vermediyseniz. İşyeri durumuna gelince bu tip şeyler gizli ve kişiye özeldir. Sadece şirket doktoru ve hemşiresi bilir. Diyelim ki çok dedikoducu ve söyledi ki sanmam bu onun ayıbı ve kıskançlığı olur hemşire tarafında.Utanmanıza gerek yok.Zamanla alışacaksınız:)Ya farklı şeyler düşünürse hakkımda? Ben dış görünüş olarak baya bakımlı biriym bi de silikon taktrdm ben gençliğimde dediğimde başka bişey şekillenmesin aklında? bayanlar bile o şekilde düşünüyo erkekleri hele hiç anlamaz bizim psikolojimizi. Haksız mıyım
Ayrıca eşime söylemem vs durumuna gelince kadın vücuduyla ilgili biraz tecrübesi olan her erkek protezi anlar.Anlaşılmaması imkansızdır. Bi kere silik de olsa iz kalır.En az iz meme ucundan operasyon geçiren kişilerde olur ve onda bile silik iz vardır. Protezli meme her zaman normal göğse göre çok daha diri ve serttir. En doğal yapılmış olanı bile farkettirir kendini çıplakken ve temas durumunda.Giyinikken ya da bikiniyle tabi ki anlaşılmaz eğer çok büyük değilse. Benim koca memeleri bile bikinili anlamayanlar oluyor düşün:) ama şunu diyim bu işe giren kişi anlaşılmasın diye isteyebilir anlayabilirim ama bu konuda takıntı yapmamak lazım. Anlaşılırsa da anlaşılır takılmayın bence.
Ben mamografi de çektirdim.Digital makina olanı kullandım.Zaten meme yoğunluğuna göre sıkıştırıyor.Asla eski yöntem olan memeyi tamamiyle ezerek mamografi çekme yöntemi protezli bir göğüse olmaz. Sorun da olmuyor. Bu tip sorun teşkil etse inanın memesi kanserle alınmış olan hastalara hem de ameliyat esnasında protez koymazlar. Keyfinize bakın ve üzmeyin kendinizi.Sevgiler