Silikon pismanligi

Yani beğenip begenmemekten öte rippling in aşırı derecede varlığı rahatsız ediyo aslinda ... derimin altında bariz bi şekilde elime geliyo 2. Kez olursam kasalti olurmuş onada cesaret edemiyorum 2 yaşında ve 8 yaşında çocuklarım var ağrılı geçiyormuş valla ne bileyim herşeyin hayırlısı tek dileğim inşallah eski haline döner kasustu oldugu için sarkmaya bile başladı çok moralim bozuk... 14 nisanda alıncak nolur dua edin

KIZLAR BİRAZ ÖNCE HASTANEDE AMELİYATIMDA BULUNAN Bİ ASİSTANLA GÖRÜŞTÜM SAMİMİ Bİ KIZ ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜ BEN BÖYLE SORUNLAR YAŞAYINCA BİRAZ ARAŞTIRMIŞ Bİ ARKADAŞIDA KASÜSTÜ BÜYÜK YAPTIRMIŞ SONRA RAHATSIZ OLUP KÜÇÜLTTÜRMÜŞ YİNE KASÜSTÜ TEKNİK İLE ŞİMDİ ÇOK MEMNUNMUŞ..BANADA SAKIN ÇIKARTTIRMA KÜÇÜLTTÜR MORALİN ÇOK BOZULUR DİYO... ASLINDA DOKTOR ÇIKARDIKTAN SONRA KENDİ VÜCUDUMDAN YAĞ ALIP İÇERİ ENJEKTE EDİCEKTİ DEFORMASYONU BİRAZ OLSUN İYİLEŞTİREBİLİR DİYE.. Bİ FİKRİ OLAN VARMI YARDIMCI OLUN LÜTFEN İNANIN 2 AYDIR MORALİM SIFIR HİÇ UYUYAMIYORUM HASTALANICAM ONDAN KORKUYORUM cansoo cansoo magic angel magic angel @soocute

YANİ KENDİ YAĞ DOKUM GERÇEKTEN İŞE YARICAĞINI ESKİ HALİNE GETİRECEĞİNİ BİLSEM HİÇ DÜŞÜNMEDEN ÇIKARTTIRICAM.... DR. SENİ TATMİN ETMEZ DİYO AMA BİLEMEDİM HANGİ ANLAMDA TATMİN ETMEZ... YAĞ DOKUSUNUN İYİLEŞTİRME VE DİRİLEŞTİRME ÖZELLİĞİ OLDUĞUNU DUYMUŞTUM... BİDE İZLER BANA HATIRA KALICAK ONADA ÜZÜLÜYORUM:KK43:((( TEKRAR KASÜSTÜ KÜÇÜLTTÜRME FİKRİ NASIL FİKRİ OLANLAR LÜTFEN Bİ SES VERİN:KK43: arzum77 arzum77

Son düzenleme:
İNŞALLAH CANIM BEN AYNI DOKTORA YAPTIRICAM ÇÜNKÜ YAPILANI EN İYİ O BİLİYO FARKLI Bİ DR. DA RİSK DİYE DÜŞÜNÜYORUM... DÜN GÖRÜŞTÜK ÇIKARIRSAM ÇOK ÜZÜLÜCEM BİLİYORUM KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUCAK... BANADA KÜÇÜLTÜP ETRAFINA YAĞ EJEKSİYONU YAPILABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ DR.
BENİM TEK SORUNUM ŞU İKİNCİ İŞLEMDEN SONRA NE KADAR GARANTİSİ VAR AYNI ŞEYLERİ TEKRAR YAŞARMIYIM KORKUSUYLA CESARET EDEMİYORUM... ÇOK KARARSIZIM AYRICA 5.600 TL FİYAT İSTEDİ İNDİRİMİL HALİ BU
slm elif izlemeye alırmısın fotolarını göreyim..ben ameliyat olalı 13 gün oldu 385 taktırdım ve güzel durduğunu düşünüyorum seni çok merak ettim neden bukadar sıkıldın küçük olmanın duygusundan şu anki halin bence çok daha iyidir..eğer tahmin ettiğim doktorda yaptırdıysan iyiki ondan vazgeçmişim diyicem

canım resimleri kaldırdım malesef... ben çıkarttırdım geçen hafta:KK43::KK43::KK43: evet çok zor bi karardı ama sağlığım söz konusuydu artık... ve 1 haftadır nefes alıyorum inanılmaz rahatladım.. bu iş bana göre değilmiş onu anladım.. buarada doktorum haluk duman dı...

canım resimleri kaldırdım malesef... ben çıkarttırdım geçen hafta:KK43::KK43::KK43: evet çok zor bi karardı ama sağlığım söz konusuydu artık... ve 1 haftadır nefes alıyorum inanılmaz rahatladım.. bu iş bana göre değilmiş onu anladım.. buarada doktorum haluk duman dı...
Hayırlısı olsun canım

geçmiş olsun küçültme ameliyatı mı oldunuz, bende 2012 de 300 cc mentor damla kas altına taktırdım aslında normal boyuttalar ama ben minyon tipliyim bana ağır geliyor, adet dönemlerimde sertleşiyo acıyo, bende küçültme ameliyatı istiyorum 4 sene önce 10000 tl idi şimdi ekonomik durum yok o zaman bile borca girdim, ameliyat olduğuma pişman değilim 250 cc istiyorum, ne kadar tuttu ameliyat

üzüldüm senin adına keşke sende bu mutluluğu uzun bi süre yaşasaydın ve umarım ben senin yaşadıklarını yaşamam daha çok yeni ne olacağı belli olmaz :KK43: sizin sıkıntı en baştanmı vardı..çünkü ağrılarım olunca hep siz aklıma geliyosunuz korkuyorum

cansoo cansoo Canım fotoğraflarına baktım. Bence vücûduna göre büyük değiller ve hoş görünüyor. Senin göğüslerin Ebru POLAT'ıkine benzemiş üstlerin dolgunluğu sebebiyle. Aslında birçok kadın da dokusuzluktan şikâyetçi ve üstlerinin tahta gibi durup, protezlerin de portakal gibi durmasından. Ben beğendim açıkçası. Benim izlerim de yaklaşık 5-6 cm. kadardı, şimdi neredeyse belirsiz hale geldiler.

geçmiş olsun küçültme ameliyatı mı oldunuz, bende 2012 de 300 cc mentor damla kas altına taktırdım aslında normal boyuttalar ama ben minyon tipliyim bana ağır geliyor, adet dönemlerimde sertleşiyo acıyo, bende küçültme ameliyatı istiyorum 4 sene önce 10000 tl idi şimdi ekonomik durum yok o zaman bile borca girdim, ameliyat olduğuma pişman değilim 250 cc istiyorum, ne kadar tuttHAYIR CANIM BEN TAMAMEN ÇIKARTTIRDIM:))

üzüldüm senin adına keşke sende bu mutluluğu uzun bi süre yaşasaydın ve umarım ben senin yaşadıklarını yaşamam daha çok yeni ne olacağı belli olmaz :KK43: sizin sıkıntı en baştanmı vardı..çünkü ağrılarım olunca hep siz aklıma geliyosunuz korkuyorum
İLK BAŞLARDA SADECE BÜYÜK GELİYODU GÖZÜME ÖDEMLER İNİNCE BİRAZ ALIŞMIŞTIM FAKAT DAHA SONRA RİPPLİNG OLUŞTU VE NEFES ALAMIYODUM RESMEN PSİKOLOJİL ZANNETTİM HEP AMA DEĞİLMİŞ:)
İNANILMAZ RAHATLADIM.. VE ÇOKTA PİŞMAN OLDUM AÇIKÇASI... İZLERİMDE HATIRAM OLUCAK SANIRIM:))
HERŞEYİN DOĞALI GÜZELMİŞ ONU ÇOK İYİ ANLADIM

BUGÜN İLK DEFA ÖLÇÜM YAPTIM:) SİLİKONLARLA 92 CM OLMUŞTU
ÇIKARILDIKTAN SONRA YANİ ŞUAN 86 OLMUŞ... ÜSTLER BİRAZ BOŞ DURUYO AMA TOPARLANICAK İNŞALLAH İNANIYORUM.... MERSİN YAĞI İLE MASAJA BAŞLIYORUM BUGÜN BİRAZ TOPARLANSA BİLE YETER DİYORUM..
BUGÜN TAM 8 GÜN OLDU ÇIKARTTIRALI HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA DÜZGÜN GELİYO GÖZÜME İLK GÜN ÇOK KÖTÜYDÜ ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM:KK43:(( AMA ŞİMDİ UMUTLUYUM ..
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İNŞALLAH... BENİM OLMADI BÖYLESİ HAYIRLIYMIŞ DİYORUM.... AMA SON 3 AY YAŞADIKLARIMLA KIYASLARSAM ŞUAN ÇOK DAHA MUTLUYUM:))[/QUOTE]

cansoo cansoo Canım fotoğraflarına baktım. Bence vücûduna göre büyük değiller ve hoş görünüyor. Senin göğüslerin Ebru POLAT'ıkine benzemiş üstlerin dolgunluğu sebebiyle. Aslında birçok kadın da dokusuzluktan şikâyetçi ve üstlerinin tahta gibi durup, protezlerin de portakal gibi durmasından. Ben beğendim açıkçası. Benim izlerim de yaklaşık 5-6 cm. kadardı, şimdi neredeyse belirsiz hale geldiler.
Cnm cok tesekkurler moral oluo ama inan ki fotodan cok daha beter haldeler resmen kisiligimin onunde goguslerim o yuzden sevmiyorum insallah ikinci ameliyati olup sizlwr gbi guzel sonuclar alablrm

BUGÜN İLK DEFA ÖLÇÜM YAPTIM:) SİLİKONLARLA 92 CM OLMUŞTU
ÇIKARILDIKTAN SONRA YANİ ŞUAN 86 OLMUŞ... ÜSTLER BİRAZ BOŞ DURUYO AMA TOPARLANICAK İNŞALLAH İNANIYORUM.... MERSİN YAĞI İLE MASAJA BAŞLIYORUM BUGÜN BİRAZ TOPARLANSA BİLE YETER DİYORUM..
BUGÜN TAM 8 GÜN OLDU ÇIKARTTIRALI HER GEÇEN GÜN BİRAZ DAHA DÜZGÜN GELİYO GÖZÜME İLK GÜN ÇOK KÖTÜYDÜ ÇOK ÜZÜLMÜŞTÜM:KK43:(( AMA ŞİMDİ UMUTLUYUM ..
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İNŞALLAH... BENİM OLMADI BÖYLESİ HAYIRLIYMIŞ DİYORUM.... AMA SON 3 AY YAŞADIKLARIMLA KIYASLARSAM ŞUAN ÇOK DAHA MUTLUYUM:))
[/QUOTE]
Kesinlikle katiliorm insallah cok daha mutlu olursun tecrube etmeden hicbseyi bilemiyoruz malesef. Zamanla cok daha ii olucaksin eminim biraz daha toparlayip otursun da... Allah hepimizin gonlune gore versin canim benim

Kesinlikle katiliorm insallah cok daha mutlu olursun tecrube etmeden hicbseyi bilemiyoruz malesef. Zamanla cok daha ii olucaksin eminim biraz daha toparlayip otursun da... Allah hepimizin gonlune gore versin canim benim[/QUOTE]
Teşekkür ederim canım sağol... inşallah seninde herşey gönlüne göre olur...

İzlemeye alabilir misin? Çok merak ettim seni bu kadar rahatsız edecek derecedemi :KK43:

BUARADA İÇİMDEN ÇIKINCA ELİME ALDIM ÇOK FARKLIYDI YAPIŞ YAPIŞ NASIL DURDUM BUNLARLA 3 AY DİYE DÜŞÜNDÜM.. BUZ GİBİ ÇOK FARKLI Bİ DUYGU İNŞALLAH ÇIKARTTIRMAK ZORUNDA KALMAZ KİMSE....
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN... BİRKAÇ AY SONRA NE HALDE OLDUKLARINI PAYLAŞIRIM ÖZELLİKLE ESKİ HAlLİNİ BİLENLER İÇİN... ŞUAN İYİ GİDİYO BAKALIM HERŞEYİN HAYIRLISI....

E elifiminkareni benide izlermisin, bende ameliyat olucam, olumlu yorumlar kadar olumsuz sonuçlarla karşılaşanlarıda merak ediyorum
Bazen pişman olurmuyum diye korkuyorum

Canım ben albümü kaldırdım malesef :KK43: gizlilik ayarlarıyla ilgili sorun yaşadım.. ama benim çok doğal olmuştu görüntü olarak gören arkadaşlar inanamamıştı silikon olduguna:)) ama dediğim gibi iyi düşünülmesi gereken bi konu azda olsa dokunuz varsa ben yaptırılmaması taraftarıyım canlı canlı denedim ve gördüm... ama bazı arkadaşların gerçekten dümdüz ozaman da iyi düşünüp karar verilmeli diyorum.. sonuçta buda bi risk yinede iyi dusun

X