Silikon pismanligi

Yahu o muhteşem memelere kıyılır mıydı hiç :KK66: Nur topu gibi 365 cc koymuşlardı, kahrolurdum Wallahi :KK70: haziraninci haziraninci , WhiteSwan_ WhiteSwan_ , o kadar zor ve ağrılı bi süreç geçirdi ki anlatamam. Hatta ameliyatın 2. Günü nöbetçi plastik cerrah bulsa o gece gidip çıkarttıracaktı. Çok şükür gerek kalmadı bunlara :KK66: şimdi atom bombası gibi geziyor canım arkadaşımmmmm :KK19::KK36:
Dün gece aynı şeyleri bende düşündüm inanamiyorum inşallah geçer ama bunlar resmen taş ben 300 cc istedim dokum vardı az da olsa ameliyata girerken kasalti 350 doldurur dedi ama doldurmamış 375 cc diyince şok oldum boy 1.70 kilo 56 omuzlarim geniş ama bukadar büyük düsunmemistim inş dediğiniz gibi olur tsekkur edrim biraz olsun rahatladım.

Dün gece aynı şeyleri bende düşündüm inanamiyorum inşallah geçer ama bunlar resmen taş ben 300 cc istedim dokum vardı az da olsa ameliyata girerken kasalti 350 doldurur dedi ama doldurmamış 375 cc diyince şok oldum boy 1.70 kilo 56 omuzlarim geniş ama bukadar büyük düsunmemistim inş dediğiniz gibi olur tsekkur edrim biraz olsun rahatladım.
Benim boyum 1.68 kilom 52 benim 365 cc ama çok büyük durmuyor ama ilk günler füze gibiydi. Bunlar cok büyük diye ağladım. Acıdan ağladım alısamam diye ağladım. Ağladımda ağladım yani ama simdi gerçekten dolu bir avuç memem var. Onlar kücülücek şimdi ki boyutunu baz alma kendine biraz zaman tanı.

Canım, için rahat olsun , benim boy 176 kilo 61. Sıfır doku,Omuzlar dar, uçlar ayrık olduğu için ancak 325 cc olmuş. Bu da bir avuç meme demek. Dolgun olmadı yani :KK66: Senin boyundaki ve ölçündeki birine o cc nefis olmuştur. Hadi hadi şımarıklık yapma çok kıskandım :KK66:

Bos yere tasalanmisim diye yazacaksin 3 hafta sonra buraya :))
1.75 boyum kilom 52(idi ameliyata girerken) 325'lerim var benim de :)
Ilk hafta o kadar saftirik gorunuyorlardi ki anlatamam.
Hala yeni 5.5 ay oldu, ama dogallar simdiden, sanki onlarla dogmusum bir 23 yil kadar ayri yasayip yeniden kavusmus gibi :)

Hala yeni 5.5 ay oldu, ama dogallar simdiden, sanki onlarla dogmusum bir 23 yil kadar ayri yasayip yeniden kavusmus gibi :)
Benimkiler kare gibi bişeydi ilk günler :))

Benimkiler kare gibi bişeydi ilk günler :))
7gen diye tarif edeyim siz hayal edin :)
Bir ilk 1 ay gece gunduz, her saniye meme ucu sis, sanki az once lavabo tompasina magruz kalmis gibi:KK48: Ne giysem ordan merhaba diyor :))
Agustos sicaginda salla kamufle ederek dolandim :rolleyes:

Benim boyum 1.68 kilom 52 benim 365 cc ama çok büyük durmuyor ama ilk günler füze gibiydi. Bunlar cok büyük diye ağladım. Acıdan ağladım alısamam diye ağladım. Ağladımda ağladım yani ama simdi gerçekten dolu bir avuç memem var. Onlar kücülücek şimdi ki boyutunu baz alma kendine biraz zaman tanı.
Hepiniz çok tatlisiniz yardımcı olduğunuz için çok tşk ederim aslında ameliyat tan sonra çok fazla ağrı cekmedim hatta kollarimi hep kullandım 1. Günümde saçlarımı topladım falan ama bu gerginlik ağrı geçmeyecek diye çok korkuyorum hissis bide bakmak bile istemiyorum o derece

Hergün

Ağlıyorum bende aynen ben ne yaptım yaaaa diyip ve küçük değilim 36 yaşındayım tam 5 dr görüştüm 5. De karar verdim diğer 4 dr kas üstü veya dual plan önerdi ama bu dr kas altı dedi herseye tamam dedim hala inanamiyorum

ben de inanamamıştım hayal gibi gelmişti kendime çok kızmıştım

İnş canım yaa ben bu ameliyatı okadar çok istedim ki ve benim panik atagim olmasina rağmen kendimi teselli ederek girdim ameliyata sonucu hep güzel düşünmeye çalıştım çıkartmak zorunda kalırsam da mahvolurum

İdolümsün canım yaaaaa bukadar şeyi nerden biliyorsun ağzım açık kaldı.bu forumda bir bilene sor bölümü açılmalı başınada seni koymalılar Bir bilene soocute :KK66:
yok canım Estağfurullah :)

son görüştüğüm plastik cerrahla vaktimiz olsa bana 6 yıllık tıp eğitimini 5 yıllık ihtisasını anlatacaktı ama sadeçe meme ve liposuction üzerine görüştüm haa bi de burun tabi sağ olsun

yakında burundan da ameliyat olabilirim.

selam kızlar lütfen cevap verin çok moralim bozuk :/
ben hasan fındığa ameliyat oldum 5 ayı biraz geçti. kas altı 350 cc kondu.
sol göğsüm ameliyattan sonrada daha ağrılıydı ve baya koyu morluklar vardı. hala da geçmeyen hissizlik var meme ucu altında ve üstünde baya büyük bir alan.zaten zaman zaman sancılanıyordu ama pek umursamadım daha yeni diye diye 5 ayı geçti.
şu an acayip ağrılarım var sol göğsümde ve en başından beri daha sertti hala öyle.
sabah uyandığımda içine bişey sıkışmış gibi ağrıyor. gün içinde hareket ettikçe bir şey batıyor gibi. kas ağrısı olduğunu düşünüyorum çünkü duşa falan girdiğimde sıcak sudan sanırım bir rahatlama oluyor ama sonra tekrar geriliyor.
kapsül oluşumundan korkuyorum. hasan bey bu hafta şehir dışındaymış öbür hafta hafta sonuna randevu alabildim. işten dolayı da gidemedim şidmiye kadar. kapsül oluştuğunda böyle mi oluyor böyle ağrı yaşayan varsa cevap-yorum bekliyorum. teşekkürler şimdiden.

selam kızlar lütfen cevap verin çok moralim bozuk :/
ben hasan fındığa ameliyat oldum 5 ayı biraz geçti. kas altı 350 cc kondu.
sol göğsüm ameliyattan sonrada daha ağrılıydı ve baya koyu morluklar vardı. hala da geçmeyen hissizlik var meme ucu altında ve üstünde baya büyük bir alan.zaten zaman zaman sancılanıyordu ama pek umursamadım daha yeni diye diye 5 ayı geçti.
şu an acayip ağrılarım var sol göğsümde ve en başından beri daha sertti hala öyle.
sabah uyandığımda içine bişey sıkışmış gibi ağrıyor. gün içinde hareket ettikçe bir şey batıyor gibi. kas ağrısı olduğunu düşünüyorum çünkü duşa falan girdiğimde sıcak sudan sanırım bir rahatlama oluyor ama sonra tekrar geriliyor.
kapsül oluşumundan korkuyorum. hasan bey bu hafta şehir dışındaymış öbür hafta hafta sonuna randevu alabildim. işten dolayı da gidemedim şidmiye kadar. kapsül oluştuğunda böyle mi oluyor böyle ağrı yaşayan varsa cevap-yorum bekliyorum. teşekkürler şimdiden.

Canım öncelikle geçmiş olsun , anlattıkların bana Okadar tanıdık geldi ki çünkü ben de Hasan bey e 1,5 sene önce göğüs büyütme ameliyatı oldum ve senin yazdıklarını bire bir fazlasıyla ben de yaşadım ve ben dayanamayıp bir sene sonra Hasan bey e tekrar çıkarttırarak rahatladım , her gittiğimde bana geçeceğini söyledi ama maalesef Ağrılarım devam etti , dediğin gibi ben de duşta rahatlıyordum sadece ama bir çözüm önerisi de sunmayınca , çareyi çıkarttırmak da buldum , inşallah sen yaşamazsın , bir an önce geçmesini diliyorum , çok gecmiş olsun

Canım öncelikle geçmiş olsun , anlattıkların bana Okadar tanıdık geldi ki çünkü ben de Hasan bey e 1,5 sene önce göğüs büyütme ameliyatı oldum ve senin yazdıklarını bire bir fazlasıyla ben de yaşadım ve ben dayanamayıp bir sene sonra Hasan bey e tekrar çıkarttırarak rahatladım , her gittiğimde bana geçeceğini söyledi ama maalesef Ağrılarım devam etti , dediğin gibi ben de duşta rahatlıyordum sadece ama bir çözüm önerisi de sunmayınca , çareyi çıkarttırmak da buldum , inşallah sen yaşamazsın , bir an önce geçmesini diliyorum , çok gecmiş olsun

Ve aynı zamanda benim de hissizliğim hiç geçmedi , yüzüsütü bir sene boyunca hiç uyumadım , adet Zamanları çok ağladığım oldu , inşallah seninkiler geçer

peki kapsül mü oluşmuş sende nedenmiş sebebi? birisinde sorun yok birinde var. yüz üstü uyumaya çalışıyorum ben de iyi gelir yumuşar dedi diye ama rahatsız ediyor tabi.

peki kapsül mü oluşmuş sende nedenmiş sebebi? birisinde sorun yok birinde var. yüz üstü uyumaya çalışıyorum ben de iyi gelir yumuşar dedi diye ama rahatsız ediyor tabi.

kapsül oluşumu için dokunmaktan başka birşey yapılıyor mu bilmiyorum, yani herhangi birşey çektirmek gibi filan... fakat tanı için göğsüme dokunmak dışında herhangi birşey yapmadı doktor, sadece geçeceğini, benim nazlandığımı filan söyledi, yani ona göre herşey normal, sorun bendeydi... fakat ben öyle kolay kolay ah vah eden, acı eşiği düşük biri de değilim, ne çektiğimi bir Allah bir ben bilirim inan, çok rezil ve konforsuz bir sene geçirdim, çok pişman oldum... yani sonuç itibariyle kapsülden filan bahsetmedi...

Ve aynı zamanda benim de hissizliğim hiç geçmedi , yüzüsütü bir sene boyunca hiç uyumadım , adet Zamanları çok ağladığım oldu , inşallah seninkiler geçer
ben ameliyat olalı 9 gün oldu hissizlik ve agrı hiç geçmedi gergin ve çok şiş taş taşıyorum resmen rahat nefes alamıyorum hiç geçmeyecek gibi ve şimdiye kadar ilerleme olaması gerekiyodu benmde 375 cc kas altı şimdiden çıkarmak istiyorum dr göre normal ama bana göre hissis olamsı hiç normal değil. giden paraya acımıyorum bu halim ne olacak ona acıyorum

X