Canım Merhaba doktor randevuma gittim ama hala sertlik var dedi kontrol altında tutcakmis 2 hafta sonra yine gel dedi ağrılarım sordum normal dedi bir buçuk ay oldu hala sol göğsümun üzerine yatamiyorum gece çok uyanıyorum agridan ne yapmalıyım karar veremedim cikartirsammi acaba benim gibi olanları araştırdım yazanlarin hepsi ağrıdan rahatsizolup cikartirmisMutlaka haber ver
öncelikle geçmiş olsun inan bu düşündüklerini eminim hepimiz düşünmüşüzdür ben ilk haftalar eşime keşke yaptırmasaydım ne b..... yedim böyle dedim hep hepsi geçiyor ve sonunda çoook mutlu oluyorsunben ameliyat olalı 9 gün oldu hissizlik ve agrı hiç geçmedi gergin ve çok şiş taş taşıyorum resmen rahat nefes alamıyorum hiç geçmeyecek gibi ve şimdiye kadar ilerleme olaması gerekiyodu benmde 375 cc kas altı şimdiden çıkarmak istiyorum dr göre normal ama bana göre hissis olamsı hiç normal değil. giden paraya acımıyorum bu halim ne olacak ona acıyorum
Bende gorebilirmiyim, silikon taktiracam, 350 cc istiyorum tabiy drlada gorusucem, ama drlar ufak taraftari, sizinkini kac cc diöncelikle geçmiş olsun inan bu düşündüklerini eminim hepimiz düşünmüşüzdür ben ilk haftalar eşime keşke yaptırmasaydım ne b..... yedim böyle dedim hep hepsi geçiyor ve sonunda çoook mutlu oluyorsun
şuanda büyük gelmeleri normal benimde füze gibilerdi ama inan 10 gündür moralim bozuk çünkü küçülüyorlar bende pişmanım 390cc taktırmadığımabenim fotolara bakarsan anlarsın ödemli ve ödemsiz halini inan küçülüyorlar hiç kafana takma ve sonrasında tadını çıkarmaya bak beni 1 hafta hiç uyandırmadan uyutsalar hemen bugün gidip 390cc taktırırım ama acıları,ağrıları özellikle o baskı olayını tekrar yaşayamam @haziraninci
selamlar evet baktım valla harıka olmuş maşşallah 390 falan hiç düşünme derim süper olmuş inan buna inş hiç bir aksilik yaşamazsın yaşamayız benimkilere benziyo yaa çok şaşırdım :))hiç düşünme önce ve sonrası tabi ben 2 çocuk emzirdim sarkıklıkta vardı olan doku aşagı inmişti:) benim bugun 16 gün oldu e tabi hala çok sert ve uyuşuk zamanla düzelir dıye dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyo çünkü sabretmekten başka tabii aynada kendime bakınca başka birinin vucuduna bakıyorum gibi oluyo sonraa ayyyy bunlar benimmmi yaaa diyip mutlu oluyorum Rabbim pişman ettirmesin inş hiçbirimizi çünkü gerçekten zor bi ameliyat bana göre tabi. (ben 2 sezaryan 1 kist ameliyatı olmuştum karşılaştırdığımda bana bu daha zor geldi)öncelikle geçmiş olsun inan bu düşündüklerini eminim hepimiz düşünmüşüzdür ben ilk haftalar eşime keşke yaptırmasaydım ne b..... yedim böyle dedim hep hepsi geçiyor ve sonunda çoook mutlu oluyorsun
şuanda büyük gelmeleri normal benimde füze gibilerdi ama inan 10 gündür moralim bozuk çünkü küçülüyorlar bende pişmanım 390cc taktırmadığımabenim fotolara bakarsan anlarsın ödemli ve ödemsiz halini inan küçülüyorlar hiç kafana takma ve sonrasında tadını çıkarmaya bak beni 1 hafta hiç uyandırmadan uyutsalar hemen bugün gidip 390cc taktırırım ama acıları,ağrıları özellikle o baskı olayını tekrar yaşayamam @haziraninci
benim 345cc damla mentor markaBende gorebilirmiyim, silikon taktiracam, 350 cc istiyorum tabiy drlada gorusucem, ama drlar ufak taraftari, sizinkini kac cc di
Benide takip edermisiniz bende 350cc yuvarlak dusunuyorumbenim 345cc damla mentor marka
kişiye görede değişir tabi acılar ve baskı hisleri ben burda çok kişide gördüm ağrı kesici bile kullanmayan bu arada bende 1 sezeryan ve yumurtalık kisti ameliyatı oldum ama meme ameliyatında beni en çok etkiyilen şey sırt ağrılarıydı çok yoğun şekilde yaşadım ama şükürler olsun hepsi geçtiselamlar evet baktım valla harıka olmuş maşşallah 390 falan hiç düşünme derim süper olmuş inan buna inş hiç bir aksilik yaşamazsın yaşamayız benimkilere benziyo yaa çok şaşırdım :))hiç düşünme önce ve sonrası tabi ben 2 çocuk emzirdim sarkıklıkta vardı olan doku aşagı inmişti:) benim bugun 16 gün oldu e tabi hala çok sert ve uyuşuk zamanla düzelir dıye dua ediyorum elimden başka bişey gelmiyo çünkü sabretmekten başka tabii aynada kendime bakınca başka birinin vucuduna bakıyorum gibi oluyo sonraa ayyyy bunlar benimmmi yaaa diyip mutlu oluyorum Rabbim pişman ettirmesin inş hiçbirimizi çünkü gerçekten zor bi ameliyat bana göre tabi. (ben 2 sezaryan 1 kist ameliyatı olmuştum karşılaştırdığımda bana bu daha zor geldi)
canım izlemeye alırmısın merak ettim gerçekten çok geçmiş olsunBence bu cc olculeri cok baz alinicak bisey degil cunku hic gogsu olmayanlara 225 cc takan da gordum 350 de ve arada oyle bi boyut farki yok. Onemli olan dogal durmasi. Benim resmen koltkaltimdan basliyo goguslerim. Ust taraf da asiri dolgun ve cok yukardan baslio malesefsizin icin onemli olan gercekten doktorunuzu cook cok ii arastrp ole amlyt olmak. Ben cok hevesliydim iki guzel yorum okyp hemen yaptrdm simdi bi daha ameliyat olmak istedigimi aileme nasil soylerim onlar zaten kabul etmiyodu bu drumu nasil karsilarlar ustelk fazla narkoz aliyoruz umarm cozebilrm sorunumu (
tek büyük geliyo diyen ben değilmişim demekkiKızlar bende 325 cc ye 275 cc taktırdım 1 ay oldu ama acayip büyük ve geniş geliyor gözüme lütfen bana fikir verin hep böyle mi kalacak yoksa küçülme olur mu acayip üzülüyorum ve pişmanım desem yeri1 aydır zihnimde önceden iç gecirirdim büyük gogsum olsun diye ama dar giyince acayip yapay duruyor.. düzelir mi bunlar.. boy 161 kilo 56 omuzlarim dar ve fit bir yapım var canım çok sıkılıyor ya
Canim izlemeye aldim ama fotolarim albumde diil burda 18 ya da 19. Sayfadaydicanım izlemeye alırmısın merak ettim gerçekten çok geçmiş olsun
MERHABA CNM MERAK ETTİM NE DURUMDASIN SENDE MUTSUZ OLANLARDANDIN NEYE KARAR VERDİNBn konustm doktormla ama sanki bnm hatammis gibi yeni amlytn bana pahaliya mal olucaini soledi bn de yeni doktor arayisindayim
KESİNLİKLE KATILIYORUM BU SÖYLEDİĞİNE CNM BENDE BUGÜN GÜN ALICAM ARTIK DOKTORUMDAN ÇIKARTTIRMAK İÇİN ONA KALSA KÜÇÜLTELİM DİYO AMA BİR DAHA AYNI RİSKİ GÖZE ALAMAM PROTEZLER RESMEN DERİMİN ALTINDA SANKİ ELİMLE OYNUYORUM RESMEN ÇOK KÖTÜ BİR DURUM... AYRICA ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN BENDE AYNI ŞEYLERİ YAŞIYORUM KALBİM VE CİĞERLERİM ÜZERİNDE Kİ BASKI ÇOK RAHATSIZ EDİCİ BAZEN NEFES BİLE ZOR ALIYORUM... TEK ÜZÜNTÜM İZ KALICAK VE DEFORME OLUCAK KEŞKE HİÇ YAPTIRMASAYDIM DİYORUM BENİM DOKUM VARDI SADECE ÇOK YUMUŞAMIŞTI GÖĞÜSLRİM EMZİRMEDEN DOLAYIÇok geçmiş olsun , sağlığından önemli değil emin ol , çıktıktan sonra o kadar rahatlıyorsun ki , daha önce kalbime ve ciğerlerime basınç yapan iki taş var gibiydi göğsümde , bence sağlık problemi yoksa yada biraz da olsa göğüs dokusu varda kesinlikle yapılmamalı
Fotolarda ne kdr kotu oldugu belli diil normalde sikayetlerim cok buyukMERHABA CNM MERAK ETTİM NE DURUMDASIN SENDE MUTSUZ OLANLARDANDIN NEYE KARAR VERDİN
BEN BUGÜN SON KEZ KONUŞMAYA GİDİYORUM DOKTORUMLA SANIRIM BU HAFTA ÇIKARTTIRICAM ARTIK DAYANAMIYORUM
İNŞALLAH CANIM BEN AYNI DOKTORA YAPTIRICAM ÇÜNKÜ YAPILANI EN İYİ O BİLİYO FARKLI Bİ DR. DA RİSK DİYE DÜŞÜNÜYORUM... DÜN GÖRÜŞTÜK ÇIKARIRSAM ÇOK ÜZÜLÜCEM BİLİYORUM KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUCAK... BANADA KÜÇÜLTÜP ETRAFINA YAĞ EJEKSİYONU YAPILABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ DR.Fotolarda ne kdr kotu oldugu belli diil normalde sikayetlerim cok buyukben tkrr ameliyat olcam kuculttrcem ve daha duzgun sekilli yaptrcam resmen bu gogusler kimligimin onune gecti. İi bi doktor arayisindayim bi de cildim catlak olustrmaya cok musait ondan korkuyorum sen doktorunu sectin mi cnm insallah en dogru karari verir cok cok mutlu olursun biz pisman olanlar cok buyuk azinliktayiz sanssiziz bu konuda insallah ileriki asamalar guzel olur
Bence bunlar doktorun kendi hatasi ben o yuzden kendi doktoruma yaptrmak istemiyorum evet bi anda sifir gogus kalirsan o da cok buyuk husran olabilir cok ii dusun bir de doktorun istedigi para nerdeyse yeni silikon parasi onun yerine cok ii bi doktor arastrp istedigin boyutlarda bisey yaptrmayi da dusunebilirsin. Hangisini secersen sec umarim cok guzel sonuclar alırsın. Senin fotolarin var miydi? Evlisin sanirim peki gogsunu sadece sen mi begenmiosun esin ya da etrafindakiler de seninle ayni dusuncedeler mi canim?İNŞALLAH CANIM BEN AYNI DOKTORA YAPTIRICAM ÇÜNKÜ YAPILANI EN İYİ O BİLİYO FARKLI Bİ DR. DA RİSK DİYE DÜŞÜNÜYORUM... DÜN GÖRÜŞTÜK ÇIKARIRSAM ÇOK ÜZÜLÜCEM BİLİYORUM KÖTÜ BİR GÖRÜNTÜ OLUCAK... BANADA KÜÇÜLTÜP ETRAFINA YAĞ EJEKSİYONU YAPILABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ DR.
BENİM TEK SORUNUM ŞU İKİNCİ İŞLEMDEN SONRA NE KADAR GARANTİSİ VAR AYNI ŞEYLERİ TEKRAR YAŞARMIYIM KORKUSUYLA CESARET EDEMİYORUM... ÇOK KARARSIZIM AYRICA 5.600 TL FİYAT İSTEDİ İNDİRİMİL HALİ BU