Silikon pismanligi

damlanın üretim amacı doğal görünümü vermeye çalışmasıdır.
yuvalakları dokusu olmayan birinde kas üstüne koyunca (bunu herkes beceremiyor) doğal olmuyor diye kas altı yöntemini hatta dual planı çıkardılar.

zaten kas altına koyulacaksa damlaya ihtiyaç nedir. yuvarlak kas baskısı ile damla şeklini alıyor.

yani üretim amacı kasın altına koymamak çünkü kas altı tüm ameliyatlarda kol kaslarına bağlı meme hareketleri gerçekleşiyor. Ayrıca kasın baskısı yüzünden açılan cebi kamo açmak durumunda kalıyorlar bu seferde damla çok sertmiş gibi algılanıyor ancak aralarında inanılmaz bi yumuşaklık farkı yok sadece teknik yetersizlikten kaynaklı sertmiş hissi veriliyor. küçük jelibon gibi bir yuvarlak şekerlemede yahut bir oyuncakta bile bunu test edebilirsiniz sıkıştırma işlemi yapınca sertleşir. çünka dönmemesi için cebi uygun açmak gerekir ama bazı dr lar hususi uygundan bi tık küçük açıp dönmemesini sağlıyo.

damlayı kas altına yapan tüm dr lar teknik yanlışlıgı yapıyor..

bu yüzden burda gördüğüm çoğu damla sanılanın aksine birçok yuvarlaktan daha doğal durmuyor.
İdolümsün canım yaaaaa bukadar şeyi nerden biliyorsun ağzım açık kaldı.bu forumda bir bilene sor bölümü açılmalı başınada seni koymalılar Bir bilene soocute :KK66:

Benim bugün 7 günüm 375 cc kas altı hala ağrı içindeyim resmen taş taşıyorum hissetmiyorum hissis resmen ve cok buyukler yatıp kalkamiuorum agridan ve bide bu Halle işe gidiyorum çıkarttirmak istiyorum ve nekadar beklemeliyim yeniden ameliyat için

ben de çıkarttırdım, 6 ay beklemen gerekiyor

Benim bugün 7 günüm 375 cc kas altı hala ağrı içindeyim resmen taş taşıyorum hissetmiyorum hissis resmen ve cok buyukler yatıp kalkamiuorum agridan ve bide bu Halle işe gidiyorum çıkarttirmak istiyorum ve nekadar beklemeliyim yeniden ameliyat için
Canım sakın...... Dur bakalım... Ben Dr a " hocam bu baskı bu ağırlık ne zaman geçicek " dediğimde " bu baskı meme olacak " demişti. 3. Hafta itibariyle tamamen baskı biter, 100 gün sonra da bu memeler formuna kavuşmuş olur demişti :KK66:

Bana bunlar çok tanıdık geliyor ne ağlamıştım şimdi ise sarılıp duruyorum onlara. Aman ha sakın mutluluk2015 mutluluk2015 canım benim sağolsun o saatlerce terapi yapıyordu bana :KK60:

Bana bunlar çok tanıdık geliyor ne ağlamıştım şimdi ise sarılıp duruyorum onlara. Aman ha sakın mutluluk2015 mutluluk2015 canım benim sağolsun o saatlerce terapi yapıyordu bana :KK60:
Yahu o muhteşem memelere kıyılır mıydı hiç :KK66: Nur topu gibi 365 cc koymuşlardı, kahrolurdum Wallahi :KK70: haziraninci haziraninci , WhiteSwan_ WhiteSwan_ , o kadar zor ve ağrılı bi süreç geçirdi ki anlatamam. Hatta ameliyatın 2. Günü nöbetçi plastik cerrah bulsa o gece gidip çıkarttıracaktı. Çok şükür gerek kalmadı bunlara :KK66: şimdi atom bombası gibi geziyor canım arkadaşımmmmm :KK19::KK36:

Kizlar valla Ben doktorumla konustum. 250-275 cc arasi istiyorum dedim Martda gidicem bu 375cc den kurtulucam allahin izniyle cunku insan kendi vucudunu biliyor benim 2 yil oldu hala agir ve sertler vucuduma gore buyukler oyuzden cok heveslenip buyuk istemeyin size tavsiyem dogallik daha onemli arion marka koyulmasini isteyecegim bu Sefer bakalim nasil olacak :KK64:arion marka protez yaptiran varmi aranizda ? :KK66:

Hergün
Bu operasyonu yaptırmak için 2 sene araştırdım
Ağlıyorum bende aynen ben ne yaptım yaaaa diyip ve küçük değilim 36 yaşındayım tam 5 dr görüştüm 5. De karar verdim diğer 4 dr kas üstü veya dual plan önerdi ama bu dr kas altı dedi herseye tamam dedim hala inanamiyorum

Sonucun cok iyiymis. Efsane olmussun
Uye olmadan once, ameliyat sonrasi iyilesme doneminde cok yaziyordunuz burda agustos eylul aylarinda. Hatirliyorum ordan :)
Ayy ilahi :KK70: evet cok araştırma taraştırma yaptım sonra her silikon yaptırmayı düşünenlere nefretle baktım silikonsuzlara hep özendim.doktorlara bile kızdım :)) 3 ay boyunca kendimden tiksindim banyoda bile memelerimi es geçtim duş alırken :))şimdi ne mutlu bana iyi ki yaptırmışım :)

Hergün

Ağlıyorum bende aynen ben ne yaptım yaaaa diyip ve küçük değilim 36 yaşındayım tam 5 dr görüştüm 5. De karar verdim diğer 4 dr kas üstü veya dual plan önerdi ama bu dr kas altı dedi herseye tamam dedim hala inanamiyorum
Canım biz de az çok benzer şeyler yaşadık, bu operasyon çok zor olanlardan biri. Sabret lütfen, her geçen gün iyileşeceksin ve 3 ay sonra kızlarım benim diyip onları seveceksin :KK66:

Ayy ilahi :KK70: evet cok araştırma taraştırma yaptım sonra her silikon yaptırmayı düşünenlere nefretle baktım silikonsuzlara hep özendim.doktorlara bile kızdım :)) 3 ay boyunca kendimden tiksindim banyoda bile memelerimi es geçtim duş alırken :))şimdi ne mutlu bana iyi ki yaptırmışım :)
Ay ben o kadar kolay alistim ki, sanki onceden birileri "memene silikon koydurmazsan anneni kesecegiz" diye tehdit etmis gibi, kuzu kuzu yattim agrilardan gıkım cikmadi. Hemen alistim fakat ilk aylar bana da meme gibi degil yeni ameliyat edilmis 2 organ gibi geliyordu

Ay ben o kadar kolay alistim ki, sanki onceden birileri "memene silikon koydurmazsan anneni kesecegiz" diye tehdit etmis gibi, kuzu kuzu yattim agrilardan gıkım cikmadi. Hemen alistim fakat ilk aylar bana da meme gibi degil yeni ameliyat edilmis 2 organ gibi geliyordu
Bende bir alıştım pir alıştım kıymetlimiz onlar bizim :)

X