merhaba canım, çok geçmiş olsun, hayırlı olsun inşallah :))arkadaşlar..ben de ameliyat oldum meme büyütme ve liposuction..bugun 3. günüm,panedella ve mehtap proezlerinizi koydurmadan önceki meme dokularınız nasıldı acaba?benim protezim 215 cc ama öneden de vardı meme dokum biraz..şu an çook büyük ve yukarıda duryor göğüslerim..boyum 1.65...daha ciddi oranda küçülürler değil mi ya böyle kalmasını istemiyorumm..
3. günün daha henüz ters bişey yok. Ameliyat nedeniyle vücut ameliyat bölgesinde bir savunma mekanizması geliştirdiği için ödem topluyor, ki senin gjöğüslerin şu an ödemli. Yani şiş. Onlar bir hafta sonra yavaş yavaş inmeye başlayacak. ıkinci haftanda daha inmiş olacak. Her gün daha da. Hatta memelerin oturması 6 ay diyorlar. Yukarıda olmaları da çok normal. Göğüs şuan ödemli ve protez vücuda uyum sağlamaya çalışıyor. Protez koyduralı henüz 3 gün olmuş. Göreceksin ki iki hafta sonra göğüslerini ayan beyan görünce bunun kararına daha iyi varacaksın. Günden güne oturduklarını, şişlerinin gittiğini yani küçüldüğünü ve yuvarlaştığını göreceksin. Onlar şimdi sivri durur.