silikon ömrü ne kadar ?

asdfgh789

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2008
785
2
116
Diğer
mrh arkadaslarburada konulara bakarken silikon 10 yıl falan dayanır diye okudum ben ömür boyu kullanılabir diye biliyorum yanlıs mı biliyorum sizin doktorlarınız ne söyledi bu konuda bzimle de paylasabilirmisiniz

ben cvp veriyim
benim doktorum bunun kişiye göre değişiklik gösterdiğini söyledi ömür boyunca kullananlarda var 10 yıl sonra değştirmek zorunda olanlarda
benim şahsi fikrim 10 yıl sonra değiştirilmesinin iyi bir fikir olduğu
tanyelinin eskiyen silikonlarından dolayı ölümden döndüğü haberini görünce bunda emin oldum
ben bir sorun yaşamasamda 10 yıl sonra değiştirmeyi düşünüyorum sonuçta bu bir protez
değiştirmeninde ilk ameliyat gibi zorlu olmadığını hatta lokal anestezi ile bile yapılabildiğini öğrendim tabi bazı doktorlar bu konuda hemfikir
bu konu hakkında sanırım sürekli araştırmaya devam edicek okadar memnunumki bu memnuniyetimin üzüntüye dönüşmesine izin vermek niyetinde değilim

benimde görüştüğüm doktorlar belli bi ömrü yok ama silikon firmasının verdiği garanti 10 yıl demişti.Ben bu durumu kadınların dogum kontrolu için kullandıgı spirale benzetiyorum onunda ömrü 5 veya 10 yıl ama 25 yıldır kullanan tanıdıklarım var.

sılıkon omurlukte neden unluler bıle degıstırıyorlar ???? neden ebru gundes 3 kez amelıyat oldu ebru sallı nıye cıkarttıdııı

herhangi bir sıkıntı çıkmadığı sürece
mrh arkadaslarburada konulara bakarken silikon 10 yıl falan dayanır diye okudum ben ömür boyu kullanılabir diye biliyorum yanlıs mı biliyorum sizin doktorlarınız ne söyledi bu konuda bzimle de paylasabilirmisiniz

canım bende bunu araştırdım ve doktoruma sormuştum..ilerde sorun cıkmadığı taktirde ömür boyu kalabilceğini söyledi.yoksa 10 yıllık olsa insanlarda ona göre karar verir taktırır herkesin cok parası yok bulur bulamaz yanii o zaman saçma olur gibi eskiler belki öylede olabilir.sistem ve malzemede artık günümüzde değişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…