silikon mu dikleştirme mi

skyeed

Guru
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2009
328
17
298
İstanbul
merhaba
kızlar hepimizin cok yakından takıp ettiği bi doktora gıttım.memelerım ıcın ıkı amelıyat onerdı once dıklestrme 6 ay sonra sılıkon dedı.emzırmeden sonra daha kucuk ve sarkık oldular.ama amelıyat malıyetı ıkı katı 12 lira oluyor.bende kendım ıcın soyle bı karar aldım daha uygun malıyetlı bı doktora dıklestrmemı yaptırıp diğer hepimizn sevdıgı takıp ettıgı doktora sılıkon taktırcm maliyet 8 lira olcak.
ne dersnz?yoksa ıkısınıde para bayılıp aynı doktoramı yptırıym?

merhaba
kızlar hepimizin cok yakından takıp ettiği bi doktora gıttım.memelerım ıcın ıkı amelıyat onerdı once dıklestrme 6 ay sonra sılıkon dedı.emzırmeden sonra daha kucuk ve sarkık oldular.ama amelıyat malıyetı ıkı katı 12 lira oluyor.bende kendım ıcın soyle bı karar aldım daha uygun malıyetlı bı doktora dıklestrmemı yaptırıp diğer hepimizn sevdıgı takıp ettıgı doktora sılıkon taktırcm maliyet 8 lira olcak.

Canım o kadar tutuyor mu bu dikleştirme operasyonu mevcut olanı aldırıp silikon taktırsan sanki daha ucuza malolacak gibi :)
Şaka bir yana o parayla burnunu bile yaptırırsın tek başına silikona ödemen çok olur be arkadaşım.
Dikleştirmeyle birlikte protezi de koyabiliyorlar aslında. İki ayrı ameliyata gerek olduğunu sanmıyorum. Doktor kadar iyi bilemem muhakkak ama bu şekilde olanları da duyorum. İki ayrı operasyonla bu işi bitirdim diyeni duymadım. Belki dikleştirme alanım dışı olduğu için çok denk gelmemişte olabilirim tabi..

Aynı anda hem dikleştirip hemde silikon koyamıyorlar mı ? Zaten silikonu hacimli dursun diye küçük göğüslere koyuyorlar seninki de küçükmüş tam ihtiyacın olan şey.

Sen sevdiğimiz doktorun (tanımıyorum ama :) ) dışında başka doktorlara da git. Hepsi aynı yöntemi önerirse o zaman olasılık hesabı yaparız senin için :)

Bazı sarkmış memelerin silikon ile dikleştirilemeyeceğini biliyorum.Çünkü benim kuzenimin de doğum ve emzirmeden sonra sarktı ve hiç memnun değil. Daha önce benim doktoruma görünmüştü ve sadece silikon ile bu sarkıklığı toparlayamayız bunu yaptığımız hastalar oluyor ama seninki bu yöntemle olmaz demişti. Önce dikleştirip yara izlerinin iyileşmesini beklemek lazım daha sonra silikon takabiliriz demişti. Eğer kuzenimde meme dokusu fazla olsaymış o dokuyu kullanarak protezli gibi meme dikleştirilebilirmiş ama o da yok maalesef. Dikleştirme ve silikon da aynı zamanda yapılırsa izler kötü iyileşebilirmiş çünkü dikleştirme ameliyatı izleri olan bir ameliyatmış. Hatta ikisini aynı anda yaparsam ilerde bana lanet okursun demişti.:27: Yaklaşık 1 sene önce öyle konuşmuşlardı. Ben de yeni silikon ameliyatı oldum ve benim kuzen yine gaza geldi bu sefer önce dikleştirtip bekleyecek. Halbuki 1 sene önce yaptırtsaydı şimdilerde silikonu taktırırdı.. Maalesef 2 ayrı ameliyat ve 2 masraf oluyor tabi. Ama doktorunuz 2. ameliyatta biraz indirim yapabilir bence:34:

Bazı sarkmış memelerin silikon ile dikleştirilemeyeceğini biliyorum.Çünkü benim kuzenimin de doğum ve emzirmeden sonra sarktı ve hiç memnun değil. Daha önce benim doktoruma görünmüştü ve sadece silikon ile bu sarkıklığı toparlayamayız bunu yaptığımız hastalar oluyor ama seninki bu yöntemle olmaz demişti. Önce dikleştirip yara izlerinin iyileşmesini beklemek lazım daha sonra silikon takabiliriz demişti. Eğer kuzenimde meme dokusu fazla olsaymış o dokuyu kullanarak protezli gibi meme dikleştirilebilirmiş ama o da yok maalesef. Dikleştirme ve silikon da aynı zamanda yapılırsa izler kötü iyileşebilirmiş çünkü dikleştirme ameliyatı izleri olan bir ameliyatmış. Hatta ikisini aynı anda yaparsam ilerde bana lanet okursun demişti.:27: Yaklaşık 1 sene önce öyle konuşmuşlardı. Ben de yeni silikon ameliyatı oldum ve benim kuzen yine gaza geldi bu sefer önce dikleştirtip bekleyecek. Halbuki 1 sene önce yaptırtsaydı şimdilerde silikonu taktırırdı.. Maalesef 2 ayrı ameliyat ve 2 masraf oluyor tabi. Ama doktorunuz 2. ameliyatta biraz indirim yapabilir bence:34:

Sağol canım bilgi için. Dikleştirme çok teferruatlıymış..

Konu sahibi arkadaşım sana kolaylıklar dilerim iki ayrı ameliyatın anlamı maliyet olarak değil sonuç olarak düşünmek gerekiyormuş. İndirim yapabilirse ne ala :)

merhaba

ben iki op aynı anda oldum 8 gün önce..bu rakam bana çok yüksek geldi abartmışlar resmen yuuh:1:
dikleştirme artı protez 310cc konuldu bana çok menunum bugün bandajlarım açıldı tahmin ettiğimden daha güzel olmuş vala:21:daha önce yaptırmadığım için kendime kızıyorum

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz.

yaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/429769-skyeed-meme-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X