Bazı sarkmış memelerin silikon ile dikleştirilemeyeceğini biliyorum.Çünkü benim kuzenimin de doğum ve emzirmeden sonra sarktı ve hiç memnun değil. Daha önce benim doktoruma görünmüştü ve sadece silikon ile bu sarkıklığı toparlayamayız bunu yaptığımız hastalar oluyor ama seninki bu yöntemle olmaz demişti. Önce dikleştirip yara izlerinin iyileşmesini beklemek lazım daha sonra silikon takabiliriz demişti. Eğer kuzenimde meme dokusu fazla olsaymış o dokuyu kullanarak protezli gibi meme dikleştirilebilirmiş ama o da yok maalesef. Dikleştirme ve silikon da aynı zamanda yapılırsa izler kötü iyileşebilirmiş çünkü dikleştirme ameliyatı izleri olan bir ameliyatmış. Hatta ikisini aynı anda yaparsam ilerde bana lanet okursun demişti.
Yaklaşık 1 sene önce öyle konuşmuşlardı. Ben de yeni silikon ameliyatı oldum ve benim kuzen yine gaza geldi bu sefer önce dikleştirtip bekleyecek. Halbuki 1 sene önce yaptırtsaydı şimdilerde silikonu taktırırdı.. Maalesef 2 ayrı ameliyat ve 2 masraf oluyor tabi. Ama doktorunuz 2. ameliyatta biraz indirim yapabilir bence