- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
Sizin boy kilo nedir?ayn ölçülerdeyiz bnede bundan korkuyorum doktor 275 olur dedi sonra bnde pamela anderson gibi durmkk istemem gercekten
bnmde 165 e 49Sizin boy kilo nedir?
Ben 164 ve 50 kiloyum, ameliyat olduğumda 48dim. Benzer yapıdayız. 325cc takıldı bana ve çok memnunum, tam vücuduma göre oldu.bnmde 165 e 49
FOTO GÖRME İMKANIM VARMI BNDE BUYUKLUK KONUSUNDA NASIL OLMASI GEREKTİĞİNİ KAFAMDA KURAMADIM HENUZ :)Ben 164 ve 50 kiloyum, ameliyat olduğumda 48dim. Benzer yapıdayız. 325cc takıldı bana ve çok memnunum, tam vücuduma göre oldu.
1 ay daha çok erken memenin gerçek şekline kavuşması açısından.. 5-6 ay bekleyip görün..Benim göğüs dokum vardı yarım limon kadar.. en fazla 250 cc dedim ve doğal dedim ama ameliyatta biri 275 cc diğeri 325 cc 1 ay oldu ve kocaman geniş duruyor öyle canım sıkkın ki aglamaktan bıktım acayip pişman oldum keşke hiç bu işe girmeseydim ..boyum 161 kilo 56.. destekli sütyen 75b doluyordu . Nasıl böyle yapar Dr aklım almıyor ben trabzondayim bursa da yaptırdım gidip gelmek hersey bir sıkıntı oldu.. keşke küçük deseydim de büyük olmasaydi( bunlar daha iner mi lütfen cevap verin bana
Zayıfsanız 85 nasıl takıyorsunuz ki? Meme altından ve meme ucundan olacak şekilde ölçüp yazar mısınız?Ben s beden giyen bayanım omuzlarim dar ve fit bir yapım var bu göğüsler öyle büyük duruyor ki ve geniş.. bayagi yumuşadı ama geniş duruyor( ödem vardır inşallah iner küçülur inşallah şu an 85 takiyorum bu boya çok ya.. her gün Ağlıyorum ya
12 cm bence çok değil, dediğim gibi sabredin 5 ayda ancak kendine geliyor meme, çok erken daha..Meme ucu 87 meme altı 75.. 80 b içi boş yanlardan taşıyor ve füze gibi duruyor sporcu sütyen m beden takiyorum
bir sihirli değneğim olsa silikon yaptırmadan önceki halime dönmek isterdim. ama sonra daha küçük bir implantla tekrar operasyon yaptırırdım. ama kesinlikle küçük implantla275/300 benim. gereksiz büyük.
İnanın büyük değil ya.. İleride kilo alma ihtimalinizi de bir düşünün derim! Sonuçta meme büyütme, protez ameliyatı. Bence ne kadar büyükse okadar,,,
ee kilo alınca daha çok büyür işte. acaba terini mi demek istedin
Benimde göğsüme 274 cc Faysa altı takıldı ama gözüme küçük geliyor sizinkini merak ettim sizi izlemeye aldım sizde beni alırsanız birbirimizin resimlerini görürüzbir sihirli değneğim olsa silikon yaptırmadan önceki halime dönmek isterdim. ama sonra daha küçük bir implantla tekrar operasyon yaptırırdım. ama kesinlikle küçük implantla275/300 benim. gereksiz büyük.
Yani kilo alınca daha da büyür ya..Asıl siz ne demek istediniz anlamadım,,,
izlemeye aldım siz. bu arada yeni iki foto ekledim. rippling ile ilgili sıkıntım var şu an, büyüklüğü geçtim artık, eğilince çöküntüler oluyor. çok sinir bozucuBenimde göğsüme 274 cc Faysa altı takıldı ama gözüme küçük geliyor sizinkini merak ettim sizi izlemeye aldım sizde beni alırsanız birbirimizin resimlerini görürüz